Múltkor pályabejáráskor lemértük. De már nem emlékszem pontosan, úgy 1000m körül lehet.Megyek én is. Tudja valaki kb mennyi szint lehet ezen az 50km-en ?
Az aláírásomban szereplõ linken a szinttérkép is megtalálható.
Múltkor pályabejáráskor lemértük. De már nem emlékszem pontosan, úgy 1000m körül lehet.Megyek én is. Tudja valaki kb mennyi szint lehet ezen az 50km-en ?
A sebesség mindent megold.
Én benne vagyok. Úgyis sok sprinter fog jönni, akikkel nem tudom felvenni a versenyt.Hengeeeeer, hol vagy, erre beneveznék egy dupla kört. Más bátor jelentkezõ? Lepörgetjük 4fél alatt.
Amikor én legközelebb indulok rajta, akkor lehet, hogy nem fogják elfogadni a teljesítésemet, de hogy a Kõris-hegyrõl a kéken megyek le, az tuti! Mert az annyira jó ösvény, hogy a 10 ujjamat megnyalom utána!
Amikor én legközelebb indulok rajta, akkor lehet, hogy nem fogják elfogadni a teljesítésemet, de hogy a Kõris-hegyrõl a kéken megyek le, az tuti! Mert az annyira jó ösvény, hogy a 10 ujjamat megnyalom utána!A Gázló sokak kérésére idén nem ütközik Salzkammerrel, egy héttel elõtte lesz.
Titok, de a pályában lesz egy kis változás, de ez a hivataloktól függ.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Duna maratonnal egy hétvégén tehát?
Hehe... most meg a Duna Marcival ütközik?
Bár nekem így ez tökéletes... én is akartam Nekik mailt írni... most meg a Duna Marcisokat sajnálom.
Duna maratonnal egy hétvégén tehát?A Gázló sokak kérésére idén nem ütközik Salzkammerrel, egy héttel elõtte lesz.
EZ jó hír! Ez duplán jó hír!A Gázló sokak kérésére idén nem ütközik Salzkammerrel, egy héttel elõtte lesz.
Titok, de a pályában lesz egy kis változás, de ez a hivataloktól függ.
Na, most már tiszta a kép - nekem is - mivel a hét utolsó munkanapját a cseheknél töltöm - savanyúnak csak "cseszkó" - így a hazaérkezésem idõpontja kétséges. Ezért részemrõl sztornó - mint a hétvégi alpesi boardozás is! :wallbange:Cipõben, futva. Bicajt nem tudom engedik-e.
Nyeregben vagy bakancsban gondoltad?