Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Na senki se keresse Vizdinél azt a szép fehér 18"-as Trance-et.
Meg van az új gazdija személyemben :-))) A héten átépítés és próba...
Apropó valaki említette, hogy vásrolt hozzá alulra egy karbon lemezt ami eltakarja a rugóstag tengelyét a kõfelverõdésektõl. Ezt kitõl, hol rendelte?
üdv: roobi
Happy Bike SE. www.happybiketeam.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Én már pár éve nézegetem,hogy ha lesz egy össztelósom,hol fogom tesztelni.
Már csak egyet kell aludni....
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Kisherceg!

Bizony a hófehér elég szépen fog vakítani a nyári napsütésben:) Remélem Nekem is mihamarabb összeáll az egész. Hétvégén tekertem az erdôben, s néztem, hol is fogom a kicsikét tesztelgetni.

Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Ja, enyimé :-)))

Sok türelmet a várakozáshoz. Nekem kb egy hetet kellet várni a "rendeléstõl" addig, míg össze is állt. De az is isszonyat hosszúnak tûnt.... :-))

Addig is, itt tudsz Trance-eket nézegetni:

http://forums.mtbr.c...ad.php?t=107871

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Ez a Trance bringa nagyon szép!!A tiéd Kisherceg?Három nap és nekem is ilyen lesz!El se hiszem!Bár az még hihetetlenebb,hogy vagy még egy hónapig nem lesz összerakva,mert nem maradt pénzem pár alkatrészre.Nekem is-akárcsak Grande-nek- egy hajtómû hibádzik még.Nekem Pike lesz elöl,de csak mert már megvan.Addig meg majd én is nézegetem....
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
:matrix:

szivesen odaadom a bringámat egy körre, hogy kipróbáld.....:) de érdekes mód elég sok fekhasználónak volt ugyanez a véleménye.....(nem itthon)

Köszi, de nem szükséges. :-) A Trance-ben szerintem jól szuperál, az én 75 kilóm alatta a három állás három teljesen különbözõ érzetet ad. A maximumra tekerve szinte semmit nem mozog feleslegesen, plusz ha a Rebát is majdnem teljesen lezárom elöl, akkor megvan az "elöl-hátul platform" érzés. No pogó, csak hatékony tekerés. Lehet, hogy nagyobb nyomáson, több kiló alatt már nem ilyen hatékony. Meg talán más vázban máshogy "jön ki az érzés". Nekem eddig bejött.

Ja, és a jövõbeli Trance tulajoknak: merevváz után elsõre fura lesz az összteló, de néhány beállítással töltött tekerés és némi tapasztalat és megszokás után király lesz! :-) Kényelmes, gyors és biztonságos. Olyan mint egy erõsebb Volvo... :-) Csak sokkkal-sokkkal szexibb! És mindenki megnézi, a fehér nagyon kihívó.

That is mine:

http://pix.bikemag.h...&what=allfields

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Kala erõsen gondolkodom egy trancen, ha lesz egy kis pénzem (18-ason a 176 centimhez)....

Detto :)
Én 184-esként már a 18 és 20 között vacillálnék, de a 18-as sokkal valószínûbb, csak kezdenék már utalni az ösztöndíjakat :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Bocsi Biketigger a félreértésért!

Ahogy Én eddig láttam és olvastam, majd minden gyártó nagy százalékban Fox taggal szereli a brigákat. Szóval nem lehet rosz, de majd kiderül.
Igen. A Fox Talasnál szimpatikus a gyors útállítási lehetõség.

Grande

figyu én nem mondtam hogy rossz az a fox tag, -végülis 3-ik éve hasznélom több ezer km van benne, ráadásul mázsa körül terhelve, tehát 200 psi nyomással- csak jobban örülnék ha a keményebb állás egy lock közeli alig mozgó állapot lenne......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
kalaius!

A tapasztalatom annyi egyelõre, hogy szép. Kibontottam a dobozból, feltettem az asztalra és gyönyörködtem benne.. elég sokáig :) Még nincs összeszerelve. Fentebb már írtam, hogy várja még az új alkatrészeket, s ha minden megvan akkor rakatom össze.

Grande

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Bocsi Biketigger a félreértésért!

Ahogy Én eddig láttam és olvastam, majd minden gyártó nagy százalékban Fox taggal szereli a brigákat. Szóval nem lehet rosz, de majd kiderül.
Igen. A Fox Talasnál szimpatikus a gyors útállítási lehetõség.

