Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2008. December 19. - 23:17

Nincsnek, ill. alig vannak támogatók. Amit most írok azt biztosan sokan fogják támadni, de szeretném a véleményeteket kikérni az alábbi dolgokban: 1.Mint a fentiekben írtam az egész versenyrendszer amatõr, beleértve a versenyzõket is, ezért javaslatom a versenyzõi pézdíjak eltörlése, helyette az év végén összesített Kupagyõztes kapna egy elkülönített nagyobb összeget.
2.A DH versenyeken csak 1 kiküldött versenybíró jelenjen meg(és az sem az ország ellenkezõ felérõl)
3.A nevezési és a felszállítási kültségek különválasztása.
Posted 2008. December 19. - 19:53

Nekem pedig az lenne a kérdésem, ha jövõre valamelyik osztrák kupafutamon indulni szeretnék , ahhoz kell e váltani licenct?
Posted 2008. December 19. - 19:34

De mit sem érsz a hazaival, UCI kell...
Tudtommal az idei liszensz már egyben nemzetközi(UCI) is egyben. Zsoló majd megmondja a frankót...
Posted 2008. December 19. - 17:07

Posted 2008. December 19. - 16:12

Posted 2008. December 19. - 15:19

Posted 2008. December 19. - 14:45

Deja vu (azaz hiba a Matrixban)Viszont ezzel azt hiszem elérkeztünk a nullponthoz, tehát jövõre az alulról jövõ kezdeményezéseké (csokikupák, kis futamok) lesz a fõszerep, amibõl talán 2010-re még valami jó is kisülhet.
Posted 2008. December 19. - 14:41

Viszont ezzel azt hiszem elérkeztünk a nullponthoz, tehát jövõre az alulról jövõ kezdeményezéseké (csokikupák, kis futamok) lesz a fõszerep, amibõl talán 2010-re még valami jó is kisülhet.
Posted 2008. December 19. - 14:37

mint néhány versenyt már leszervezõ, szólnék néhány szót. igaz, már jó párszor leírtam...
nem azzal van a baj, hogy kevesen akarnak versenyt szervezni. nem is azzal, hogy nem tudnak. van jó pár olyan gárda, akik évekig lelkesen szerveztek jobbnál jobb versenyeket. õk hozzátették az ügyhöz azt, amit lehetett. de ehhez a szövetség semmivel nem járult hozzá. inkább így: SEMMIVEL. sõt, inkább elvett. amíg ott alapvetõ dolgok hiányoznak, addig nem várható el senkitõl, hogy a saját pénzét, munkáját ölje bele olyanba, amibe alapvetõen nem kéne.
sorolhatnám a példákat, hogy mit kéne megtennie a szövetségnek, de k.rvára nem számít.
same shit every year.
Posted 2008. December 19. - 14:24

Módosíts inkább, mint 3 külön post...
Mindenkinek egyesületi tagnak kellene lennie, licensz-el. Olyan csapatnál, ahol normális a komunikáció a szövetség és az egyesület között,s nem teherként gondolnak a DH-sokra.
Végre kiderülne, hogy hányan is versenyeznek és "normálisabb" körülmények közt lehetne az érdekeket egyeztetni.
egybe nem tudtam írni az egészet, valamiért nem tudtam folytatni egy idõ után
hát igen ez kéne, csak ugye a feltételek sem a legjobbak, mármint legfõképp anyagiak, mert ugye itt a fociba mennek a milliárdok feleslegesen, meg a góréknak a zsebébe
Az érdekes nem ez... hanem, hogy mindenki így látja, mindenki így beszél errõl a témáról, s mégis mi a helyzet? hát ez...
ezért is írtam, hogy nem pofázni kéne, hanem tenni is valamit, aki meg nem tesz semmit, ne is pofázzon
az a baj, hogy a többség csak elvárja, hogy jobb legyen, de így mitõl lenne jobb???
Posted 2008. December 19. - 14:14

Posted 2008. December 19. - 14:10

Mindenkinek egyesületi tagnak kellene lennie, licensz-el. Olyan csapatnál, ahol normális a komunikáció a szövetség és az egyesület között,s nem teherként gondolnak a DH-sokra.
Végre kiderülne, hogy hányan is versenyeznek és "normálisabb" körülmények közt lehetne az érdekeket egyeztetni.
Posted 2008. December 19. - 13:52

De összefogást elég ritkán tapasztalok sajnos.
Attól megherótom van, hogy elmegyek egy versenyre, és hallgatom elképedve a sok kis nagyszájút (kinek nem inge...), hogy ilyen szar, meg olyan szar. Mielõtt énilyen kijelentést tennék, inkább elgondolkodom, hogy mennyire nem olyan könnyû itthon jó pályát engedélyeztetni stb., és örülök annak is, hogy legalább ilyen van.
Ha meg tényleg annyira szar, hát senki sem kötelez, hogy menjek rajta. Bárki bejárhatja ingyen, bérmentve a pályát, és eldöntheti, hogy indul vagy nem. Igaz az is, hogy akkor már késõ bánat, mert az utazást, szállást elbukta. Ezért én pl. mindig próbálok a legtöbb infót begyûjteni a pályáról, hogy ne érjen meglepetés, ezt már is megteheti....
Monológom szárszavának annyit, hogy amíg ez a tipikus magyar anyázós, elégedetlen mentalitás uralkodik, nem értem mitõl/kitõl várjuk a megoldást, a javulást. ELÉG SZOMORÚ, NEM?!
Ja, még anniyt, hogy érdekes mód általában azok a legelégedetlenebbek, akik a legkevesebbet tesznek kedvenc sportunkért, és ennek fejlõdéséért.
Meg az állandó panaszkodás helyett lehetne cselekedni is.
Én így látom, és szerintem nem állok nagyon távol az igazságtól.
Posted 2008. December 19. - 13:50

Eddig egy általunk észre nem vett kanyar került elõ, mert Puccc azt mondta, hogy az az egyenes egy jobbos!

Mi az, hogy sajnáltatás, mi?!
Na majd meglátjuk, csak kapjak végre licenszt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. December 19. - 13:48

Magyarországon ez egy erõltetett sport, itthon nemlehet a Downhill-t komolyan venni, mert nicnsenek komoly emberek, akikkel együtt lehetne valamit is alkotni, sajonos ezt saját tapasztalatból mondom, építjük a hegyen a pályát, pontosabban építem, többi csak nézni, ezekután ne csodálkozzunk semmin sem.
tipikus magyar munkamorál! egy dolgozik a többi meg támasztja az ásót h el ne dõljön!

Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.
Posted 2008. December 19. - 13:24

Posted 2008. December 19. - 13:00

Posted 2008. December 19. - 02:16

és megoldódik egy csomó versenyzõs problémátok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. December 19. - 01:22

Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.