Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
mi újság a hétvégi mártai versennyel?

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Na, látom egész beindult ez a terjesztés dolog...! :D
Összejön ez, csak akarni kell... :D (és látom már egész sokan akarják)
Ezaaaaaaz :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
jaja, csak adjátok is amit kell terjeszteni:P:P:P

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

én is beszálok az összefogásba a Peterdh-val, a kelti régióban tudom biztosítani a marketinget. csak jöjjenek az infók. :D

terjesztjük majd az igét :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én is beszálok az összefogásba a Peterdh-val, a kelti régióban tudom biztosítani a marketinget. csak jöjjenek az infók. :D

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Most akkor ez az " egy héttel el lesz tolva" azt jelenti hogy nem 21, 22 én lesz a verseny hanem 28-29 -én?

No meg azert is gaz ez az idopont,mert akkor lesz bringa expo is,ez igy azert eleg utos...
Valahogy maskep nem megoldhato ez a verseny?
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Ezt az üzenetet ma kaptam:

Tisztelt Egyesületi Vezetõ,

Kedves Mountain Bike-os Sporttárs!

A napokban részetekre postázott közgyûlési meghívó tartalmaz egy olyan napirendi pontot is, melynek értelmezéséhez magyarázat szükséges. Ezt olvashatjátok az alábbiakban:

A hazai hegyikerékpáros társadalom 1993-ban alakította meg önálló sportszövetségét Magyar Mountain Bike Szövetség (MMTBSZ) néven. Ezt követõen a 2000-es évek elején, hosszas huzavona után a Sporttörvény(ek) szabta kötelezettségek révén ,,bekényszerült" a Magyar Kerékpársportok Szövetsége(MKSZ), mint ernyõszervezet alá, immáron Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség néven(MMTBSZSZ). Jelen állapot szerint sportágunk szövetségét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) - tekintve, hogy az MTB olimpiai szám lett - önállóan kezeli, míg az állami sportvezetés és a Kerékpársportok Nemzetközi Szövetsége (UCI) az MKSZ-t ismeri el.

A helyzet részletesebb tanulmányozása után az alábbi megállapítások tehetõk:

o az MMTBSZSZ tagegyesületeinek profiljában szerepelnek mindazon és összes versenyszámok, melyek az évente az UCI által kiírt Mountain Bike Világbajnokságok, Mountain Bike Világkupák és Mountain Bike Kontinens Bajnokságok mûsorán szerepelnek, így különösen az XCO, XCM, DH, 4X és a Trial
o az MMTBSZSZ az MKSZ alapszabálya értelmében végez el minden, a sportággal összefüggõ szakmai munkát, így különösen a Magyar Köztársaság Országos Bajnokságainak kiírását és lebonyolítását, a Magyar Köztársaság Kupasorozatának kiírását és lebonyolítását (így együtt a hazai versenyrendszert), a Magyar Köztársaság Mountain Bike Sportági Nemzeti válogatottjainak mûködtetését
o az MMTBSZSZ a kialakult gyakorlat szerint tart és ápol sportdiplomáciai kapcsolatot hazai és nemzetközi sportszervezetekkel (MOB, NSSZ, UCI stb)
o az MMTBSZSZ önállóan nevezi nemzetközi versenyekre az MTB sportághoz tartozó versenyszámokban induló magyar versenyzõket
o az MMTBSZSZ a Magyar Államtól kapott szakmai támogatásokra önállóan pályáz, köt szerzõdéseket és számol el
o az MMTBSZSZ a Magyar Államtól kapható mûködési támogatást az MKSZ-en keresztül kapja, vagy nem kapja meg
o az MMTBSZSZ az MKSZ-nek, mint sportági Szakszövetségnek a Fõvárosi Bíróságon alszámon nyilvántartott, szakági szervezeti egysége, melynek Önálló jogalanyisága nincs és döntési kompetenciája is korlátozott, léte vagy nemléte az MKSZ akaratától függ
o könnyen lehet, hogy egyesületed életére eddig nem sok befolyással voltak a fenti állapotok, de a felsoroltak szerinti kockázatok attól még fennállnak

Összefoglalva, minden az MTB sportággal kapcsolatos szakmai és operatív feladatot az MMTBSZSZ végez, míg az MKSZ-tõl anyagi és jogi függõségben van. A Sporttörvény adta szabályozás mentén olyan (nem is annyira extrem) helyzet is elõfordulhat, hogy az MKSZ vagy valamely szakágának (akár országúti, akár BMX) pénzügyi nehézségei miatt egy másik szakágnak (akár az MTB-nek) kell vagyonával helytállnia. Ugyanígy elõfordulhatna az a helyzet is, hogy az MKSZ közgyûlése egy határozatával megszünteti az MMTBSZSZ-t.

Pedig! .............. És itt jön egy lényeges magállapítás:

Az MKSZ tagegyesületeinek több mint 2/3-a az MTB szakághoz tartozik. MI jelentjük a többséget és így a többségi akaratot is.

