Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Írta 2011. augusztus 14. - 08:47
Írta 2011. augusztus 01. - 22:46
Elsõ alkalommal kerül megrendezésre 2011. szeptember 4-én a Bodnár Bertalan Kerékpáros teljesítmény túra, amely útvonala ösvényeken, ártéri utakon és szinte kizárólag csak terepen vezet. A teljesítménytúra ideje alatt a család többi része, fõleg a gyerekek is kikapcsolódhatnak a kalandparkban vagy a számukra tervezet ügyességi versenyen. A táv 27 km, az útvonal végig a Mártélyi Természetvédelmi körzet területén vezet. Az esemény a facebookon is megtalálható IDE kattintva.
Írta 2011. július 31. - 15:17
Írta 2011. július 30. - 20:02
Ha nem esik a TT közben akkor nincs sár. Olyan a talaj, hogy pillanatok alatt felszárad minden és nagyon sok esõ kell ahhoz, hogy sár legyen.
Igazad volt! Csont száraz volt a pálya.
Kis eltévedésekkel 70 lett az 55-bõl.
Jó volt!
Írta 2011. július 29. - 10:27
Ha nem esik a TT közben akkor nincs sár. Olyan a talaj, hogy pillanatok alatt felszárad minden és nagyon sok esõ kell ahhoz, hogy sár legyen.Sziasztok!
Milyen a sárhelyzet Velence környékén? Holnap mennénk Velence 100K/50K/55MTB kerékpáros | TTT montis részére.
Érdekelne hogy készüljek.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 29. - 10:03
Milyen a sárhelyzet Velence környékén? Holnap mennénk Velence 100K/50K/55MTB kerékpáros | TTT montis részére.
Érdekelne hogy készüljek.
Írta 2011. július 25. - 07:47
Sziasztok,
valaki tud segíteni némi információval a Velence 55 mtb teljesítménytúra útvonaláról? Nagyjából merre halad, melyik utakon.
Velence 100K/50K/55MTB kerékpáros | TTT
Írj egy emailt az oldalon megadott címre, és küldenek térképet.
Írta 2011. július 24. - 22:35
valaki tud segíteni némi információval a Velence 55 mtb teljesítménytúra útvonaláról? Nagyjából merre halad, melyik utakon.
Velence 100K/50K/55MTB kerékpáros | TTT
Írta 2011. július 09. - 21:25
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2011. június 03. - 08:52
...csak mindig üti a TDP/Balaton maratont. De jó buli.
Ahogy nézem, idén az új 24h idõpont pedig sajna a Gázlóval van egy idõben...
Írta 2011. június 02. - 21:56
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. június 01. - 15:10
Alapvetõen elég unalmas ott körözgetni a tó körül (nem vagyok egy aszfaltimádó lélek, na ), de társaságban azért jó tud lenni az is.
Írta 2011. május 28. - 19:22
30km, 45km, 48km, 99km, 130km
Továbbiak:
www.kincskereso.eoldal.hu - KINCSKERESÕ CSALÁDI TELJESÍTMÉNYTÚRA
vagy itt:
Kincskeresõ tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kõris Kétszer 48/Odvaskõ 45/Kõris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTT
Írta 2011. május 08. - 09:51
Az elsõ ellenõrzõpont elõtt még annyit kavartam, hogy végre kipróbáltam egy alternatív útvonalat, ami a Várbereket váltja ki. Nem szeretem ezt a technikás emelkedõt, ahol ha elmegy alólam a bicikli, alig tudok újra elindulni. Ráadásul az ellenõrzõpont éppen az emelkedõ végén van, ahol úgy kell megállni, hogy közben a pulzus a maximumon van, és éppen csak nem gyullad meg az ember. Lényeg a lényeg: A Márkus szekrénye-völgyben 3. sebességben, kényelmesen feltekertem, felérve pedig szintben hullámvasútazva, leiggadtan érkeztem meg az ellenõrzõpontra. Késõbb, sörözés közben Dózer és $ajtimadi mondták, hogy bánhatom, mert így meg úgy, de én csak azért sem bánom.
A Hamuháztól már a hivatalos útvonalat követtem, Jásdon vártam be a többieket, mert õk, most sem tudom, hol, de jól lemaradtak. Fél füllel azt hallottam, hogy söröztek - Néééélkülem!
Sok egyéni bringást láttam, Breuer Tamást és társait ismertem is, meg volt egy nagyobb létszámú csapat, akiket a Hamuháznál láttam elõször, Jásdon pedig utoljára. Mondanom sem kell, hogy nem én hagytam ott õket.
A Római fürdõnél az erdõ csúnyán le volt pusztulva, emiatt a turistaösvény is egy jó szakaszon járhatatlan volt, de egyéb negatív tapasztalat nem volt. A szervezõk, mint mindig, kitettek magukért ellátás volt rendesen, Jásdon még misét is lehetett hallgatni, ráadásul az egyik nõi túratárs úgy szólított, hogy "Életke". Képzettségembõl fakadóan tudom, hogy ez nem feltétlenül pozitív tartalmú megszólítás, de szerintem csak az irígység szólt ki belõle, mivel én biciklivel voltam, õ meg gyalog.
Ideális bringás idõ volt május 7-én szombaton, úgyhogy kár lett volna csak azért otthon maradni, mert reggel egy kicsit hûvös volt. Én 8 óra 20 perc alatt értem körbe, ebbõl kb. 5 és fél óra szólt a teljesítményrõl, a maradék pedig a túráról és a sörözésrõl.
Gratulálok a velem tartóknak, és minden teljesítõnek. Külön elismerésem a gyalogos teljesítõknek, fõképpen pedig azoknak a gyalogosoknak, akiket egész idõ alatt kerülgettem, és csak az utolsó nagy lejtõn tudtam végleg lehagyni.
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2011. május 06. - 19:51
Írta 2011. május 06. - 18:51
Nem tudom. Úgy volt, hogy megyek. De tegnap bicajozáskor sikerült megfáznom, idén már sokadszorra. És nem lesz túl meleg holnap sem. 20 fok körüli max hõmérsékletet mondanak, ami azt jelenti, hogy Bakonyban kb 15-16 fok lesz. Majd reggel döntök. Ha nagyon hideg lesz reggel, akkor nem megyek.Te is mész?
Írta 2011. május 06. - 14:20
Tési Fennsík Túra szombaton:
Tési-fennsík 50/50MTB / 25/25MTB | TTT
Te is mész? Egy haverommal indulunk úgy néz ki, mehetnénk együtt ha gondolod.
Írta 2011. május 05. - 16:34
Írta 2011. május 05. - 07:55
Csesznek felett nagyon szép õs bükkös van, de félek, hogy most nem olyan látvány fogadna, mint tavaly, a nagy viharok elõtt.
Írta 2011. május 04. - 21:59
Tési Fennsík Túra szombaton:
Tési-fennsík 50/50MTB / 25/25MTB | TTT
aztán vasárnap levezetésként egy ilyet:
No Motor Rally 40/25/15/70MTB/35MTB | TTT
mondjuk nemtom összejön-e, mivel még nem érkezett meg a 15ös kupakom az agyhoz.