Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt szeretném még megkérdezni, hogy 165 cm magas egyénnek 16"-os Trance váz megfelelõ méretû-e? Mert be akartunk menni az Alpinbike-ba kipróbálni egyet, ott van egy tesztcanga, de sajnos a hosszú hétvégén nincsenek nyitva....esetleg tudtok-e olyan üzletet, ahol fel lehet lelni egy ilyet? Én még a Moab-ra gondoltam....

Számodra megfelel az 16"-os méret. Az XS-es kicsi az M (18") nagy lenne Neked. Ha bizonytalan vagy, Daniéknál ott a BodyScanning rendszer, amivel be tudjátok lõni, hogy a méreteidhez milyen vázméret ajánlott.

Az ott lévõ 16"-os új Trance nem tesztbringa, viszont most akciós. Egy százassal olcsóbb, mint az eredeti listaár, szóval nagyon jól járnál vele. Én csak ültem rajta, nyomogattam, meg fájt a szívem, hogy most nem tudom (akarom) megvenni.... majd jövõre...

Akciós Giant Trance X3 "S" « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt szeretném még megkérdezni, hogy 165 cm magas egyénnek 16"-os Trance váz megfelelõ méretû-e? Mert be akartunk menni az Alpinbike-ba kipróbálni egyet, ott van egy tesztcanga, de sajnos a hosszú hétvégén nincsenek nyitva....esetleg tudtok-e olyan üzletet, ahol fel lehet lelni egy ilyet? Én még a Moab-ra gondoltam....
" A Cube el van vetve! "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Attól függ mikori Trance. Bár ha nem a gyõzelem a cél akkor tökéletes mindenre a "régi" Trance is. (Mint Grande avatarja) A késõbbi Trance jelentõsen könnyítve lett vázügyileg, így már könnyû, gyors bringa is építhetõ belõle. Geometriája nem annyira kihegyezett mint az Anthem, de pont jó mindenesnek.

Mindesnek igen, epp mint a stumpi fsr.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
a "régi" trance nagyon jó! :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Attól függ mikori Trance. Bár ha nem a gyõzelem a cél akkor tökéletes mindenre a "régi" Trance is. (Mint Grande avatarja) A késõbbi Trance jelentõsen könnyítve lett vázügyileg, így már könnyû, gyors bringa is építhetõ belõle. Geometriája nem annyira kihegyezett mint az Anthem, de pont jó mindenesnek.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy a Trance tipus CC/Marathon felhasználásra jó vétel lehet-e?

anthem...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
CC/maratonra az Anthem X a célgép, a Trance inkább túra/trail/"light-os" all-mountain bicaj.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy a Trance tipus CC/Marathon felhasználásra jó vétel lehet-e?
" A Cube el van vetve! "

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Giant Faith 0 - Previewed - Pinkbike.com

Feltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Ez miben különbözik a standard Giant váltópapucstól? Szemre tök ugyanaz. Hol vetted a vázat? Nem kaptál hozzá?

Teljesen ugyanazt a papucsot találod mindegyik gépen.A 2010 után gyártottakra nem esküdnék meg, de a párom 2011-es Trance X váltófüle is megegyezik a régivel. Mi mindegyik itthon vásárolt Giant-hoz kaptunk pót váltófület, de nem csodálkozom rajta, hogy Neuzernél már nincs. Új forgalmazó nem tud segíteni?

Köszi, közben találtam ebayen 5dollárért. A váz is onnan jött használtan szóval nem kaptam hozzá...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Sziasztok!

Ideiglenesen, Factor szervíz gyorsaságától függõ idõintervallumra keresek 165/38-as tagot 2006-os Trance vázba. Amíg szervízben van az Én tagom, addig se porosodjon itthon a gép.

Köszönöm!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Teljesen ugyanazt a papucsot találod mindegyik gépen.A 2010 után gyártottakra nem esküdnék meg, de a párom 2011-es Trance X váltófüle is megegyezik a régivel. Mi mindegyik itthon vásárolt Giant-hoz kaptunk pót váltófület, de nem csodálkozom rajta, hogy Neuzernél már nincs. Új forgalmazó nem tud segíteni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

fentki képen szereplõ reign X-hez kapok valahol itthon váltópapucsot?
neuzernél nincsen elvileg.

Ez miben különbözik a standard Giant váltópapucstól? Szemre tök ugyanaz. Hol vetted a vázat? Nem kaptál hozzá?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat ez nem az en tempom :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
fentki képen szereplõ reign X-hez kapok valahol itthon váltópapucsot?
neuzernél nincsen elvileg.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
juhé :)
Feltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
linkeeeeelni akarok

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Elkelt a Trance-em. :-(
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

pin91

pin91

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
tesók:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

pin91

pin91

vendég

• fórumtag