Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Sziasztok, érdeklõdök, hogy Mátrában vagy Bükkben mikor várható verseny leghamarabb? Sajnos nembírom követni a versenykiírásokat, mikor milyen verseny lenne...

peterdh.hu t nézd, ott mindig kinnt van az aktuális verseny!

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sziasztok, érdeklõdök, hogy Mátrában vagy Bükkben mikor várható verseny leghamarabb? Sajnos nembírom követni a versenykiírásokat, mikor milyen verseny lenne...

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

otthon van még kamerán este letöltöm és elküldöm maibe vagy adj msn címet szerintem az a legtutibb és este 6-7körül felveszlek és elküldöm
vagy
mond hova töltsem
ahogy neked jóó

msn címem: dh_street85@hotmail.com kösy elõre is

laller vagy bárki!! a merevesek eredményeit hol lehet megnézni esetleg valaki el tudná küldeni nekem?
Honlapom -> www.pepemovies.hu

laller87

laller87

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Szerbusztok versenyel kapcsolatosan utolagos tájékoztatások és ahogy én láttam a dolgot:)

28. sombat remek idö kb35 elszánt jelentkezö !! Megoldottuk a problémákat nemvolt baleset ez igylegyen mindig esti orákban sajnos keveset de iszogathattunk!!

29. Reggel az óraátállitás miatt voltak késések én ellentkezöleg a rendes idöhöz képest 5 kor keltem pedig 7 kor akartam :) ráadásul Krisznek szép álma volt és kb 1 óra körül felébresztett onnantol kezdve nemaludam :) Reggel lassacskán megérkeztek a versenyzök öszesen kerek 50 ember volt bár sajna közös fotó nem készült az 50 emberröl de szétszorva mindenkit megismerhettem! Reggeli probakörök után megindult a mereves felszállitás is majd megkeztük a merev idök mérését közben jött a német néni kutyussal akinek JOGA van sétálni!! Udvariasan beszéltem vele és megértöen távozott!! Fojtatván a mereves idöket aztán jött volna a fully de ugye a merevesek közül voltak ojan pofátlanok és ezerrel tolakodtak a felszállitó autóra hogy meglegyen nekik a 2. kör ezzel kitaszitva fullysokat akiknek még az elsö sem volt meg !!! Aztán ugye megeredt az esö és akik fentvoltak unták a banánt amiért égett5 is a pofám de egyedül nehéz volt mindent kézben tartani ugyhogy elnézést mindenkitöl!! lement 4 ember majd jött a telefon hogy kedves békási ur vár a felszállitó autónál!! Igy lekellett mennem velükis udvarisan elbeszélgettem és sok hasznos infot szereztem de kérésükre abba kellett hagyni a dolgot (végülis szeméjszerint engem büntettek volna meg 250e ft ra) !!
Azért szerintem nem sikerült roszul a dolog és jolesett hallani töletek hogy joléreztétek magatokat és külömbenis minden ugy volt jó ahogy volt !! Akikben tombolt a gyözniakarok annak bocsi és megigérem legközelebb simán megy minden jövöhéten nekilátok a szervezésnek és engedéjjel megoldunk mindent!! pénzügyileg 34e ft maradt nállam ez számlára pakolom és a következö versenyre forditom!!

Köszönöm mindenkinek és remélem leggközelebb mindenki lejön!!

Üdvözlettel: Zentai Lajos

U.I.: Azért a Feri idejére kiváncsi lettem volna!!

kern

kern

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
otthon van még kamerán este letöltöm és elküldöm maibe vagy adj msn címet szerintem az a legtutibb és este 6-7körül felveszlek és elküldöm
vagy
mond hova töltsem
ahogy neked jóó

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
illetve a merev kategória díjkiosztásáról van egy, egy perces video (poénokkal) ha esetleg kell küldöm csak szóljatok/írjatok vagy amit akartok

igen jöhet a videó!! honnan tudnám letölteni?

kern

kern

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Elsõ sorban köszönjük a lehetõséget.(szervezés idõmérõ lányka és természetesen a sofõrnek)
nekünk az elsõ ,,versenyünk" volt és jó benyomással hagytuk el Tomajt (kivéve egyetlen fullys társunkat de õ is jól érezte magát)
a pálya: szaggatás =bejövõs
nekem személy szerint minden tetszett.a tájvédelmisekrõl meg csak annyit hogy a munkájukat végzik és mi meg tudtuk hogy illegál a party.A törvényekkel van a baj!
Utószóként pedig, remélem évadzáró és nyitó verseny lesz B.tomajból.Ha segítség kell esetleg valamiben szóljatok és ugrunk ha tudunk :)

elvileg Putnokon talizunk
ha már lehet neten nézni vmit a versenyrõl akkor kérem jellezzétek hogy hol.
illetve a merev kategória díjkiosztásáról van egy, egy perces video (poénokkal) ha esetleg kell küldöm csak szóljatok/írjatok vagy amit akartok :)

UI.:Biciklizz minden nap!!!

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Akinek még vannak a tomaji versenyrõl, pályáról, készülõdésrõl vagy akár az útról, hogy jönnek Tomaj felé képei vagy videófelvételei és szeretné, hogy bekerüljön a Tomaj kisfilmbe az kérem jelezze nekem itt, vagy a pepemovies@freemail.hu -ra.

Eddig 3 embertõl jönnek cuccok (plusz még a haver felvétele) elõre is köszönöm nekik. Akik küldenek valamilyen anyagot Tomajjal kapcsolatosan azoknak cserébe a kész kisfilmet póstán küldöm el. De fel lesz töltve netre is, mások is megtekinthetik majd. Ha jól emlékszem még többen is voltatok fejkamerával és szintén pénteken vagy szombaton egy kamerást is láttam, remélem elõkerülnek ezok is és el is küldik majd hozzám az anyagot.