Grande

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szerintem õ a Konákra esküszik, inkább te írj, h milyen, fõleg a geo érdekel! (ha jól értem, akkor a tied 16'-os)

Kala erõsen gondolkodom egy trancen, ha lesz egy kis pénzem (18-ason a 176 centimhez)....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szerintem õ a Konákra esküszik, inkább te írj, h milyen, fõleg a geo érdekel! (ha jól értem, akkor a tied 16'-os)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Bikertigger!

Pár sorban - ha gondolod - írd le, Neked mi a tapsztalatod a Trance vázzal, mire és hogy használod. Érdekel a véleményed.

Egy friss Trance vázas felhasználó:)))

Grande félreértettél, én csak a tagról mondtam el a tapasztalatom, nem trance vázam van /fox telóm meg pike -om viszont volt :)/
egyébként sztem egy ideélis maraton/AM váz, adatok alapján elég rendesen túlépítve...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Bikertigger!

Pár sorban - ha gondolod - írd le, Neked mi a tapsztalatod a Trance vázzal, mire és hogy használod. Érdekel a véleményed.

Egy friss Trance vázas felhasználó:)))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Csekonics! Igen A Speedben vettem és ott volt 18 colos fehér váz. Én 166 cm és 66 kiló vagyok, szóval nem nõtem nagyra így maradt a 16 col. A váz még a dobozban, mert várja az új kerékszettet, hajtómûvet és az esetleges új telót. Most Reba Team (fix 100m utas) figyel a bringámban, s a Pike vagy a Fox Talas lenne a csere. Vizdi még tud hozni akciósan jó áron Talast.

Grande

akkor szerintem a talast vedd , jó teló a pike de feleslegesen túl erõs (és fõleg nehéz) a trancbe.....plusz ha idei talas, akkor sokkal egyszerûbb az útállítás mint a pike-on.....egy idõ után idegesítõ az állandó tekergetés....

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Rebell! Tényleg nem vagyok cool fickó. Egy éve cseréltem le a cuccokat a váz nélkül (fékek, váltók, váltókarok, villa),s azóta tudok durvábban, keményebben menni. Mivel ez lesz az elsõ össztelós vázam, nyilván tapasztalakat akarok szerezni, s nem értek annyira bringákhoz, talán a brigázáshoz sem, mint esetleg Te. Szóval Ne várd el, hogy egybõl 8 méteres ugratokat, 5 méteres letöréseket fogok bevállani... Ha mégis, akkor már "cool" leszek. Nekem ez egy folyamatos feljõdés.

Csekonics! Igen A Speedben vettem és ott volt 18 colos fehér váz. Én 166 cm és 66 kiló vagyok, szóval nem nõtem nagyra így maradt a 16 col. A váz még a dobozban, mert várja az új kerékszettet, hajtómûvet és az esetleges új telót. Most Reba Team (fix 100m utas) figyel a bringámban, s a Pike vagy a Fox Talas lenne a csere. Vizdi még tud hozni akciósan jó áron Talast.

Grande

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ha tényleg nem érzed a különbséget, az elég szomorú, mert van. Nagyon is sok...

szivesen odaadom a bringámat egy körre, hogy kipróbáld.....:) de érdekes mód elég sok fekhasználónak volt ugyanez a véleménye.....(nem itthon)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ez zavarjon a legkevésbé......eléggé közelít a 0-hoz a különbség a kar 3 állása között....

Ha tényleg nem érzed a különbséget, az elég szomorú, mert van. Nagyon is sok...

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Én azt írtam,hogy maratonozni kell,de nem versenyre kihegyezve,hanem hobbi szinten.De szeretném kicsit "eröteljesebben" is használni.És tényleg nem vagyok olyan "cool" fickó,hogy összezúzzam.Csak azt nem értettem mire írtad azt,hogy ha maratonozni akarok,akkor arra kár.Nem értem miért kaptad így fel a vizet.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Grande , Cseko,?? mi az, hogy a trance zuzasra lesz? Meg grande "jövöre" lesz masik?
Most erre milyen tanacsot lehet adni?
"Ugralgatni" kell meg ilyesmi??

Akkor sok szerencset vele. Lehet megsem vagytok olyan fu@ckin cool fickok, hogy a trancet összezuzatok. Ahoz elöb kell felkelni...annak ellenere, hogy a maestro hatso 110-120-at elnyel.