Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Indította
vendég_Charon_*
, 2004. január 06. 12:36
Írta 2012. április 09. - 21:39
Írta 2012. április 01. - 18:46
Sziasztok!
Amint bejön a jó idõ, elszeretnék tekerni Passau-ig oda-vissza. Rengeteg helyen keresgéltem, nem találtam megfelelõ leírást, beszámolót róla. Gyõrig vonattal megyek, onnan tekerek Pozsonyig és végig utána Duna mentén Passau-ig. Segítségeteket szeretném kérni, hogy aki járt már ezen az útvonalon, kérem írjon nekem, lenne pár kérdésem az úttal kapcsolatban. Ha valaki tud jó beszámolót, kérem linkelje be. Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Ezt a sorozatot keresd, 1-tõl 5-ig:
Bikeline Radtourenbuch: Donau-Radweg Teil 2: Von Passau nach Wien. 1:50.000, wetterfest/reißfest: Amazon.de: Bücher
Ridley Noah Fast
Írta 2012. február 13. - 23:46
Sziasztok!
Amint bejön a jó idõ, elszeretnék tekerni Passau-ig oda-vissza. Rengeteg helyen keresgéltem, nem találtam megfelelõ leírást, beszámolót róla. Gyõrig vonattal megyek, onnan tekerek Pozsonyig és végig utána Duna mentén Passau-ig. Segítségeteket szeretném kérni, hogy aki járt már ezen az útvonalon, kérem írjon nekem, lenne pár kérdésem az úttal kapcsolatban. Ha valaki tud jó beszámolót, kérem linkelje be. Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
Írta 2012. január 10. - 09:39
Sziasztok!
Remelem nem problema,hogy ide irok,nincs jobb otletem...
Komolyabb bringas turataska szettet keresek ujonnan, vagy hasznaltan.Alenyeg,hogy elerheto aron legyen es jo minosegu,allapotu!
Ha esetleg tudnatok olyat amit en nem,legyetek oly szivesek megosztani velem!
Koszonom szepen,tovabbi jo tekergest!
Remelem nem problema,hogy ide irok,nincs jobb otletem...
Komolyabb bringas turataska szettet keresek ujonnan, vagy hasznaltan.Alenyeg,hogy elerheto aron legyen es jo minosegu,allapotu!
Ha esetleg tudnatok olyat amit en nem,legyetek oly szivesek megosztani velem!
Koszonom szepen,tovabbi jo tekergest!
Írta 2011. december 21. - 16:38
Nem elegáns.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. december 21. - 13:21
Egy kellemes túrabeszámoló született Karlovitz “Pupu” Kristóf jóvoltából!
Gugliba írjátok be: "Függõágyas bringatúra"
Gugliba írjátok be: "Függõágyas bringatúra"
Írta 2011. december 17. - 23:14
Sajna dolgoztam, a hó nem zavar -2C meg majdnem meleg A sár az aggasztott volna.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. december 17. - 22:31
jah
végül is én is itthon maradtam, megkezdtem a karácsonyi 8000cal</nap spessziállis versenyfelkészítõ diétámat
bankut.hu szerint 17cm hó, s 2,2 mínusz vagy
biztos ól szórakoznánk még mindig :-D
végül is én is itthon maradtam, megkezdtem a karácsonyi 8000cal</nap spessziállis versenyfelkészítõ diétámat
bankut.hu szerint 17cm hó, s 2,2 mínusz vagy
biztos ól szórakoznánk még mindig :-D
Írta 2011. december 15. - 23:11
Az a fránya bringa meg otó
Írta 2011. december 15. - 23:05
oks.
gyalog überbrutál.
fõleg, hogy nem gyalogoltam tavasz óta, kb 200m-nél többet.
én mindenképp' birigli, ha lehet.
gyalog überbrutál.
fõleg, hogy nem gyalogoltam tavasz óta, kb 200m-nél többet.
én mindenképp' birigli, ha lehet.
Írta 2011. december 15. - 21:36
Üdv!
Én ha megyek, akkor max. gyalog.
