Ami a nagyobb gond az,hogy L-es és lób*szónak érzem hiába vagyok 184 :/elméletileg
azért ha kézban van, mérd le tag nélkül, hogy nem ver e bele a vázcsõbe, mert az hogy mi van a papíron meg mi a valóság...
Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Posted 2012. May 21. - 15:48
Posted 2012. May 21. - 15:31
azért ha kézban van, mérd le tag nélkül, hogy nem ver e bele a vázcsõbe, mert az hogy mi van a papíron meg mi a valóság...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. May 21. - 15:14
Ahan.Tehát ha van egy Reign vázam akkor az himbakarcsere nélkül 57-es taggal 17-et fog moccanni?eszerint idén is így van :
http://www.giant-bic...ti_utasítás.pdf
s elvileg akkor ugyanannyi az áttételi arány is
ja , és pont miattuk lettet a lockolva is mozgó tagok.
Posted 2012. May 21. - 15:08
http://www.giant-bic...ti_utasítás.pdf
s elvileg akkor ugyanannyi az áttételi arány is
Van aki nem kapcsolgat.
ja , és pont miattuk lettet a lockolva is mozgó tagok.
Posted 2012. May 21. - 15:02
Posted 2012. May 21. - 14:59
reign-ben 2" az x-ben 2,25. (7,875 ös mind2)
Posted 2012. May 21. - 14:57
van olyan fox (idei vagy tavalyi rpl, ami tud full kemény lock-ot)
na de egy bekapcsolt pp-s fulli, nem fulli.
Van aki nem kapcsolgat.
Posted 2012. May 21. - 14:41
Posted 2012. May 21. - 14:32
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. May 21. - 14:27
de tény nem kell mindenkinek fulli.
Posted 2012. May 21. - 14:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. May 21. - 14:15
na de egy bekapcsolt pp-s fulli, nem fulli.ahol en hasznalom, ott kiallva kb most annyira kenyelmes a 29er lefele, mint a propedallal a stumpim volt (ha ugy felejtettem - ki szoktam kapcsolni lefele). .
Posted 2012. May 21. - 14:11
Off.
A Fekete Fej hol van? Azt nem ismerem, de megpróbálnám. :-)
K3 a HHH-n meg nagy kedvenc, bár még 26-os HT-vel is viszonylag jól kitekerhetõ, csak a nyomvonalat kell jól megválasztani. (Idei Buda Maraton "hosszútávban" is benne volt, aki esetleg innen ismerné fel.)
On.
A Fekete fej a P jelzés a Petneházy-rétrõl, de figyelmeztetlek, húzós, nekem is csak 10bõl egyszer van meg. A K3 meg egy régi jel, a csúcsról visz le a Virágos-nyereg irányába, kegyetlen meredek, régen OX volt rajta, na meg egyszer egy Duma Maraton-t is lehoztak ott, a Buda nem ott megy, az a K-kör. Nem sokan mennek ott fel, s nem is tudsz minden idõszakban, szerintem most pl. túl száraz hozzá a terep.
Posted 2012. May 21. - 14:05
Dante! Te a gyári kerékszettel használod? És a fékek? Idáig mindenhová elég volt a gyári 505ös, bár néha olyan erõvel kell húzni, hogy azt hiszem, több már nincsen benne. Mondjuk elõny, hogy nehéz vele túlfékezni magam, jobb a tempó, stabilabb a bringa.
Nem, nekem kompozít XTC29 vázszettem van, ZTR ARCH-EX / XTR saját kerekekkel, full-XT-vel. Ami nem tetszik, hogy a RR hátul már olyan mint a szita, kb 30 lyuk van, amibõl 10et nem fog meg teljesen a tej, s mindig kicsit szivárog. De ha abbahagyom a versenyzést (jövõre), akkor talán veszek egy Anthem-et, csak az is biztos, hogy a Fox helyett mást rakok bele.
Posted 2012. May 21. - 12:39
De a Fekete Fej is jó példa, vagy a K3szög a HHH-n.
Off.
A Fekete Fej hol van? Azt nem ismerem, de megpróbálnám. :-)
K3 a HHH-n meg nagy kedvenc, bár még 26-os HT-vel is viszonylag jól kitekerhetõ, csak a nyomvonalat kell jól megválasztani. (Idei Buda Maraton "hosszútávban" is benne volt, aki esetleg innen ismerné fel.)
On.
Posted 2012. May 21. - 12:27
Mekkora osztás kapok már.
mert megérdemled bár mióta pontosabban fogalmazol kezdek egyetérteni
Posted 2012. May 21. - 12:15
De lefelé azért annak, aki nem annyira ügyes - én - itthon is sokszor jól jön az összteló, nem csak egy-két helyen.
Dante! Te a gyári kerékszettel használod? És a fékek? Idáig mindenhová elég volt a gyári 505ös, bár néha olyan erõvel kell húzni, hogy azt hiszem, több már nincsen benne. Mondjuk elõny, hogy nehéz vele túlfékezni magam, jobb a tempó, stabilabb a bringa.
Posted 2012. May 21. - 11:52
Szóval Nem azt állítom, hogy fizikailag lehetetlen, mert még egy Csepel Camping-gel is lehet mászni (nyilván) - csak lassabban, fárasztóbban, s egyedül olyan szinten brutálisan technikás terepen jön ki az elõnye, ahol eleve kizárt, hogy felmész - már bocs. Hogy egy példát mondjak, a Petneházi rétrõl a kövesen a Hársra (P-csík azt hiszem) ott fölfelé nem árt egy fully. De hogy extrémet mondjak, annak a folytatásán (ahol keresztezi a körutat) a csúcsra már jobb a HT, mert brutál meredek, s a fully már attól 4 centit beül, hogy ülsz rajta. De a Fekete Fej is jó példa, vagy a K3szög a HHH-n.
Posted 2012. May 21. - 07:50
Az Anthem-X a Propedal-ra állított Fox RP3 Boostvalve-os csúcsmodellel a beülési érték alsó határértékére állítva (azaz keményebbre az átlagnál) 2-3 centit pogózik egy átlagos kistányéros fölfelén. Ez tény. Én akkor fogok visszaülni fullyra, ha teljesen zártható taggal szerelik majd és 2 kiló alá megy a váz súlya (taggal). (Scott Spark szint)
Te azt írtad, hogy az Anthemmel nem lehet mászni. csak így simán. nem azt, hogy kevésbé hatékonyan, vagy nem elég gyorsan. ezekkel nem szálltam volna vitába. de ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy az Anthemmel nem lehet mászni, az erõs volt. emlékeim szerint a hétvégén sem lifttel mentem fel a hegyre
Posted 2012. May 21. - 07:32
Pro Bike: Adam Craig's Giant Anthem X Advanced SL - BikeRadar
Ennek a lúzernek meg nem szólt senki, hogy az átlagos kistányéros mászásnál pogózik a tag. Hát ezért nem bír a 14.-nél elõrébb végezni a VK futamokon. Így már értem. Ja, hogy nincs kistányérja. Akkor biztos azért nem használ, mert pogózik.
Milyen hülyék ezek a Giant- nél, hogy ilyen profikkal teszteltetnek, így sosem derül ki ez az energia fecsérlõs dolog.
akik most 29er ht karbonnal tekernek amit epp reklamozni kell. az xc/maraton vonalon szvsz az ossztelos epp ugyanolyan divat, mint a 29er. valahol jobb, de el lehet lenni nelkule.