Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
pld NRS tulajdonosok is elég sokat panaszkodnak hogy a légyszartól is lepattog a festés....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Én szintén AC-t használok, mint tudjátok, egyedül e festéssel nem volt problémám!:)

A bowndenek alá pedig érdemes fekete szigetelõszalagot rakni, olyan ponton mindenhol lejön a vázról a festés...

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tök õszintén, én még soha nem találkoztam ilyen problémával, pedig már egy pár Giant gurult alattam. Fénykép?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
04es AC,ami a bikkmagban is volt tesztelve

értem

mindenhol kopik ahol kicsit is érik a bovdenek,pedig 3-4x mentem eddig vele a rittya idõ miatt,kb ugy néz ki mintha 1-2éves lenne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Milyen bike?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az összes giantnek gyenge a festése vagy csak én fogtam ki egyet aminek még talán az esõtl is lekpoik a festése?!!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Már leírtam, de leírom még 1*er!:)
Csavarosást sajnos nem tapsztaltunk, minden passzentosan illet mindenhova.
Csapágyat pedig málnától kaptam,a régi giant ac miatt, maradt neki egy original. Azt tettem bele, ma jó volt, kicsit bejárattam a mamut lécsõvel.
Még nem esett szét... :afro:

(Tehát nem vettem csapágyat, gyárít raktam bele, de ez legalább régebbi pár évvel.)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
volt valami csavarodás? tettetek bele új csapágyat?(rendeset, nem a gyárit)

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Itt egy kép a törött csapágyról!
Bal oldalt és hátul találhatóak a csapágy oldalai,középen a csapágy belseje pár golyóval és a távtartóval. Jobb oldalt a csapágy külsõ háza, tetején a keresztbe repedéssel.
Feltöltött kép

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Na csõ, összeraktuk a gépet, sehol nem tapasztaltunk semmi feszülést, Málnától kaptam egy új csapágyat, azt kicseréltem a szarral és most jó.
A végén amikor minden késsz volt, mondom zsírozzuk meg 1 kicsit a fejcsapágyakat, ha már így belejöttünk, ez meg is volt, de összeszereléskor sikerült kitépnem a menetet a Trivativ Holzfeller stucniból, szerencsére csak eggyet úgyhogy legalább nem fordúl el...
Holnap után viszem vissza, hogy cseréljék ki, megmondom hogy anyag hiba volt.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
azt meg tod nézni a Giant honlapján, de gondolom ugyanannyiért nem rosszabb

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
és a felszereltsége???

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ugyanannyiba kerül a '05-ös és a '06-os 299.900 Ft

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!!!
Szeretnék venni egy giant ac-t /már ki is néztem h hol/ de lehhet h mire pénzhez jutok elviszik és az is lehet h 2005ösbõl nem tudok ujjat szerezni...
A kérdésem az lenne hogy van-e ebbõl 2006-os az mien felszereltségû és h kb. mennyibe kerül mennyivel drágább mint a 2005ös ????
Ez a csapágy törés másnál is elõfordult már???

jó helyen van az apróban. köszönöm

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
:D elakadtatok?

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Csösztök, itt vagyok a haveromnál.

Szétszedtük a vázat, most jönne az hogy összerakjuk, öszze is tudjuk rakni úgy ahogy volt, de nincs véletlenül valami gyári leírás, hogy hogy kell összeépíteni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha ez a baj akkor elméletben ezt fogja tenni a forgalmazó is.(ha volt annyi sütnivalója hogy rendeljen tartalék hátsórészt)
de elöbb derüljön ki mi a baj.
kiváncsi leszek az eredményre.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az alu tud csavarodni.. elég könnyen egy össztelós váznál, ha sokat forgolódnak vele ;)

Na igen, de lehet elvileg külön hátsó 3szöget is cserélni. HA az a baj.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Mostmár én is úgy gondoltam. Állapítsák meg a csapágy törés okát, ne pedig cserégessenek. Még ennyit megpróbálok szétszedem megnézem, ha nem találok semmit akkor viszem.

Csapágyat csak azért sem veszek, csinálják meg, ne nekem kellejen rá költeni. Két olyan csapágy 6-8 ezer forint, multkor megkérdeztem, egy skf csapágyboltban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha nem találsz semmit, és rendes FAG vagy SKF csapágyakkal is megtörténik, akkor menj és vizsgáltasd meg a vázat(ne csapágycserét kérj)