Hétfõn voltam a Mátrában, de tökig sáros lettem és akkorát dagonyáztam, hogy na...
Na most azóta tán nem lett jobb a a helyzet, sztem szopás lehet a Bükkben is.
(Tudom, nyafogós, de most szedtem darabokra a masinát és takarítottam ki mindenét, ááááááááááááá!!!!!)
Hívlak holnap!
Én ha megyek, akkor max. gyalog.
Hétfõn voltam a Mátrában, de tökig sáros lettem és akkorát dagonyáztam, hogy na...
Na most azóta tán nem lett jobb a a helyzet, sztem szopás lehet a Bükkben is.
(Tudom, nyafogós, de most szedtem darabokra a masinát és takarítottam ki mindenét, ááááááááááááá!!!!!)
Hívlak holnap!
Írta 2011. december 15. - 20:46
hát az rossz hír
lefõtt a körtém/birsem
de ha dolgozol lesz pénzed
az meg jó
ha kikurt nagy sár lesz, még én is meggondolom
öregszem
ülök itthon, s inkább marhaságokat irogatok
lefõtt a körtém/birsem
de ha dolgozol lesz pénzed
az meg jó
ha kikurt nagy sár lesz, még én is meggondolom
öregszem
ülök itthon, s inkább marhaságokat irogatok
Írta 2011. december 15. - 20:42
Gabikám sajnos megint nem tudok menni dolgozom szombat vasárnap is.
Írta 2011. december 15. - 20:28
szombat tortúra
zsizsi, zoli?
alexel eddig úgy néz ki, megyünk
szóljatok, ha mitmivan, nem naon vok netközelben mostanság
zsizsi, zoli?
alexel eddig úgy néz ki, megyünk
szóljatok, ha mitmivan, nem naon vok netközelben mostanság
vendég_Charon_*
Írta 2011. október 05. - 19:59
Írta 2011. szeptember 28. - 22:48
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy GPS track -je, a jövõ hét végén megrendezésre kerülõ Gödöllõ 60MTB nevû teljesítménytúráról? Megöszönném ha el tudná küldeni az email címemre.
(csp187@gmail.com)
Nincs valakinek véletlenül egy GPS track -je, a jövõ hét végén megrendezésre kerülõ Gödöllõ 60MTB nevû teljesítménytúráról? Megöszönném ha el tudná küldeni az email címemre.
(csp187@gmail.com)
Írta 2011. szeptember 17. - 16:49
Sikeresen teljesítettük a távot. Színes térképet, pályaleírást, ahol kellett szalagozást biztosítottak
a rendezõk. Voltak frissítõ pontok is. Kicsit rövid volt a táv, mert még 25 km sem volt.
Elvileg lesz jõvõre is, remélhetõleg többen eljönnek, mert a rendezõkön nem múllott.
Köszenet a szervezésért.
a rendezõk. Voltak frissítõ pontok is. Kicsit rövid volt a táv, mert még 25 km sem volt.
Elvileg lesz jõvõre is, remélhetõleg többen eljönnek, mert a rendezõkön nem múllott.
Köszenet a szervezésért.
Írta 2011. szeptember 14. - 09:43
Egyik fórumtárs ott volt (én elõrementem), azt mondta egy csajt megcsípett 6(!!!) lódarázs...segítettek levinni a bringáját...remélem már jól van.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2011. szeptember 13. - 19:30
És itt van hozzá a beszámoló is: BEAC Maxi 110 - III. menet - serrenések
Valahol máshol olvastam, hogy a Béla-rét Saj-kúti-bérc környékén egy csomó embert megcsíptek a darazsak, volt egy bringás lány, akihez a mentõt is ki kellett hívni. Szerencsére mi még nem láttuk a darazsakat... egyszer engem is padlóra küldött egy a számba repülõ méhecske.
Valahol máshol olvastam, hogy a Béla-rét Saj-kúti-bérc környékén egy csomó embert megcsíptek a darazsak, volt egy bringás lány, akihez a mentõt is ki kellett hívni. Szerencsére mi még nem láttuk a darazsakat... egyszer engem is padlóra küldött egy a számba repülõ méhecske.