Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

(A régi M kb 19"-nek felel meg.)

Akkor asszem az új 18 jó lesz.

ja igen ezt keverem, asszem akkor úgy volt hogy az magas , de még mindig rövid, a 17-es meg 1áértelmûen baromi rövid volt,,,,,akartam egyszer venni, de nagyon nem jött össze méretileg....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

nekem a régi M-es (17?) kicsi -rövid- volt/176 cm vok/, az új 18-as /ami igazából alig 17-es/ meg határeset olyan hosszú....

szal próbálj ki egyet mielõtt veszel...

(A régi M kb 19"-nek felel meg.)

Akkor asszem az új 18 jó lesz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Köszi!

Azon gondolkozom, hogy "régi" M vagy új 18"-as legyen?

A régi M jó volt, de az új 18-as talán még jobb lehet, ha kicsit hosszabb és a nyeregvázcsõ rövidebb.
Most mi legyen?
Nem gáz hogy kimaradt az újról a láncvillák közti merevítõ?

nekem a régi M-es (17?) kicsi -rövid- volt/176 cm vok/, az új 18-as /ami igazából alig 17-es/ meg határeset olyan hosszú....

szal próbálj ki egyet mielõtt veszel...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

nagyon babák az új giant vázak...csak vigyázz mert teljesen más geo mint régen volt....nagyjából átestek a paci másik oldalára, az eddigi átlagosnál rövidebb vázak helyett most jócskán hosszabbat gyártanak...és jó könnyûek is...

Köszi!

Azon gondolkozom, hogy "régi" M vagy új 18"-as legyen?

A régi M jó volt, de az új 18-as talán még jobb lehet, ha kicsit hosszabb és a nyeregvázcsõ rövidebb.
Most mi legyen?
Nem gáz hogy kimaradt az újról a láncvillák közti merevítõ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Errõl van már valakinek tapasztalata?

http://www.kerekpar-...r__-_203710.jpg

Én még nem láttam élõben, így kép és leírás alapján nem lehet rossz...

nagyon babák az új giant vázak...csak vigyázz mert teljesen más geo mint régen volt....nagyjából átestek a paci másik oldalára, az eddigi átlagosnál rövidebb vázak helyett most jócskán hosszabbat gyártanak...és jó könnyûek is...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Errõl van már valakinek tapasztalata?

http://www.kerekpar-...r__-_203710.jpg

Én még nem láttam élõben, így kép és leírás alapján nem lehet rossz...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Használtan (ebay, egyebek) 300ért már tutira találsz valamit. Újonnan itthon ezért Konák közül válogathatsz, Giantból esetleg a Reign, ami itthonra többnyire elég, de ezek egyike sem lesz kimondottan dh-gép.

Igazi, új dh masinák sajnos csak 400 fele kezdõdnek.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Annyit nem szántam rá, max 300rugót tudok összeszedni:(
Esetleg nem tudtok vmi másik jó vázat dh-ra?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
www.neuzer.hu vagy Vizdi www.speed-way.hu is nagyon sokaknak hozott idén, de azt nem tudom, hogy a Neuzeren keresztül-e. Olyan 370.000 felé volt/van az ára.

Ennyi pénzért az egyik legjobb vétel, ha nem vagy nagy súlymániás, mert egy elég nehéz váz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem tudja vki, hogy egy Glory vázat mennyiért lehetne beszerezni? Esetleg újat és minden akcióval eggyüt:)
Jövõre lehet vennék 1et

hogy mennyiért arra ajánlom a probike árlistát....sõt ott is figyel 1 váz az üveges szekrénu tetején...

hogy jövöre mi lesz azt meg szerinted ki tudja ?

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Nem tudja vki, hogy egy Glory vázat mennyiért lehetne beszerezni? Esetleg újat és minden akcióval eggyüt:)
Jövõre lehet vennék 1et

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Csapágycsere a mtbr.com-on volt, de nem találom.

Na, megvan:
http://forums.mtbr.c...ad.php?t=242343

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Enduroforkseals-nél 44$+szállítási költség (8 db csapágy a kitben)

Ott a pont.
Csapágycsere a mtbr.com-on volt, de nem találom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Volt a topik elején/közepén egy linkgyûjtemény, abban meg egy képekkel bõven illusztrált proper csapágycsere how-to egy fórumról,ott meg mintha azt írták volna, h boltban vették a csapágyakat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Enduroforkseals-nél 44$+szállítási költség (8 db csapágy a kitben)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Kisherceg!
Azt írod,hogy a majdani csapágycserétöl félsz,valszeg külföldröl kell rendeni.Miért?A nagykerbe nem lesz?Nem szabvény méretü?Csapágyboltba nem lehet venni?

Két boltban kérdeztem meg, hogy lehet-e kapni készletet hozzá. Mindkét helyen "nem" volt a válasz. Speed-way és Zöld Pont.

Nem tudom, hogy szabványos-e. Remélem, bár nem hiszem....

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Kisherceg!
Azt írod,hogy a majdani csapágycserétöl félsz,valszeg külföldröl kell rendeni.Miért?A nagykerbe nem lesz?Nem szabvény méretü?Csapágyboltba nem lehet venni?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Igen, még hezitálok. A súly nem elsõdleges szempont, meg a zúzhatóság sem, hiszen arra ott lesz a Socom versenygépem. Mindenképpen jó mászási képességek kellenek, meg finom és érzékeny mozgás, hogy a kicsinált bokámtól, meg térdemtõl sokat átvegyen.

Valószínûleg kivárom az év végét, meg az új modelleket, és majd azokból választok.

Thy: Thezzel már sokat dumáltam errõl, és a Speci is versenyben van még. Fõleg, ha sikerülne egy zöldet elcsípnem.:P Bár az Anthem tetszik leginkább. Geora ugyanaz, mint a régi GT RTS-ek, amelyek nagy kedvenceim voltak.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Nem gond a váz súlya, mert jó cuccokkal 11.5-re kijön, és ne mond,hogy az nehéz...ha nem zúzni kell...

Gondnak nem gond, de egy eleve könnyebb váz ugyanazokkal a cuccokkal akkor kijön (mondjuk) 11-re...:chin:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én Stumpi FSR-t vennék, vagy Trance-t. Nem gond a váz súlya, mert jó cuccokkal 11.5-re kijön, és ne mond,hogy az nehéz...ha nem zúzni kell...

anthem meg így ránézésre, inkább 60- kilós spagettihuszároknak ideális....de ez lehet csak az én elõítéletem.....

Thy, nekem 80+ra használható konfig 12,1 re jön ki az új dawgból, és az már picit könnyebb váz mint a trance....de azt se nevezném nehéznek :)

szerk : igaz könyebb telóval, még - negyed kiló