Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Várjál, várjál, várjál!! Most esik le! Akkor mégis megjött a postád? És Reign volt a csomagban?! Te kis komisz, hogy titkolóztál! ;)
Mutimeg! :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
bocsi a félreérthetõ fogalmazásért .)

specialized szükitõrõl van szó. 7centis.
nem vagyok egy nagy gyerek, 55kilo/175centi szóval akkora erõk tán nem fognak rá hatni.. meg a váz is 18"as..
ha paráznék akkor lehet majd megkereslek hosszabb szükitõ ügyben :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

értem .)

gyári speci szûkítõ mennyire para egy reignben? nem szeretném h baja legyen a váznak egy ilyen miatt :\

Ha a gyártó ezzel adja (ez most specialized vagy speciel ehhez a vázhoz jár?) és a váz a te méreted, akkor szvsz nem para (elvileg). Én azért jobban fogok bízni a 120 milisben, az mégis csak nagyobb csõhosszon támaszt majd. :)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

most találkoztam elõször ezzel a fékkel :)

a kábelekkel vigyázz, nálam gyorsan kikezdték a festéket (a kellõképpen széles és saras hátsógumi is megteszi a magáét, bár ez gondolom nem csak a reign-eknél van így)

Le van már matricázva a kábelek alatt, és a váz egész alja. Átlátszó öntapadós fólia:) (festékboltban métere 350ft) Kibír egy jó 3/4 évet, aztán újraragacs.

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
most találkoztam elõször ezzel a fékkel :)

a kábelekkel vigyázz, nálam gyorsan kikezdték a festéket (a kellõképpen széles és saras hátsógumi is megteszi a magáét, bár ez gondolom nem csak a reign-eknél van így)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Wow! Jól néz ki. A kormány túl széles? Vagy miért van a markolat becsúsztatva a fék bilicséhez?

Blog bejegyzés: A 06 XtC nyeregvázcsöve 30,9. A "régebbiek", kb 2004-es ennél nagyobb volt. Az lehetett 31,6? (ide jönne a gondolkozós-álvakarós ikon, de nem találom)

Igen, túl széles (710mm), és nem akartam fûrésszel nekiállni, egy normális csõvágóval akarom majd lemetszeni.

//A fékek gyári Giant MPH hidraulikus fékek.

//A váz 18"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
értem .)

gyári speci szûkítõ mennyire para egy reignben? nem szeretném h baja legyen a váznak egy ilyen miatt :\

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

:scratchhe ;)

amugy nem tom de van egy felesleges 31,6os új nycsövem :)

Kösz, de nics rá szükség. Csak annyi, hogy annó a "régi" 2004-es XtC-ben lógott a 30.9-es csõ, szal az valszeg 31,6 volt, így egy darabig ilyen méretû szûkítõre vadásztam. Amíg ki nem derült, hogy a 2006-osnak 30,9-es kell. Tök nem értem a dolgot, de mindegy.:air: Elméletileg hamarosan meg lesz a 30.9-->27,2 betétcsövem, ami nem ilyen rövid, mint a gyáriak, hanem 120mm. :) Remélem gyorsan kész lesz...:rolleyes:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
:scratchhe ;)

amugy nem tom de van egy felesleges 31,6os új nycsövem :)

naon szép a reign! gratu! .)
mekkora váz ez? Mes?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Sziasztok!

Mivel én is Giant tulajdonos lettem(lepattintottam a kona-m), úgy gondoltam karcolok ide valamit, és megmutatom mim van. Perpillanat nem végleges a sas, mert kap egy nagyobb telót elõre, és egy hátsókereket is.

Wow! Jól néz ki. A kormány túl széles? Vagy miért van a markolat becsúsztatva a fék bilicséhez?

Blog bejegyzés: A 06 XtC nyeregvázcsöve 30,9. A "régebbiek", kb 2004-es ennél nagyobb volt. Az lehetett 31,6? (ide jönne a gondolkozós-álvakarós ikon, de nem találom)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Giant MPH ha jól látom.
Amúgy szép gép, grat!

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
ez milyen típusú fék?

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Sziasztok!

