Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

elméletileg
azért ha kézban van, mérd le tag nélkül, hogy nem ver e bele a vázcsõbe, mert az hogy mi van a papíron meg mi a valóság...:)

Ami a nagyobb gond az,hogy L-es és lób*szónak érzem hiába vagyok 184 :/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
elméletileg
azért ha kézban van, mérd le tag nélkül, hogy nem ver e bele a vázcsõbe, mert az hogy mi van a papíron meg mi a valóság...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

eszerint idén is így van :

http://www.giant-bic...ti_utasítás.pdf

s elvileg akkor ugyanannyi az áttételi arány is

ja , és pont miattuk lettet a lockolva is mozgó tagok. :)

Ahan.Tehát ha van egy Reign vázam akkor az himbakarcsere nélkül 57-es taggal 17-et fog moccanni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
eszerint idén is így van :

http://www.giant-bic...ti_utasítás.pdf

s elvileg akkor ugyanannyi az áttételi arány is

Van aki nem kapcsolgat.

ja , és pont miattuk lettet a lockolva is mozgó tagok. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Köcce,de 11-12 kéne tudnom

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
2008 doksim van, azok közt a tag stroke-ja.
reign-ben 2" az x-ben 2,25. (7,875 ös mind2)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

van olyan fox (idei vagy tavalyi rpl, ami tud full kemény lock-ot)

na de egy bekapcsolt pp-s fulli, nem fulli.

Van aki nem kapcsolgat.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Tudja-é valaki,hogy a Reign-ReignX között csak a himbakar a különbség?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
CUBE-ék black box-a állítólag nullázta a pogózást a Stereo-nál. Csak ritka itthon mint a fehér holló.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
akkor át kell "hangolni" az rp23-at.
de tény nem kell mindenkinek fulli.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak az meg mást nem tud. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
van olyan fox (idei vagy tavalyi rpl, ami tud full kemény lock-ot)

ahol en hasznalom, ott kiallva kb most annyira kenyelmes a 29er lefele, mint a propedallal a stumpim volt (ha ugy felejtettem - ki szoktam kapcsolni lefele). .

na de egy bekapcsolt pp-s fulli, nem fulli.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Off.
A Fekete Fej hol van? Azt nem ismerem, de megpróbálnám. :-)
K3 a HHH-n meg nagy kedvenc, bár még 26-os HT-vel is viszonylag jól kitekerhetõ, csak a nyomvonalat kell jól megválasztani. (Idei Buda Maraton "hosszútávban" is benne volt, aki esetleg innen ismerné fel.)
On.

A Fekete fej a P jelzés a Petneházy-rétrõl, de figyelmeztetlek, húzós, nekem is csak 10bõl egyszer van meg. A K3 meg egy régi jel, a csúcsról visz le a Virágos-nyereg irányába, kegyetlen meredek, régen OX volt rajta, na meg egyszer egy Duma Maraton-t is lehoztak ott, a Buda nem ott megy, az a K-kör. Nem sokan mennek ott fel, s nem is tudsz minden idõszakban, szerintem most pl. túl száraz hozzá a terep.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante! Te a gyári kerékszettel használod? És a fékek? Idáig mindenhová elég volt a gyári 505ös, bár néha olyan erõvel kell húzni, hogy azt hiszem, több már nincsen benne. Mondjuk elõny, hogy nehéz vele túlfékezni magam, jobb a tempó, stabilabb a bringa.

Nem, nekem kompozít XTC29 vázszettem van, ZTR ARCH-EX / XTR saját kerekekkel, full-XT-vel. Ami nem tetszik, hogy a RR hátul már olyan mint a szita, kb 30 lyuk van, amibõl 10et nem fog meg teljesen a tej, s mindig kicsit szivárog. De ha abbahagyom a versenyzést (jövõre), akkor talán veszek egy Anthem-et, csak az is biztos, hogy a Fox helyett mást rakok bele.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

De a Fekete Fej is jó példa, vagy a K3szög a HHH-n.