A fentiek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy megszületett a gondolat és az akarat arra vonatkozóan, hogy az MTB sport váljon

Önálló Sportági Szakszövetséggé.

A folyamat végigvihetõ, még ha nem is egyszerûen és nem zökkenõ menetesen. A siker záloga az MTB-os egyesületek szavazataiban van és a közös akaratban.

Mi, akik néhányan hosszasan és körültekintõen megvizsgáltuk a jelenlegi helyzetet és a lehetõségeket, arra kérünk, hogy támogasd a magyar MTB sport önállósodását. Hamarosan személyesen is keresni fogunk, hogy minden részletre kiterjedõen megbeszéljük a helyzetet illetve a tennivalókat.

HAJRÁ MONTISOK!

Sporttársi üdvözlettel:

Sipiczki Róbert

Elnök

MMTBSZSZ

Talán így lesz valami változás!

Köszönöm Horváth Csabának, hogy az üzenet eljutott hozzám!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
én meg viszem vidékre az "igét", dunántúlon sokfelé megfordulok

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
XI. kerület móricz környékén simán vállalok én is plakátolást
legalább gellért hegy közelsége:)

vendég

• fórumtag
  • 216 posts

Dolgozunk rajta....

Csak sajna nem olyan egyszerû:(

Ha tudok valamiben segiteni akkor irj egy privát üzenetet és megoldjuk...!
Pesten a belvárosban lakom,ugyhogy plakátolok ha kell!!!!:D
Fogjunk össze...!!! :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Most akkor ez az " egy héttel el lesz tolva" azt jelenti hogy nem 21, 22 én lesz a verseny hanem 28-29 -én?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

"sajnos 1 héttel el kell tolnom a versenyt mivel az engedéjekkel gondba voltam!!
1 héttel késöbb tartjuk meg!!!
Az idöpont változása miatt a felszállitás 70% hogy lesz!!! (de igyexem)
A versenyt 10kor kezdjük el és 3 körböl fog álni!!! 1: bemelegitö 2: idömérö 3 javitó kör!!!
sajna mivel ez az elsö verseny amit rendezünk ezért sokmindenre neszámitsanak de a jó hangulatot és az értékes nyereményeket garantálom sör lesz és a pálya felfoghatatlanul jó!!!
Kaját nektek kell megoldani de van egy pizzéria a közelbe igy ott tudtok kajolni!!! Üditöt azt adunk a versenyzöknek!!! Szállást elintéztem de sajna az idö miatt csak 2000ft/fö/éj lett bárkinek kell tud foglalni!!!! "
info.:
dom16@freemail.hu

más:
részemrõl ez a verseny ejtve az expo miatt. sorry

Ennek én sem örülök.Én meg turnénra megyek....és pont aznap reggel indul

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

ez most akkor melyik verseny?

badacsonytomaj
The best part of racing: the adrenalin rush...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

"sajnos 1 héttel el kell tolnom a versenyt mivel az engedéjekkel gondba voltam!!
A versenyt 10kor kezdjük el és 3 körböl fog álni!!! 1: bemelegitö 2: idömérö 3 javitó kör!!!
sajna mivel ez az elsö verseny amit rendezünk ezért sokmindenre neszámitsanak de a jó hangulatot és az értékes nyereményeket garantálom sör lesz és a pálya felfoghatatlanul jó!!!
Kaját nektek kell megoldani de van egy pizzéria a közelbe igy ott tudtok kajolni!!! Üditöt azt adunk a versenyzöknek!!! Szállást elintéztem de sajna az idö miatt csak 2000ft/fö/éj lett bárkinek kell tud foglalni!!!! "
info.:
dom16@freemail.hu

más:

ez most akkor melyik verseny?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
info.:
dom16@freemail.hu

más:

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Hát, ha mindenki csak egy kicsit tesz az ügyért, akkor is nagy lesz a változás.
www.vidakhaz.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
úgy kell kihúzni a szervezõkbõl mindent harapó fogóval!
amint írank valamit jelzem!
próbálok nekik segíteni terjeszteni,de nem nagyon reagálnak!
holnap ha idõm engedi,felhívom a rendezõt!

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Messor Dh:

Azt tudom,hogy meghirdetitek elõre... Csak ,hogy itt pesten is? Plakátok esetleg? Mert az "egyszerû" embereknek is tudniuk kéne....(szerintem) legyes annyi ember mint egy VK-n...:D
Hajrá!!!

Dolgozunk rajta....

Csak sajna nem olyan egyszerû:(

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Azért a tömegért, még nagyon sokat kell dolgozni!!!
www.vidakhaz.hu

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Messor Dh:

Azt tudom,hogy meghirdetitek elõre... Csak ,hogy itt pesten is? Plakátok esetleg? Mert az "egyszerû" embereknek is tudniuk kéne....(szerintem) legyes annyi ember mint egy VK-n...:D
Hajrá!!!