Mivel én is Giant tulajdonos lettem(lepattintottam a kona-m), úgy gondoltam karcolok ide valamit, és megmutatom mim van. Perpillanat nem végleges a sas, mert kap egy nagyobb telót elõre, és egy hátsókereket is.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
[quote name='Rebell-78']Gyönyörü volt a 4 hetes szabim, [quote]

Négy hetes szabi? Utállak!!! :D ...és csúnya a fekete trance! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Na azért a feketét kérem az alábbi címre.... :)
nagyon tetszik!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
denagyonszép ez a fekete is.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Kicsit kezdett leesni a kedvenc topic forgalma... :bell:
Ezért itt egy kép a bicajról, némi tuning után. Kapott Revelation 426-ot (nem jútörnös-töt) meg új kerekeket (Author agyak(ilyen szép ezüstös színûek, de megnemondomatípust)+Sapim+Mavic 223) így végre van értelme a nagy gumiknak és a Marta SL 185-ös elsõ tárcsának... :lick: Összességében felszedett egy kis pluszt, de nem érzem igazán. Szerintem jobb mint elõtte.
Meg rajta van az FSA XC180-as kormány, betettem alá egy Ritchey stucnit, így most kényelmes, jól irányítható meg minden... A kép a kõris-hegyi kilátó lábánál készült a Bakonyban. Fincsi volt a lefelé száguldás, meggyõzött, hogy nem kell a telót levenni 115mm-re.:D A távirányító meg tök nagy okosság.Nem is gondoltam volna...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ja, meg ma voltam kinn az XtC-vel terepen, hát az elsõ pár méter megrázó volt... Kicsit elszoktam már az ilyen mértékben merev váztól... Kis szoktatás után viszont imádom, nagyon inspiráló ahogyan ugrik ha kiállok a nyeregbõl. A Trance ezt nem tudja... :D

Hy@all

gondoltam en is jelentkezem ujra.
Szep kisherceg.

Itt egy hasonlo masina csak feketeben.
A villa egy Revelation rugos U-Turnos 85-130mm.
A Fek pedig a haraposab Louise Fr.

Gyönyörü volt a 4 hetes szabim, addig mig horvatorszagban le nem estem, de olyan joooo nagyon. Felvagtam olyan 7 cm a bal terdemet es majdnem lezuntam olyan 5m sziklan. Igy jar aki ismeretlen talajon 130mm federutat hasznal(na). 2 nap utan ujra ment a tekeres köver faslival a terdemen.

A szabi 2. reszet szerbiaban a magyar hatartol 15km re töltöttem. Unalmambol 100-150km turakat csinaltam 2-3 x hetente. A duna kerekparuton tekergelttem fel-le es azon törtem a felyem, hogy kinek a F@nak kell olyan terepen egy összfederes MTB?! Szoval unalmas volt.
Azert az is megfordult a felyemben, hogy egy virsligumist is jo volna kiprobalni....

A kep:

http://www.bilder-ho...h9u-10-jpg.html

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Gratula Kisherceg!

Nagyon szép még mindig!:clap:
A távirányító tényleg jó dolog, a Fox is kitalálhatna erre valamit, hogy ne kelljen lenyúkálnom.

Két hét Trance után Én is visszaültem a mereggépre.. Húú..nem tudom, hogy tekertem vele két éven át. Tényleg szószerint megrázó.. vagy inkább szétrázó volt..

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Kicsit kezdett leesni a kedvenc topic forgalma... :bell:
Ezért itt egy kép a bicajról, némi tuning után. Kapott Revelation 426-ot (nem jútörnös-töt) meg új kerekeket (Author agyak(ilyen szép ezüstös színûek, de megnemondomatípust)+Sapim+Mavic 223) így végre van értelme a nagy gumiknak és a Marta SL 185-ös elsõ tárcsának... :lick: Összességében felszedett egy kis pluszt, de nem érzem igazán. Szerintem jobb mint elõtte.
Meg rajta van az FSA XC180-as kormány, betettem alá egy Ritchey stucnit, így most kényelmes, jól irányítható meg minden... A kép a kõris-hegyi kilátó lábánál készült a Bakonyban. Fincsi volt a lefelé száguldás, meggyõzött, hogy nem kell a telót levenni 115mm-re.:D A távirányító meg tök nagy okosság.Nem is gondoltam volna...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ja, meg ma voltam kinn az XtC-vel terepen, hát az elsõ pár méter megrázó volt... Kicsit elszoktam már az ilyen mértékben merev váztól... Kis szoktatás után viszont imádom, nagyon inspiráló ahogyan ugrik ha kiállok a nyeregbõl. A Trance ezt nem tudja... :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
köszi a tippet!

hihetetlen h itt semmi, bp-n meg max 2 nap és kb bármit beszerzel..