Mégegyszer köszönöm az eddigi küldeményeket.

ui: ha idõm engedi borítót is csinálok a kisfilm várható elküszülése 2 hét. Mire megjönnek az anyagok mindenhonnan plussz össze is kell vágnom, effektezni stb... igyekszem ahogy az idõm engedi. A lényeg, hogy EL FOG KÉSZÜLNI!!!

bye mindenki

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A Mátrában hány szervezõdés van, akik rendezvényeket szerveznek?
MXSE
MBKSE
matralocalz

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Csak,hogy addig se unatkozzunk..!!!:D

DH edzés a Mátrában felszállítással!!!!!!!
ÁPRILIS 04. - szombat

Olvad a hó, jön a tavasz irány a szabad!!!
Az év elsõ MEXSE edzése. A jó idõ már meg van rendelve, és remélem nektek sincs más programotok!

gyülekezõ: 09:30
Mátrafüred patakparti parkoló

indulás: 10:00

Tervezett útvonalak:
Kékestetõ - Mátrafüred
Kékestetõ - Parádóhuta
Galyatetõ - Parádsasvár

Jelentkezni elõzetesen lehet:
+36-20/542-67-67
info@mexse.hu

www.mexse.hu
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a mi csapatunk elégedetten ment haza. nagyon jót bringáztunk, a szervezés meg majd lesz jobb. a pálya elég jó, ha sikerülne elérni, hogy ne csak a turistaúton jöjjön le, akkor igen kemény pályát lehetne csinálni. én jövök legközelebb is.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
A felszállításhoz (ahol letett az autó) ment a környezetvédõ, de szerencsére normális volt. Utána lejöttünk és ott már nem volt semi galiba. Eredményhirdetés a pizzériánál volt. Úgy tûnt mindenki jó szájízzel távozott, a kavarodás ellenére is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Kik voltak azok a környezetvédõk?
Megkeresem õket, hátha van ismerõsöm közöttük!
Nem igaz, hogy ebbe beleszólnak, de a városok tele vannak autóval, a kedvenc terepem használhatatlan mert a krosszmotorosok széttúrják, a kijelölt kutyafuttató itt parkolónak van használv, és sártengert csinálnak az autókerekek, erre a bicikliseket bésztatlák :mad:

Pontosan mi volt a történet?

mi versenyzõk csak annyit érzékeltünk, hogy egyszer megállt a verseny, mert valami néni elállta a pályát. állítólag a rendõröket is kihívta. ami ugye elég kellemetlen, tekintve, hogy nem volt engedély a versenyre. aztán a szervezõk mondták, hogy elintézték az ügyet. kicsivel késõbb pedig mindenkinek le kellett mennie a hegyrõl, mert azt az utasítást kaptuk. én a célba már nem mentem le, csak a kocsimig, szóval nem tudom, hogy lent mi volt a helyzet.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Nem igaz, hogy ebbe beleszólnak, de a városok tele vannak autóval, a kedvenc terepem használhatatlan mert a krosszmotorosok széttúrják, a kijelölt kutyafuttató itt parkolónak van használv, és sártengert csinálnak az autókerekek, erre a bicikliseket bésztatlák :mad:

Ugye nem volt engedély a természetvédelemtõl, ezért is lett eltolva egy héttel, hogy így "csendben" mégiscsak versenyzünk. Aztán valahogy mégis odaette õket a fene. De még mielõtt mindenki anyázna; állítólag nagyon korrekt volt az illetõ (fel is jelenthetett volna minket), és nem lett semmi para, azon kívül, hogy be kellett fejezni a versenyt. Ez igazából érthetõ, hisz természetvédelmi terület, csak jöhetett volna pár órával késõbb is. :)
De szerintem tök jó hangulatban telt a hétvége. Ahogy néztem/hallgattam a legtöbb embernek bejött a pálya. Remélhetõen nem sokan távoztak rossz szájízzel! A lényeg, bringáztunk egy jót, sokan együtt!!! És talán hozzájárultunk megint egy picikét hõn szeretett sportunk elõbbre lendítéséhez.

És mégegyszer kérnék mindenkit, hogy ne szitkozódjunk, inkább próbáljuk megkeresni a kompromisszumokat! Persze tudom ez nem mindig egyszerû és járható út, de legalább mi próbáljuk meg. Valószínûleg minket bringásokat is ugyanúgy szídnak a természetvédõk, az autósok, és sorolhatnám..., mint mi õket..., és így nem sok eredményre számíthatunk.

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

nem jött még semmi

freemail lassú sajna :(, de csak megérkezik mindjárt

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Ride everywhere.

.

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
nem jött még semmi

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

CSáó

1. a szõke hajú hölgyet ismerem:)(haverom barátnõje):P
2. belsõ nézetes videó meg van nálam:)(rajtam volt a bukókamera;)
akinek kell bármi ezekkel kapcsolatban akkor írjon
kona89@gmail.com

írtam neked, várom válaszod, bye

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
CSáó

1. a szõke hajú hölgyet ismerem:)(haverom barátnõje):P
2. belsõ nézetes videó meg van nálam:)(rajtam volt a bukókamera;)
akinek kell bármi ezekkel kapcsolatban akkor írjon
kona89@gmail.com

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
videó van! majdnem az összes leérkezõrõl aki lejött a hegyrõl. Legfõképp merevesekrõl de elég sok fully-t is felvett a haverom, következõ héten összevágom és megy fel netre. Igaz nekem is jól jönne a belsõ nézetes felvétel, kicsit megfûszerezi az eseményeket.
ha elkülditek csinálhatnék egy Tomaj DH kisfilmet az összes videó és kép anyagból. Ha csak a pályáról van kép az is jöhet.