Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Én azt hittem,a Moab lesz az elsõszámú Giant guru,de ezexerint mégsem

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Múlt héten benéztem hozzájuk. A srác, akivel beszélgettünk, végtelenül segítõkész és közvetlen volt, látszik, hogy a nem piskóta géppark mellé az elhivatottság is bõven megvan. Pozitív! :-> A kiállított bicajok közt van minden, Anthem X2, X3, Trance X5, X3 M-es és L-es is, Trek Remedy 8 és több Fuel EX, Giant XTC 29er stb. Ha valami olyan érdekel valakit, ami nincs az ütletben, (ha jól értettem) rövid idõn belül meghozatják a cseh kereskedõtõl.
De a legdurvább mégis ez a tesztelés lehetõség, érdemes kihasználni! Jó volt megtapizni egy Trance X3-ast élõben, én benevezek egy tesztkörre ezzel, amint lesz szabad hétvégém! ;->

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Oppsz.. még jó, hogy beszéltünk róluk :)

Giant újra itthon? Igen! Egy vadiúj boltban, teljesen más felfogásban.

Én nagyon drukkolok nekik. Ez egy nagyon jó kezdeményezés, jó a hozzáállásuk és úgy gondolom van is ilyenre igény. Remélem nem lohad a kezdeti lelkesedésük és sokáig mûködni fog majd az üzlet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

na ja. csak ehez azért a vásárlóknak is "fel kéne nõni"

lehetne fogadni rá, hogy itthon ilyen feltételekkel 1 vagy 2 nap után lenne 0 db a tesztkerékpár készlet ?

persze... meg igazabol a hazai kereskedok a hazai vasarlok "eredmenyei". csak aki normalisabban gondolkozik, az megszivta.

Errõl lehetne többet tudni?Egy Enduro-t kipróbálnék.

ugy emlekszem a mountenbiker.at oldalon lattam (nekem kicsit kaotikus az oldaluk).

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Oppsz.. még jó, hogy beszéltünk róluk :)

Giant újra itthon? Igen! Egy vadiúj boltban, teljesen más felfogásban.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc.

Errõl lehetne többet tudni?Egy Enduro-t kipróbálnék.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc. leperkalsz asszem 30 eurot, es viheted egy hetvegere azt, amelyik tetszik. igazabol egy tobb ezer euros bringanal ez szerintem teljesen elvarhato dolog lenne... autot sem ugy veszel, hogy megnezed a szalonban, meg beleulhetsz jo esetben.

...

na ja. csak ehez azért a vásárlóknak is "fel kéne nõni"

lehetne fogadni rá, hogy itthon ilyen feltételekkel 1 vagy 2 nap után lenne 0 db a tesztkerékpár készlet ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
egy valami meg eszembe jutott - ez az 5000 ft mennyire rentabilis nekik? arra gondoltam, hogy en csak kerekpart szeretnek probalni, ezt meg is fizetem, de vasarolni nem szeretnek. igy is mukodik a dolog? sajat reszrol is lelkiismereti kerdes, hogy ezt elore tisztazzam.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mátrában van valami bringás kocsma, ott vannak kölcsönözhetõ meridák, de asszem csak a tesztprogramos fullik...

becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc. leperkalsz asszem 30 eurot, es viheted egy hetvegere azt, amelyik tetszik. igazabol egy tobb ezer euros bringanal ez szerintem teljesen elvarhato dolog lenne... autot sem ugy veszel, hogy megnezed a szalonban, meg beleulhetsz jo esetben.

Pár Giant és Trek tesztbringa. Most nyitott a bolt, ha jól látom, így nincs semmi infom, hogy mûködik-e a dolog. Közel a bolt a munkahelyemhez. Kiugrok majd valamikor körbenézni, kérdezgetni.
Tesztbringk - Alpinbike.hu

Tavaly bementem a Wilkerbe, gondoltam kiprobálok egy Merida fully tesztbringát. A bringa teljes árát letétbe kellett volna helyezni, így nem ért meg nekem annyit, kipróbáljak egy Meridát ..:)

korrekt! ilyesmire gondoltam...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ez milyen jó már! Minden elismerésem nekik az effektíve mûködõ tesztrendszerért, azt hiszem, így én is kipróbálok végre egy 29-es bringát. Ha jól látom, ez a Spiderclub mellett nyílt bolt.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
értem. tegnap megúsztad, de legközelebb elkobzom egy kör erejéig. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Elõször hûûûû, aztán húúúú és végül vuuuáááááááááááá! :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Zoli, milyen?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Igen, mûködik a tesztelõs dolog az Alpinbike-ban. Én voltam velük hétvégén tekerni egyet a Hármas környékén, mondjuk saját bicóval, de volt 3 srác aki tesztelt is gépet (Trek Fuel EX 7, Giant Anthem X2, Giant Trance X3). Volt egy kis aszfalt, sok terep, szárazon és vízen. :)
A teszttekerés egy 2-3 órás vezetett túra, 5 ropi, de abból utána 3-at le is vásárolhatsz az üzletben. Sztem korrekt, komoly bringákat is ki lehet próbálni és elég jó a választék is.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

29er merev aluvazbol az ujabb merida, meg a stumpjumper szimpi.

26osbol vennek egy canyon komplett bringat, de amugy masik 26osra nem cserelnem le a specit. nalunk nincs olyan kolcsonzesi lehetoseg, mint ausztriaban? siman fizetnek 30 eurot egy hetvegere, egy turan kiderulne, hogy mi meddig. addig meg tippelgetek, hogy mi fekudne igazan.

Pár Giant és Trek tesztbringa. Most nyitott a bolt, ha jól látom, így nincs semmi infom, hogy mûködik-e a dolog. Közel a bolt a munkahelyemhez. Kiugrok majd valamikor körbenézni, kérdezgetni.
Tesztbringk - Alpinbike.hu

Tavaly bementem a Wilkerbe, gondoltam kiprobálok egy Merida fully tesztbringát. A bringa teljes árát letétbe kellett volna helyezni, így nem ért meg nekem annyit, kipróbáljak egy Meridát ..:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Azért én nem kocsmáznám le: hivatkozás.

off
nem lekicsinylés, de én minden vendéglátó egységet kocsmának hívok, a taknyos varjútól a gundelig bezárólag
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Azért én nem kocsmáznám le: hivatkozás.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

26osbol vennek egy canyon komplett bringat, de amugy masik 26osra nem cserelnem le a specit. nalunk nincs olyan kolcsonzesi lehetoseg, mint ausztriaban? siman fizetnek 30 eurot egy hetvegere, egy turan kiderulne, hogy mi meddig. addig meg tippelgetek, hogy mi fekudne igazan.

mátrában van valami bringás kocsma, ott vannak kölcsönözhetõ meridák, de asszem csak a tesztprogramos fullik...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Akkor ez nem is tetszik?
https://picasaweb.go...193407368473698
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!