Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Akkor én is :
Lecserélem a hátsó féket Avid Jucy 5, 160-as ra,elõre meg egy ugyan olyanra ami most van,Avid Jucy 5, 203-as.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
[quote name='Grande']A gépem szervízben van. Megkapja az XTR '07-es tárcsákat. Mivel nem volt 160-as, ezért elôre hátra 180 megy.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

elõl biztos jó lesz a 180-as tárcsa, de hátul lehet hogy sok. én a reign-en kipróbáltam a 203 / 203 felállást, de a hátsó állandóan leblokkolt. aztán jött a 203 / 160, most pedig 203 / 180. hátul ez már határeset, finoman kell vele bánni hogy ne blokkoljon a kerék

aurél

Köszi a tippet Aurél!

A régi bringámon is 185/185 (Avid) volt a felállás. Nem volt vele gond. Nem sikerült még 160as XTR tárcsát szerezni, ezért maradtam ennél a felállásnál. Meglátjuk, hogy muzsikál.

Üdv.
Grande

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
elõl biztos jó lesz a 180-as tárcsa, de hátul lehet hogy sok. én a reign-en kipróbáltam a 203 / 203 felállást, de a hátsó állandóan leblokkolt. aztán jött a 203 / 160, most pedig 203 / 180. hátul ez már határeset, finoman kell vele bánni hogy ne blokkoljon a kerék

aurél

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Mivel régóta senki se ír ide,egy "érdekesség" :
A Szilvásváradi maratonon összebratyiztam egy Trance-es sráccal,a jobb lábán egy jó nagy tetoválással.Most a Bükk maratonon is dumcsiztam egy Trance-es sráccal,neki is ki volt varrva mind két vádlija,és nekem is ki van a jobb vádlim.
Kicsit off,de végül is Trance-ek szerepelnek benne....

No és milyen volt a maraton? Arattak a Trance-ek? :) Jó tudom.. a részvétel a fontos.

A gépem szervízben van. Megkapja az XTR '07-es tárcsákat. Mivel nem volt 160-as, ezért elôre hátra 180 megy. Specko nyeregcsô is hamarosan érkezik. S akkor ennyi volt ebben az évben a bringára költés.. azt hiszem.. Persze kéne bele egy Crossmax SL vagy SLR.. stb.. :)

Most mésfél hete a merevvázasommal járok.. Hát.. nem jó érzés. Bár a benne lévô Rebát is már szervízbe kell vinnem, de nagyon hozzászoktam a kényelemhez (Trance) és naon nem jó zötykölôdni...

Üdv.
Grande

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

A Szilvásváradi maratonon összebratyiztam egy Trance-es sráccal,a jobb lábán egy jó nagy tetoválással.Most a Bükk maratonon is dumcsiztam egy Trance-es sráccal,neki is ki volt varrva mind két vádlija,és nekem is ki van a jobb vádlim.

:):D

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Jah,ez tényleg kemény!Szerintem nem kapott alulról EGY nagyot,mert az látszana.Kicsit olyan mintha szakadt volna.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Huhh ez durva... -->> http://www.pinkbike.com/photo/1430874/

Nos vajon ez 1. anyaghiba vagy 2. elkaphatott alulról vmit?!

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Aurel,mit értesz az alatt,hogy annyival élvezetesebb mint a Trance?A nagyobb mozgás miatt?Vagy szebben is mozog?
Én is fejlesztettem a Trance-emet kicsit,majd rakok fel képet,de most virsli gumi van rajta,így meg bután néz ki.

Igen, elsõsorban a nagyobb mozgás miatt élvezetesebb. Vígan tekerek ülve rajta olyan rázós helyeken, ahol a Trance szétrázta (volna) az agyamat. Köves-gyökeres-lépcsõs helyeken jóval gyorsabban lehet vele lecsorogni mint a Trance-al. Ha pedig puhára állítom a teleszkópot és rugót, jobban kitölti a talaj egyenletlenségeit, és így jobban tapad (ezt inkább csak feelingre mondom, nem végeztem tudományosnak mondható összehasonlítást).

Persze, hogy mi az élvezet és mi nem, az erõsen szubjektív és helyzetfüggõ. Az idei Crosskovácsin a lefeléknél meg tudtam elõzni nem egy xc gépet - ezt nagyon élveztem. A kapaszkodóknál viszont a Trance kellemesebb lett volna...

Persze, egy 140-es villával a Trance is egész másképp viselkedne. Nem mintha a reign nem bírná el a 160-130-100mm között állítható 2007 Fox 36 Talas R villát ... :D fincsi, csak picit drága

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
thx :)

megvolt az elsõ tekergés ) überjó!! ))
kisimít mindent! kicsit talán még túl puha is a tag. igazából csak ugy találomra fujtam bele gyors a boltban h ne üljön be egybõl 12centit ha ráülök, szal még nincs belõve a tag, de így is naon bejövõs )

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Brutál egy gép!Nagyon szép!(bár nekem nyimi arany szinüje mégjobban tetszik)Gratula mind két Reign tulajnak!Nagyon jó lenne kipróbálni!
Aurel,mit értesz az alatt,hogy annyival élvezetesebb mint a Trance?A nagyobb mozgás miatt?Vagy szebben is mozog?
Én is fejlesztettem a Trance-emet kicsit,majd rakok fel képet,de most virsli gumi van rajta,így meg bután néz ki.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hmmmm egy REIGN :) Gratulálok M-a-TT, szép darab.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
M-a-TT!

Látom csengetett a postás! Szép darab lett, gratulálok! Az ülés miatt már nem szólok..:D

Jó tekerést és majd valami élménybeszámolót róla!

Üdv.
Grande

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
szép darab, jól mutat szürkében. csak az ülés egy kicsit buci rajta így optikailag (bár írtad a másik fórumon, hogy cseréled). annyival élvezetesebb a reign mint a trance... én két hétig csak vigyorogtam :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
elkészült az enyém is :)
íme )

Feltöltött kép

többi infó,kép a ki milyen bringával nyomul topikban .)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Gratulálok Nyimi, hol rejtegetted eddig ezt a szép Reignt?? :clap:

M-a-TT! Honnan rendelted a Reignt váz vagy teljes gép?? Érdekelne a dolog. Megírnád privátban? Köszi.

Üdv.
Grande

Még csak most vettem kb 2 hete, nem rejtegettem:)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Gratulálok Nyimi, hol rejtegetted eddig ezt a szép Reignt?? :clap:

M-a-TT! Honnan rendelted a Reignt váz vagy teljes gép?? Érdekelne a dolog. Megírnád privátban? Köszi.

Üdv.
Grande

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nyimi!
szép az a szín,gratula a biciklihez !!!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sajnos még mindig nem jött meg. 1 hete áll pöstön vmi nemzetközi anyámkinja elosztó központban. szerdára ígérték h kézbesítik...
remélem hamarosan tényleg ideér, összerakhatom, ride, és utána tolok képet :)