Off.
A Fekete Fej hol van? Azt nem ismerem, de megpróbálnám. :-)
K3 a HHH-n meg nagy kedvenc, bár még 26-os HT-vel is viszonylag jól kitekerhetõ, csak a nyomvonalat kell jól megválasztani. (Idei Buda Maraton "hosszútávban" is benne volt, aki esetleg innen ismerné fel.)
On.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Mekkora osztás kapok már. :D

mert megérdemled :D bár mióta pontosabban fogalmazol kezdek egyetérteni :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Annyit azért még hozzátennék, hogy mikor én megvettem a 29er XTC-t, utána már én sem nagyon ültem rá a 26os össztelósomra, pedig az sem gyenge gép volt. De most meg az XTC-t használom kevesebbet, thanks to 29er Anthem. Ez is mutatja, hogy kinek a pap, kinek a papné. Alattam mondjuk nem nagyon mozgolódik felfelé az Anthem, bár az XTCnél többet.
De lefelé azért annak, aki nem annyira ügyes - én - itthon is sokszor jól jön az összteló, nem csak egy-két helyen.
Dante! Te a gyári kerékszettel használod? És a fékek? Idáig mindenhová elég volt a gyári 505ös, bár néha olyan erõvel kell húzni, hogy azt hiszem, több már nincsen benne. Mondjuk elõny, hogy nehéz vele túlfékezni magam, jobb a tempó, stabilabb a bringa.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mekkora osztás kapok már. :D

Szóval Nem azt állítom, hogy fizikailag lehetetlen, mert még egy Csepel Camping-gel is lehet mászni (nyilván) - csak lassabban, fárasztóbban, s egyedül olyan szinten brutálisan technikás terepen jön ki az elõnye, ahol eleve kizárt, hogy felmész - már bocs. Hogy egy példát mondjak, a Petneházi rétrõl a kövesen a Hársra (P-csík azt hiszem) ott fölfelé nem árt egy fully. De hogy extrémet mondjak, annak a folytatásán (ahol keresztezi a körutat) a csúcsra már jobb a HT, mert brutál meredek, s a fully már attól 4 centit beül, hogy ülsz rajta. De a Fekete Fej is jó példa, vagy a K3szög a HHH-n.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Az Anthem-X a Propedal-ra állított Fox RP3 Boostvalve-os csúcsmodellel a beülési érték alsó határértékére állítva (azaz keményebbre az átlagnál) 2-3 centit pogózik egy átlagos kistányéros fölfelén. Ez tény. Én akkor fogok visszaülni fullyra, ha teljesen zártható taggal szerelik majd és 2 kiló alá megy a váz súlya (taggal). (Scott Spark szint)

Te azt írtad, hogy az Anthemmel nem lehet mászni. csak így simán. nem azt, hogy kevésbé hatékonyan, vagy nem elég gyorsan. ezekkel nem szálltam volna vitába. de ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy az Anthemmel nem lehet mászni, az erõs volt. emlékeim szerint a hétvégén sem lifttel mentem fel a hegyre :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Pro Bike: Adam Craig's Giant Anthem X Advanced SL - BikeRadar
Ennek a lúzernek meg nem szólt senki, hogy az átlagos kistányéros mászásnál pogózik a tag. Hát ezért nem bír a 14.-nél elõrébb végezni a VK futamokon. Így már értem. Ja, hogy nincs kistányérja. Akkor biztos azért nem használ, mert pogózik.
Milyen hülyék ezek a Giant- nél, hogy ilyen profikkal teszteltetnek, így sosem derül ki ez az energia fecsérlõs dolog.

akik most 29er ht karbonnal tekernek :D amit epp reklamozni kell. az xc/maraton vonalon szvsz az ossztelos epp ugyanolyan divat, mint a 29er. valahol jobb, de el lehet lenni nelkule.