Kössz szépen!!Amúgy a kulacstartót figyeltétek??
Láttam a kulacstartót, de mit szólnál egy ilyenhez?
http://www.giant-bic...ries/133/25283/
A festéssel Nekem nem lenne gond.. Fehéret csak ki lehet keverni :clap:
A festés eredeti,és épp ezért nem is nagyon bírja.Itt-ott le van fóliázva,bár nem számoltam bele a rugózást.A Pike lehet kicsit sok bele,(fõleg a súlya)de ezt örökölte.Amúgy össze van húzva 130-ra.A kép Dunaújvárosban készült és egy fadarabbal lett kitámasztva a halytómûnél,ami PS-el lett eltüntetve.
ez eredeti gyári festés? rikítóbbanak tûnik (jól néz ki)
Kisherceg!
Csak XTR tárcákat cserélek. A fék marad a Juicy 5.. Hmm.. kiváncsi leszek erre a combóra. XTR féken gondolkodtam, de a többször olvasott magas karbantartási igénye miatt köszönöm.. nem kérem. Elvagyok a Jucussal még egy ideig.
Üdv.
Grande
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Bazz, a tegnapi hsz-t elnyelte a torkos forum...
Mindegy. Senkinek nincs idei XtC-je???
Eddig egy cangát láttam a Börzsönyben, egy lány ült rajta. Skareb+XTR+dótos Avid. Jól nézett ki.
Ja, meg elvileg az egyik probájkos srácnak is van ilyenje. De õ sem mutizta még meg itten...
Grande: Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.
pletykát akarunk!!!! regéld el pls:DOFF
Balázzsal nem vagyunk túl jóban. Volt egy kis "félreértésünk" korábban.
ON
nem is fogja sztem.....Balázsnak van a tulajnak, nem jellemzõ hogy agyon forúmozná magát
de menj be egyszer , jó eséllyel ott a bicaja, én is azt tapiztam....
nem is fogja sztem.....Balázsnak van a tulajnak, nem jellemzõ hogy agyon forúmozná magátBazz, a tegnapi hsz-t elnyelte a torkos forum...
Mindegy. Senkinek nincs idei XtC-je???
Eddig egy cangát láttam a Börzsönyben, egy lány ült rajta. Skareb+XTR+dótos Avid. Jól nézett ki.
Ja, meg elvileg az egyik probájkos srácnak is van ilyenje. De õ sem mutizta még meg itten...
Grande: Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.