Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Légyszi küldjön mindenki nekem egy privát üzenetet, aki jönne a versenyre! Én meg továbbítom a szervezõknek a várható létszámot, segítve ezzel a munkájukat.
Mindezt csak azért, mert úgy látom elég nagy az érdeklõdés, így õk is tudni fogják nagyjából hány emberrel számoljanak.

csáó mindenki, badacsonytomaj dh-ra mennénk mi is, és az lenne a kérdésem, hogy én 13 éves vagyok és merev kategóriában indulnék, ez lehetséges vagy csak a pálya szélén álljak mint nézõ?:).. nevezési díj?

szerintem indulhatsz, tudok egy 14 éves srácról is, aki indulna, meg nem hinném, hogy olyan komoly kritériumai lennének az indulásnak

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi: mi is megyünk (Rácz Ferivel), de csak szombaton érünk oda. Úgyhogy komoly szenior mezõny lesz.:-) (Bár én szombaton Zalaegerszegen alszom.)

mégis csak szombat reggel megyünk. a borozás azért még áll. persze ha te inkább zegerszegre mész... majd ferivel megitatom a részed :D

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
király a tomaji pálya!
egy gond lesz csak,de végül is az sem annyira nagy,aki kicsit sem lusta!
sajnos a felszállító autó csak kb.2/3 útig tud felmenni,onnantól pedig tolás lesz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tipcsu, írjon anyud, vagy apud egy papírt, hogy megengedik, hogy versenyezz...
És akkor minden tuti! ;)

Aztán csak óvatosan!
Nkem is írtak az elsõ versenyemre és össze is törtem a gépet... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kern

kern

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Milyen volt ?? arcok??

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Rocsi: mi is megyünk (Rácz Ferivel), de csak szombaton érünk oda. Úgyhogy komoly szenior mezõny lesz.:-) (Bár én szombaton Zalaegerszegen alszom.)

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

csáó mindenki, badacsonytomaj dh-ra mennénk mi is, és az lenne a kérdésem, hogy én 13 éves vagyok és merev kategóriában indulnék, ez lehetséges vagy csak a pálya szélén álljak mint nézõ?:).. nevezési díj?

nevezési díj 1000 FT, azt hogy indulhatsz e nemtudom szerintem gyere azt kiderül
Honlapom -> www.pepemovies.hu

Tipcsu

Tipcsu

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

komló támadja Tomajt! valszeg mennénk már péntek reggel, viszünk kisbringát, és nyomunk egy túrát. péntek este meg beborozunk. valaki csatlakozna?

ha tomajra jöttök pénteken, akkor én benne vagyok a mókában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
:( :(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
komló támadja Tomajt! valszeg mennénk már péntek reggel, viszünk kisbringát, és nyomunk egy túrát. péntek este meg beborozunk. valaki csatlakozna?

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
A pálya még nincs kész csak tervek vannak!Amint kijön a jó idõ kezdõdnek a munkálatok Gulyás Misi segédletével!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

NEM ezen a videon a Gete (hegyeskõ melleti nagyobb hegy)van és ez tájvédelmi körzet.Az uj pálya a falu fele megy majd le.A cél a templomnál lesz.

Kár, mert a videón lévõ pálya nem tûnik rossznak!
Bár nem ismerem egyik tokodi pályát sem. Remélem az OB pálya is jó lesz. Tudnál írni pár sort róla?! Esetleg videó?
Köszi!

Ákos88

Ákos88

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
NEM ezen a videon a Gete (hegyeskõ melleti nagyobb hegy)van és ez tájvédelmi körzet.Az uj pálya a falu fele megy majd le.A cél a templomnál lesz.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Nem a megszokott nyomvonal lesz hanem a faluba lesz a cél a templom környékén, teljesen új pálya lesz csinálva.

tehát ugynazon a hegyen, csak a másik oldalán, ahol vmikor régen volt már verseny?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Csak nem ez lesz az új tokod DH ? :)

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
nm, de amúgy sztem turisztikai oldalakon is van még biztosan
de ha autóval jöttök, kis városunkban, Tapolcán is van sok szálláslehetõség, szép hely, érdemes körülnézni, Tomaj kb. max 10km innen, az még tekerve sem vészes

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

itt találsz szállást: http://www.badacsony...in/all_main.htm

köszi

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Jocek tomajra szállás lehetõségeket tudnál mondani?

itt találsz szállást: http://www.badacsony...in/all_main.htm

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Jocek tomajra szállás lehetõségeket tudnál mondani?