Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tomajon gondolom azért van pár nyom, de amit én ismerek az nagyon jó lenne. Változatos, hosszú és van sok sziklás, technikás rész.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

ti olcsóbb figyelõk vagytok, mintha valakit alkalmazna. ezt kéne vele biznicelni.
a szemétszedést pedig vállaljátok be!

szedjük a szemetet régóta.. akivel beszélte, a volt tulaj mondta mindezt, és az õ véleménye szerint csaktöbbet ártunk azzal ha felkeressük... vele se akart errõl beszélni velünk mért tenné? de mindenképpen egyezkedi kell vele... az a hely a mindenünk

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ti olcsóbb figyelõk vagytok, mintha valakit alkalmazna. ezt kéne vele biznicelni.
a szemétszedést pedig vállaljátok be!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

A véleményeteket szeretném kérni az alábbiról.... A helyi pálya mint kiderült magántulajdonban van... A jelenlegi tulaja.................................

Hívjátok meg egy pofa sörre valami kultúrált helyen és beszélgessetek vele...
Ne mint erdésszel, hanem mint egy hétköznapi emberrel...
Meséljetek a bringázásról, hogy milyen sport és hogy más környezõ országokban hogyan mûködnek a bringapályák. Meséljétek el, hogy mér szerettek ennyire bringázni. Kompromiszumokat kell kötni...
mondjuk: Ti bringázhattok, de ha közben szemetet találtok összeszeditek... Ha fatolvajokra bukkantok szoltok neki... stb.. stb..

balazswake2

balazswake2

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Köszönöm.:) Mindig értékelem, ha valaki nem támadásként éri meg a fentihez hasonló hozzászólásaimat.
Egyébként egyetértek veled, de legalább mi maradjunk nyugodtak.

Jaja, így is eleget idegeskedek más miatt is.
Ami igaz az igaz, a hozzászólásom tartalmazott ide nem illõ részt, ennek törlését támadásnak venni finoman szólva is butaság.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi, hogy megtetted, igazad van!
Kezdek lenyugodni.

Köszönöm.:) Mindig értékelem, ha valaki nem támadásként éri meg a fentihez hasonló hozzászólásaimat.
Egyébként egyetértek veled, de legalább mi maradjunk nyugodtak.

balazswake2

balazswake2

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Légyszives egyrészt ezt privátban, másrészt cizellálj a stílusodon.
Most megtettem én.

Köszi, hogy megtetted, igazad van!
Kezdek lenyugodni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A névsor a következõ...

Légyszives egyrészt ezt privátban, másrészt cizellálj a stílusodon.
Most megtettem én.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Most hétvégén átugrunk Balatonfüredrõl felderíteni,ha az idõjárás is úgy akarja.Jelzek majd ha valami van!

Várom, köszi!

balazswake2

balazswake2

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
A véleményeteket szeretném kérni az alábbiról....Állítólag abban az esetben egyezkedne és engedne minden sportolást meg versenyt is, ha egy névsort adnánk azokról akik fát loptak onnan. De mi csak a maradványt láttuk mindíg... 40km-es körzetben ez a legjobb pálya, ez a mindenünk. ja és figyeltetni fogja a helyet. Mit tennétek?

A névsor a következõ: -Sztojka Iván, Kolompár Orbán, Horvát Aladár, Farkas Flórián, Orbán Vittórió, Gáspár Gyõzõ, Orsós Rambó
Remélem ennyi elég lesz, ezek tuti lopták a fát!
Figyeltetni nem fogja a helyet, vagy ha néhanapján arra lófrál valami samesze, hát le kell szarni, jelzett turistautak vannak tehát mi is bringázhatunk rajta. Ha majd elkeríti, akkor már nem.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

És milyen a pálya, valami adat van róla? Megéri lemenni?

Most hétvégén átugrunk Balatonfüredrõl felderíteni,ha az idõjárás is úgy akarja.Jelzek majd ha valami van!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
És milyen a pálya, valami adat van róla? Megéri lemenni?

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Tomaj hol található?

Balaton (tó), északi part.
The best part of racing: the adrenalin rush...

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni az alábbiról....
A helyi pálya mint kiderült magántulajdonban van... A jelenlegi tulaja egy rendes tag, ezértbicózhatutnk ott nemszólt semmit. Pár héten belóül új tulaja lesz, aki egy fejes erdész... Szerinte a hegyen milliós károkat okoztunk stb... Fákat vágtak ki valszeg a hegy melletti kert tulajok fûteni, de nem mi.. ezt is a nyakunkba akarja varrni, meg a pályaépítés nemtom mi kárt okoz, mikor semmi természetellenest nemcsináltunk oda... víz lefolyik ott stb. Ami northshore-t építettünk annak a fája szlovák fenyõ, deszka meg saját. Állítólag abban az esetben egyezkedne és engedne minden sportolást meg versenyt is, ha egy névsort adnánk azokról akik fát loptak onnan. De mi csak a maradványt láttuk mindíg... 40km-es körzetben ez a legjobb pálya, ez a mindenünk. ja és figyeltetni fogja a helyet. Mit tennétek?

barcikadh beláthatatlan ideig így nemlesz:(

Tomaj hol található?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
módosítva:
Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=7db0f26919&view=att&th=11fc7ae4002b361f&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_frt9ske10&zw

Az remek, ha a gmail accountodból linkelsz, mert azt tényleg mindenki fogja látni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

2009.02.20-án ellopták a scwhinn csepel freeride bicaj prototipusát, Gyöngyösrõl! A nyomravezetõnek 50.000 Ft kézpénz jár! képek, info: http://www.pinkbike.com/photo/3046349/
Kérlek másoljátok be! Segítsetek ennyit!

Bocs az offért,de fontos.

jó nagy gyökér lehetett :D
ment iwiwre és plurkre.

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
2009.02.20-án ellopták a scwhinn csepel freeride bicaj prototipusát, Gyöngyösrõl! A nyomravezetõnek 50.000 Ft kézpénz jár! képek, info: http://www.pinkbike.com/photo/3046349/
Kérlek másoljátok be! Segítsetek ennyit!

Bocs az offért,de fontos.
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

csak nekem szarakodik ez a link?

nekem mûködik

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
csak nekem szarakodik ez a link?
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.