aki nem tudja, merre is kell menni, vagy nem biztos a dolgában:
ha a 8as felõl jöttök, akkor csak végig kell menni a "fõúton". rögtön lesz 2 benzinkút, amint beértek, aztán keresztezõdés, balaton plaza, még egy benzinkút, aztán egy hotel jobb oldalt, nagy parkoló baloldalt, (itt talán érdemes leparkolni és legurulni a rajthoz a mcdonalds mögötti utcán, majd ott balra) na ott mész tovább egyenes, enyhe kanyar, jobbldalt 20emeletes, leérsz a "völgybe", ott keresztezõdés, 3 fele mehetsz: egyenes tovább van a viadukt, jobbra a vár, de mi balra megyünk a megyeháza (nagykönyvtár) felé, elmegyünk a megyeháza elõtt, majd nem követjük az út kanyarulatát, hanem levágunk egyenesen, elhaladuk a zeneiskola elõtt, és utána következik a lóczy múzeum.
itt van egy térkép ni, most csináltam:
a piros pont a múzeum, a piros úton mész autóval, a kék út pedig a hotellal szembeni parkolótól való legurulás irányát mutatja (a Kórház u. nem olyan forgalmas és így a legrövidebb). az M logó az a McDonalds, ennek is van egy parkolója, ahol meg lehet parkolni.
kereket fújni azt a balaton plaza utáni benzinkútnál lehet jól, vagy rögtön ahogy beérsz a 8asról, ott is van 2 kút. van még egy shell kút az almádi úton kifele, ezt a mcdonaldssal "szembeni" útra kanyarodva lehet elérni.
lehet én is indulok a 90en, kék merida bringa fillaris mez..nyugodtan köszönjetek ám rám, ha ott lennék
ismerõs hívott, õ ma lent alszik nálunk Almádiban, csakhát én 4 hete nem ültem úgy igazán biciklin....az út az nagyrészt terep vagy inkább földút-aszfalt?