Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

mér olyan fontos h a szövetség égisze alatt legyenek megredenezve a versenyek? És ha olyan szar ez a szöv. akkor nem lehet ellene teni vmit?

A bajok ott kezdõdnek, hogy sok versenyszervezõ link és nem látja át a dolgokat. A szövetségre könnyû mutogatni... de vegyünk egy példát: az idõmérõs embernek nem a verseny elõtti hetekben kell szólni. Ez kinek a dolga???

Mit szeretnél tenni? Csinálj király versenyt és motiváld a többieket! Mutass példát! Ne beszélj! CSINÁLD!!! és kiderül, hogy annyira nem egyszerû a dolog, mint ahogy azt sokan gondolják.

Ha valaki versenyszervezõi ábrándokat kerget, szívesen segítek neki elindulni. De helyette nem fog senki se dolgozni.

Greg! Ez mindenkinek szól!
Kinek nem inge gatyája...

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

ez az h hülyeség ob-nak nevezni, mert ha jól látom akkor más sportágakban csak az megy ob ra aki a kupasorozatokban jól teljesít. De ha nem lesz kupasorozat akkor az nem is igazi ob. mellesleg aki az ob-n nyer annak nem kéne külföldre is továbbjutnia vagy valami?

azért ez nem teljesen így mûködik...
The best part of racing: the adrenalin rush...

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
ez az h hülyeség ob-nak nevezni, mert ha jól látom akkor más sportágakban csak az megy ob ra aki a kupasorozatokban jól teljesít. De ha nem lesz kupasorozat akkor az nem is igazi ob. mellesleg aki az ob-n nyer annak nem kéne külföldre is továbbjutnia vagy valami?
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha kellenek a pontok, hogy az OB-n elindulhass akkor igen
ha nem akarsz ob-n indulni akkor nem
azt hiszem

de mivel nem lesz magyar kupa csak az OB szerintem bárki indulhat.

de majd az okosok megmondják ha tévednék

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
mér olyan fontos h a szövetség égisze alatt legyenek megredenezve a versenyek? És ha olyan szar ez a szöv. akkor nem lehet ellene teni vmit?

a Máisk kérdés, h hallottam olyat hogy jövõre a hobby kategóriában is csak licensel lehet majd indulni, ebbõl mi igaz?
A Dög!!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Inkább az várható, hogy több csapat/szervezõ fog egy helyszínen versenyt rendezni. Pl. a mátraiak, akik már idén is több versenyt hoztak össze (Bagoly, kék+). Hogy ezek közül majd lesz-e olyan, ami egy sorozattá összeáll, az még a jövõ zenéje.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Valamikor hallottam, vagy olvastam, hogy valakik rendeznének egy kupasorozatot a szövetség égiszén kívül.
Errõl van valami hír?
Megköszönném, ha valaki tudna infóval szolgálni!
Köszi!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Eddig is bárki indulhatott az OBn.

(Érdekes, amikor évekkel ezelõtt egy alkalommal volt ilyen megszorítás, akkor senki sem akarta tudomásul venni, azóta mindenki "úgy tudja".)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, van még lejjebb... de az ob-t lehet, hogy jövõre is kétszer futjuk :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Mi az, hogy jól?:)

Ha valóban csak az OB lesz az egyetlen komoly, szövetségi égisz alatt zajló verseny, akkor valószínûleg bárki indulhat majd. Nem fogják levágni a fejõs tehenet.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
ez egy hülye kérdés lesz, az ob-n csak azok vehetnek részt akik az elõzõ kupasorozaton jól teljesítettek?
A Dög!!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Legalább az közel van. :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A bunyót?:)

A DH OB-t a tokodiak megpróbálják megrendezni egyszerre a 4X-éval, ha találnak a környékükön alkalmas helyszínt. A szomszéd hegyek végül is nagyok, tehát elméletileg összejöhet. A szervezéssel meg náluk sose volt gond.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Semekkora

Neked mindig fel kell ébreszteni? :)

Amúgy azt ki fogja rendezni és bonyolítani?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Viszont mekkora bunyó lesz, ha jövõre is el lesz cseszve az OB, pedig már decembertõl arra koncentrálnak. :D

Semekkora

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Viszont mekkora bunyó lesz, ha jövõre is el lesz cseszve az OB, pedig már decembertõl arra koncentrálnak. :D

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Értetlen. Mi abban a felfoghatatlan ha valaki a jelenlegi szövetséggel, nem akar együttmûködni. Ez van õk azt mondják, nem és kész. De attól még lehet oda menni és versenyezni. És lehet jobb, mint egy magyar kupa nevû verseny, aminek azért mégis rangjának kéne lenni és nem csak névnek. Idén se voltunk elkényeztetve, aszem. Jakeszék jók voltak.
FanatiX

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
[FONT="][/FONT]

Versenykiírás és programleírás a honlapon a "dokumentumok" menüpont alatt!

Feltöltött kép

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Mivel a versenyszervezõi dh-s gyûlésen senki nem jelezte rendezési szándékát magyar kupafutamra, ezért valószínûleg tényleg nem lesz(nek) futam(ok). Az OB is csak feltételes, mint ahogy az összes többi.

Kis versenyek természetesen lesznek: Tokodon, Kõszegen, Mátrában...stb. Legalábbis a tervek szerint.

Ezen nem csodálkozom,hogy nem volt tumultus a szövetségnél DH irányba.Borzalmas amit mûvelnek.....
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Én is ott voltam azon a bizonyos szerda esti fórumon!Szomorúan látom ,hogy nem sok csapat képviselte magát....tudtommal minden team kapott egy kör e-mailt hogy lesz....no de mind 1 aki ott volt az tudja ,hogy a helyzet nem a leg elõkelõbb.Én azon embereket nem értem meg akik csak a hangjukat hallatják ,hogy milyen szarok a versenyek meg mekkora szar a versenynaptár...csak azok az emberek nem látják át a dolgokat, hogy egy szervezõ gárdának mekkora munka egy versenyt összehozni.Most nyugodtan fikázhat mindenki de én mindkét oldalt képviselem ,mert én rider is vagyok meg szervezõ.Mindkét félnek az az érdeke,hogy egy hatalmasanjó versenyek legyenek...csak ezt az én elgondolásom szerint csak úgy tudjuk összehozni ,ha "összefogunk" és megpróbáljuk eme sportot kishazánkban népszerûsíteni..nempedig "a gép mögül a versenyeket fikázni kakaót kortyolgatva"..
Persze persze mindenki elvárja ,hogy a kemény ezresekért színvonalat kapjunk a versenyeken..énis nem egyszer szenvedtem el a rendezõi hiányosságokat..
A 2009 es év kicsit érdekes lesz ,mert nem lesz ranglistafutam ,de talán ez annak köszönhetõ ,hogy az energiát a OB futamokra(dh,4X)fordítjuk, persze lesznek versenyek de nem a szövetség által felügyeltek, és igy remélhetõleg nem ismétlõdik meg a 2008 as katasztrófa dh ob.
Most mindenki fikázhat ,de ez a helyzet...Fõ a magyar mentalitás... így csak elõre haladunk mint a rákok....