Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Mindenki olyan jól mászik mindennel, csak akkor nem, amikor ott vagyok, mert akkor össznépi tolás van. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én meg a 140-et mozgó dawg-al olyan helyeken mászok fel, ahol azelõtt semmivel....szóval nem a rugóúton múlik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amikor kihuztam a villat 130-ra a speci FSR XC-ben annyira hazavagodott a geo hogy eselytelen volt vele maszni. nyeregben ulve emelgette az elso kereket, kiallva meg elforgott a hatso kerek. ergo ha valami szar az szar :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Személyes tapasztalatom szerint nem annyira a cockpit magasságán, de nem is a pulzuson múlik, inkább a terepviszonyok változását megfelelõen lekövetõ súlypont megtalálásán, hogy mennyire mászunk jól vagy sem. Eddig a pontig (felismerésig) nekem szükségem volt 4-5 év Budai-hegyekre. Most a 140-et mozgó AM bicajjal feljövök ott, ahol a 90-et mozgó, nagyon alacsony cockpitû hardtaillel, és olyan helyeken is, ahol ülve gyakorlatilag nem lehet feltekerni. ;-)

szvsz van kulonbseg bringa es bringa kozott (mint ahogy lefele sem egyforman elonyosek), de egy anthemnel ez nem tema :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
összegezve tehát: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

amikor kiserletezgettem a geoval a mostani bringan, probaltam rovidebb stucnit, emelt kormanyt, etc - sokminden nem valtozott, hogy 20mmel feljebb kerult a cockpit. annyit csinaltam, hogy jobban "logattam" a konyokom, es legtobbszor ugyanugy ki tudtam tekerni az emelkedoket. a sulypont igy szerintem nagyon nincs mas helyen. 140et mozgo geppel minden trukkosebb, lehet azert megy mar a 100as merevvel jobban :) illetve mostanaban a nagyon csorlos emelkedokon ugy "fekszek ra" a bringara, hogy a stucnihoz kozel fogom a kormanyt ("belul"), igy jobban tudok erobol tekerni, es a sulypont nagyon alacsonyan marad. inkabb a pulzusomon mulik, hogy fel tudok e menni egy hosszabb kaptaton, nem a bringa a szuk keresztmetszet.

Személyes tapasztalatom szerint nem annyira a cockpit magasságán, de nem is a pulzuson múlik, inkább a terepviszonyok változását megfelelõen lekövetõ súlypont megtalálásán, hogy mennyire mászunk jól vagy sem. Eddig a pontig (felismerésig) nekem szükségem volt 4-5 év Budai-hegyekre. Most a 140-et mozgó AM bicajjal feljövök ott, ahol a 90-et mozgó, nagyon alacsony cockpitû hardtaillel, és olyan helyeken is, ahol ülve gyakorlatilag nem lehet feltekerni. ;-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

köszi a tippeket! az a baj, hogy a kormánymagasságot már nem tudom csökkenteni, ezért gondoltam a teló behúzására, mint végsõ megoldás. sajna nincs viszonyítási alapom, így csak gondolni tudom, hogy már egész tûrhetõ a technikám. de tényleg nem tudom, látnotok kéne :) a rúgdosást próbálom kerülni, a nagyobb áttételt még nem próbáltam, de lehet, hogy ahhoz még gyengusz vagyok. a Bükkben pl az Ördög-oldal vége felé kerülök le mindig emiatt a bringáról (nem a szilváson csak arra szoktam túrázgatni) még csak egyszer sikerült végig tekerni, mindig van valami rohadt faág vagy szikla és már le is kerülök a bicajról. ott meg nem tudok visszaülni ha egyszer letettem a lábam :(

amikor kiserletezgettem a geoval a mostani bringan, probaltam rovidebb stucnit, emelt kormanyt, etc - sokminden nem valtozott, hogy 20mmel feljebb kerult a cockpit. annyit csinaltam, hogy jobban "logattam" a konyokom, es legtobbszor ugyanugy ki tudtam tekerni az emelkedoket. a sulypont igy szerintem nagyon nincs mas helyen. 140et mozgo geppel minden trukkosebb, lehet azert megy mar a 100as merevvel jobban :) illetve mostanaban a nagyon csorlos emelkedokon ugy "fekszek ra" a bringara, hogy a stucnihoz kozel fogom a kormanyt ("belul"), igy jobban tudok erobol tekerni, es a sulypont nagyon alacsonyan marad. inkabb a pulzusomon mulik, hogy fel tudok e menni egy hosszabb kaptaton, nem a bringa a szuk keresztmetszet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Felhívják rá a cikkben is a figyelmet, hogy prototípus, szóval még nem biztos, hogy hátul gyorszár lesz.

