Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Posted 2007. February 27. - 18:03
Meg van az új gazdija személyemben :-))) A héten átépítés és próba...
Apropó valaki említette, hogy vásrolt hozzá alulra egy karbon lemezt ami eltakarja a rugóstag tengelyét a kõfelverõdésektõl. Ezt kitõl, hol rendelte?
üdv: roobi
Posted 2007. February 27. - 13:47
Már csak egyet kell aludni....
Posted 2007. February 26. - 12:27
Bizony a hófehér elég szépen fog vakítani a nyári napsütésben:) Remélem Nekem is mihamarabb összeáll az egész. Hétvégén tekertem az erdôben, s néztem, hol is fogom a kicsikét tesztelgetni.
Grande
Posted 2007. February 26. - 00:22
Sok türelmet a várakozáshoz. Nekem kb egy hetet kellet várni a "rendeléstõl" addig, míg össze is állt. De az is isszonyat hosszúnak tûnt.... :-))
Addig is, itt tudsz Trance-eket nézegetni:
http://forums.mtbr.c...ad.php?t=107871
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2007. February 25. - 23:47
Posted 2007. February 25. - 22:06
szivesen odaadom a bringámat egy körre, hogy kipróbáld..... de érdekes mód elég sok fekhasználónak volt ugyanez a véleménye.....(nem itthon)
Köszi, de nem szükséges. :-) A Trance-ben szerintem jól szuperál, az én 75 kilóm alatta a három állás három teljesen különbözõ érzetet ad. A maximumra tekerve szinte semmit nem mozog feleslegesen, plusz ha a Rebát is majdnem teljesen lezárom elöl, akkor megvan az "elöl-hátul platform" érzés. No pogó, csak hatékony tekerés. Lehet, hogy nagyobb nyomáson, több kiló alatt már nem ilyen hatékony. Meg talán más vázban máshogy "jön ki az érzés". Nekem eddig bejött.
Ja, és a jövõbeli Trance tulajoknak: merevváz után elsõre fura lesz az összteló, de néhány beállítással töltött tekerés és némi tapasztalat és megszokás után király lesz! :-) Kényelmes, gyors és biztonságos. Olyan mint egy erõsebb Volvo... :-) Csak sokkkal-sokkkal szexibb! És mindenki megnézi, a fehér nagyon kihívó.
That is mine:
http://pix.bikemag.h...&what=allfields
Posted 2007. February 25. - 12:09
Kala erõsen gondolkodom egy trancen, ha lesz egy kis pénzem (18-ason a 176 centimhez)....
Detto
Én 184-esként már a 18 és 20 között vacillálnék, de a 18-as sokkal valószínûbb, csak kezdenék már utalni az ösztöndíjakat
Posted 2007. February 25. - 12:08
figyu én nem mondtam hogy rossz az a fox tag, -végülis 3-ik éve hasznélom több ezer km van benne, ráadásul mázsa körül terhelve, tehát 200 psi nyomással- csak jobban örülnék ha a keményebb állás egy lock közeli alig mozgó állapot lenne......Bocsi Biketigger a félreértésért!
Ahogy Én eddig láttam és olvastam, majd minden gyártó nagy százalékban Fox taggal szereli a brigákat. Szóval nem lehet rosz, de majd kiderül.
Igen. A Fox Talasnál szimpatikus a gyors útállítási lehetõség.
Grande
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. February 25. - 12:03
A tapasztalatom annyi egyelõre, hogy szép. Kibontottam a dobozból, feltettem az asztalra és gyönyörködtem benne.. elég sokáig Még nincs összeszerelve. Fentebb már írtam, hogy várja még az új alkatrészeket, s ha minden megvan akkor rakatom össze.
Grande
Posted 2007. February 25. - 11:59
Ahogy Én eddig láttam és olvastam, majd minden gyártó nagy százalékban Fox taggal szereli a brigákat. Szóval nem lehet rosz, de majd kiderül.
Igen. A Fox Talasnál szimpatikus a gyors útállítási lehetõség.
Grande
Posted 2007. February 25. - 11:54
Kala erõsen gondolkodom egy trancen, ha lesz egy kis pénzem (18-ason a 176 centimhez)....Szerintem õ a Konákra esküszik, inkább te írj, h milyen, fõleg a geo érdekel! (ha jól értem, akkor a tied 16'-os)
Posted 2007. February 25. - 11:51
Posted 2007. February 25. - 11:46
Grande félreértettél, én csak a tagról mondtam el a tapasztalatom, nem trance vázam van /fox telóm meg pike -om viszont volt :)/Bikertigger!
Pár sorban - ha gondolod - írd le, Neked mi a tapsztalatod a Trance vázzal, mire és hogy használod. Érdekel a véleményed.
Egy friss Trance vázas felhasználó))
egyébként sztem egy ideélis maraton/AM váz, adatok alapján elég rendesen túlépítve...
Posted 2007. February 25. - 11:44
Pár sorban - ha gondolod - írd le, Neked mi a tapsztalatod a Trance vázzal, mire és hogy használod. Érdekel a véleményed.
Egy friss Trance vázas felhasználó))
Posted 2007. February 25. - 11:43
akkor szerintem a talast vedd , jó teló a pike de feleslegesen túl erõs (és fõleg nehéz) a trancbe.....plusz ha idei talas, akkor sokkal egyszerûbb az útállítás mint a pike-on.....egy idõ után idegesítõ az állandó tekergetés....Csekonics! Igen A Speedben vettem és ott volt 18 colos fehér váz. Én 166 cm és 66 kiló vagyok, szóval nem nõtem nagyra így maradt a 16 col. A váz még a dobozban, mert várja az új kerékszettet, hajtómûvet és az esetleges új telót. Most Reba Team (fix 100m utas) figyel a bringámban, s a Pike vagy a Fox Talas lenne a csere. Vizdi még tud hozni akciósan jó áron Talast.
Grande
Posted 2007. February 25. - 11:38
Csekonics! Igen A Speedben vettem és ott volt 18 colos fehér váz. Én 166 cm és 66 kiló vagyok, szóval nem nõtem nagyra így maradt a 16 col. A váz még a dobozban, mert várja az új kerékszettet, hajtómûvet és az esetleges új telót. Most Reba Team (fix 100m utas) figyel a bringámban, s a Pike vagy a Fox Talas lenne a csere. Vizdi még tud hozni akciósan jó áron Talast.
Grande
Posted 2007. February 25. - 11:23
szivesen odaadom a bringámat egy körre, hogy kipróbáld..... de érdekes mód elég sok fekhasználónak volt ugyanez a véleménye.....(nem itthon)Ha tényleg nem érzed a különbséget, az elég szomorú, mert van. Nagyon is sok...
Posted 2007. February 25. - 11:14
ez zavarjon a legkevésbé......eléggé közelít a 0-hoz a különbség a kar 3 állása között....
Ha tényleg nem érzed a különbséget, az elég szomorú, mert van. Nagyon is sok...
Posted 2007. February 25. - 09:29
Posted 2007. February 25. - 01:12
Most erre milyen tanacsot lehet adni?
"Ugralgatni" kell meg ilyesmi??
Akkor sok szerencset vele. Lehet megsem vagytok olyan fu@ckin cool fickok, hogy a trancet összezuzatok. Ahoz elöb kell felkelni...annak ellenere, hogy a maestro hatso 110-120-at elnyel.