Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Elmehetsz, csak nem biztos hogy jószívvel látnak.
Szerintem.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem ugy van h csokikupára is az mehet aki akar csak nem számít bele a bajnoki pontozásba?
csak nekem mindneki azt mondta h menjek meg h jó lesz és lehet ezt félreértettem

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

nem tom mien csokikupa volt ma a pilisbe de az se a szervezettségérõl volt híres az tuti
nem igaz h b*sztak egy rohadt feliratot tenni hogy és merre menjenek azok akik nem ismerték a helyet. így most tök potyára mentem ki, kicsit fel is b*szott az ügy.. a falut megtaláltam ahol volt csak ott így potyára kimenni elég gáz kerestem 2 órát meg kiutaztam.
meg állítólag másoknak is problémájuk volt ezzel.
mindegy remélem legközelebb értelmesebben szervezett csokifutam lesz, most sikerült elb*szniuk ezzel rendesen a napomat:@
anyit tudok h a tatabányai versenynél is több helyen kivolt téve tábla meg minden és simán oda lehetett találni, ezt mért nem lehet minden versenyen?
ennyit a magyar futamokról.

tatabánya=verseny
csokikupa= bohóckodás(egyenlõre)

ugyhogy ne háborogj, fõleg ha azt mondják ha odamész hogy nem indulhatsz(mert ugye egy egy baráti összejövetel)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem tom mien csokikupa volt ma a pilisbe de az se a szervezettségérõl volt híres az tuti
nem igaz h b*sztak egy rohadt feliratot tenni hogy és merre menjenek azok akik nem ismerték a helyet. így most tök potyára mentem ki, kicsit fel is b*szott az ügy.. a falut megtaláltam ahol volt csak ott így potyára kimenni elég gáz kerestem 2 órát meg kiutaztam.
meg állítólag másoknak is problémájuk volt ezzel.
mindegy remélem legközelebb értelmesebben szervezett csokifutam lesz, most sikerült elb*szniuk ezzel rendesen a napomat:@
anyit tudok h a tatabányai versenynél is több helyen kivolt téve tábla meg minden és simán oda lehetett találni, ezt mért nem lehet minden versenyen?
ennyit a magyar futamokról.

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Ez a pálya a Tokai hegyen van? Az ilyenek a kedvenceim.

A videonál szerintem jobban néz ki, ha nem látszik, hogy minden snitt elõtt lelassítasz/megállsz. Jobb, ha folymatosan haldónak tûnsz.

Igen, jobban nézki, de nemvolt kedvem megvágni a videót, azon már ügyködik egy srác:) A pálya a tokaji hegyen van, nem valami hosszú pálya, mert nemnaogyon vannak itt sajnos lelkes emberek, akik mindent megtennének a pálya kiépítéséért. Gondolkoztunk, hogy versenyt lehetne szervezni, de eléggé lehetettlennek tûnik, mivel a Világörökség része a hegy :( bár ez nem taszít vissza, hogy innen, Nyíregyházáról árjárjunk gurulni.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez a pálya a Tokai hegyen van? Az ilyenek a kedvenceim.

A videonál szerintem jobban néz ki, ha nem látszik, hogy minden snitt elõtt lelassítasz/megállsz. Jobb, ha folymatosan haldónak tûnsz.

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Íme egy rövid videó Tokajról, ma dobtam össze pár perc alatt. A videó vágatlan, szóval lehet nyugodtan kommentálni :D http://sell.pinkbike...nnel/ride4ever/

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
január-február
legalábbis az idei kb akkor volt kész
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
csá!
a jövõ évi versenynaptárat mikor szokták megcsinálni?
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Papírkutyák!:)
Szombaton esett az tény, de vasárnap sütött végig a nap.

A nagy verseny remélhetõleg nagyobb létszámot jelent. Kupafutam nem valószínû, mert a felszállítás csak egy jó 30-40 perces körön lenne megoldható, amit senki nehéz lenne kifizetni, meg kivárni, hiszen azalatt kétszer feltolod.

De ez még tervezés alatt. Még bármi lehet.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Mentek ám volna csak az esõ mindenkit megilyesztett :)
Mit takar a nagy futam tavaszra?:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Jó, csak a nagy igérgetés ellenére nem jött el senki, így totál hazai haveri verseny lett 7-8 fõ indulóval (volt egy kisrác, aki lezúzta a gépét még a futam elõtt9.

Volt ingyen sör, bor, pálinka, csoki, ásványvíz, gulyás, meg tehnikás, saras pálya és napsütés, szóval toll a fületekbe.:) Mi jól mulattunk. Mivel a pálya és a mérés bevált, tavasszal várható egy nagy futam is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na milyen volt a soproni móka?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Valaki bizti lesz kint, de annyira nem veszélyes odatalálni...a térkép alapján a jelölt utca végéig, utána jobbra és az erdõben már látni fogod a pályát, de egyébként a fent megadott t.számokon kapsz utasításokat is.. :)

plusz info a soproni csokikupához, aki már szombat este Sopronban van:
Este nyolctól zenés-táncos multaság bringásfilmekkel, jó zenékkel a PubFiction Klubban!
Belépés ingyenes. Odatalálás és egyebek szombat 6 után: 06306769777
------ www.rideguide.hu ------ under construction

gege000

gege000

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
mi megyünk szhelyröl vonattal , 8 ra vagyunk az álomáson onnan tekerünk ki a pályára.. ha nem lesz nagyon rosz idõ , szakadó esö
"Nálunk nem menö a foci"

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Lesz valaki kint edzésnapon, szombaton a pályán? Mert ha senki, akkor én sem találom meg, ha lemegyek (nagy eséllyel).
üdv
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah majd jövõ 7en kiderül minden...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A csokikupa tét nélküli. Ezt aversenyzõk is tudják, így senki nem magával a versennyel, vagy a pálya minõségével foglalkozik, hanem a bulival törõdik. Azaz mivel nincs pénz (nevezés) a képben, senki nem érzi, hogy keveset kapott.

Meg a csokikupáknak még a 90-es éveke eleji hangulata van. Általában egy haveri kör rendezi, illetve van jelen, így evidens, hogy vidám lesz a végkifejlet.

Viszont, hogy a pályák miért jobbak idõnként, azt nem tudom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miért van az, hogy a csokikupák egy mindenki számára élvezhetõ, jól mûködõ, említésre méltó rendezvénnyé nõtte ki magát, mikor a "hivataos" versenyek olyanok amilyenek...

Ez csak úgy bevillant.

Nem mint ha idén érintett volna akármelyik is, de valamit át kéne ültetni egyikbõl a másikba! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Mondtam, hogy ez a lazulós csokikupa lesz, azaz a pontos idõpontot majd azanap a jelenlévõk számától döntik el, de a legutolsó verzió szerint 13.00-kor lesz idõmérõ.

A stepupos nyom lesz, mert az van kitisztítva, összerakva, de nem kell aggódni, mert minden kerülhetõ, és eléggé dh-s az a nyom is, hidd el.