allitolag a merev hatso haromszog miatt nem raktak az anthemre sem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A kormány magasságon csökkents pl: ha emelt, cseréld egyenesre vagy az elsõ telót húzd össze 80-90-re a ill gyakorold a felfelé mászást!!! ezzel nem túrázásra gondolok hanem arra hogy kinézel meredek lejtõket amiket eddig nem tudtál abszolválni és addig rugdosod a saját hátsódat amíg fel nem mész.Az sem árt ha erõsödsz ill körkörösen tekered a pedált és nem "rúgdosod" ha keményebb áttételen tekersz sokkal kevésbé lesz hajlamos a bólogatásra. Az L-es Anthem nekem is nagy volt egy kicsit, de a telót 80-ról kihúzattam 100-ra mert nekem úgy jobb volt. Masszás sem ment nehezebben.

köszi a tippeket! az a baj, hogy a kormánymagasságot már nem tudom csökkenteni, ezért gondoltam a teló behúzására, mint végsõ megoldás. sajna nincs viszonyítási alapom, így csak gondolni tudom, hogy már egész tûrhetõ a technikám. de tényleg nem tudom, látnotok kéne :) a rúgdosást próbálom kerülni, a nagyobb áttételt még nem próbáltam, de lehet, hogy ahhoz még gyengusz vagyok. a Bükkben pl az Ördög-oldal vége felé kerülök le mindig emiatt a bringáról (nem a szilváson csak arra szoktam túrázgatni) még csak egyszer sikerült végig tekerni, mindig van valami rohadt faág vagy szikla és már le is kerülök a bicajról. ott meg nem tudok visszaülni ha egyszer letettem a lábam :(

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

A kormány magasságon csökkents pl: ha emelt, cseréld egyenesre vagy az elsõ telót húzd össze 80-90-re a ill gyakorold a felfelé mászást!!! ezzel nem túrázásra gondolok hanem arra hogy kinézel meredek lejtõket amiket eddig nem tudtál abszolválni és addig rugdosod a saját hátsódat amíg fel nem mész.Az sem árt ha erõsödsz ill körkörösen tekered a pedált és nem "rúgdosod" ha keményebb áttételen tekersz sokkal kevésbé lesz hajlamos a bólogatásra. Az L-es Anthem nekem is nagy volt egy kicsit, de a telót 80-ról kihúzattam 100-ra mert nekem úgy jobb volt. Masszás sem ment nehezebben.

emelkedõket :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok.

szerintetek ha a 2008-as anthem telóját behúz(at)om 100-ról 90mm útra, akkor megszûnik a meredek emelkedõkön az elsõ kerék elugrálása? a geón már nem tudok variálni, sajna kicsit nagy a váz. mondjuk annyira már nem vészese ez az ugrálás, csak nagyon meredeken jön elõ, de ott a legszarabb. gyárilag amúgyis csak 80-at mozog elöl.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

hat a vaz nyeregcso reszenek szoge nagyon durva :D a 29er es a rugout miatt szetcsusztak a szogek rendesen. egy uj fejlesztesu trailgepre az x12 igazan elfert volna.
lefele olyan lehet mint egy tank (meg lehet felfele is).

Felhívják rá a cikkben is a figyelmet, hogy prototípus, szóval még nem biztos, hogy hátul gyorszár lesz.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Adam Craig's Prototype Giant Trance X 29er

hat a vaz nyeregcso reszenek szoge nagyon durva :D a 29er es a rugout miatt szetcsusztak a szogek rendesen. egy uj fejlesztesu trailgepre az x12 igazan elfert volna.
lefele olyan lehet mint egy tank (meg lehet felfele is).

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Adam Craig's Prototype Giant Trance X 29er

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ezek a nyers alu megoldasok mindig tetszenek :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
óóó, azt hittem 29-es kerekei lesznek. :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Az új 29"-es Trance X mellett frissül a Glory is 2013-ra. Laposabb fejcsõszög, hosszabb tengelytáv, Overdrive2-es fejcsõ.
You can’t buy Danny Hart’s skill or balls, but you can soon buy his bike
Showcase: 2013 Glory - Coming This August - Giant Bicycles
Feltöltött kép
Feltöltött kép

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Várják a butájukat... :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Elég durva árukapcsolat, a 130-as vázhoz 100-as villát adnak...Vagy csak túlérzékeny vagyok?
Trance X váz + Fox villa fillérekért « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása