Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

endo

endo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Tomaj Dh beszámoló:P
Nagyon jó a pálya és a szervezök is korrektek voltak.
Szombaton nagyon jó köröket mentünk annak ellenére hogy felkellet tolni 430méterre..:) Vasárnap pedig a pálya feléig felvittek minket ami azért nagy segítség volt. Sajnos az esõ eleredt de ezt még mindenki szépen elviselte. A baj ott volt hogy a környezetvédõk megjöttek és összekavartak mindent és mindenki lejött a hegyrõl idõmérés nélkül... majd legközelebb remélem jobban sikerül.

Sok videó és kép készült csak külömbözõ emberek által jó lenne ha mindenki feltöltené valahova és le lehetne tölteni, mert lennének akik tudnának belõle 1 kis videót csinálni a következõ nemzedéknek hogy lássák milyen a pálya.

Addig is sok sikert mindenkinek viszlát Putnokon !

u.i.: Akinek megadtam a telefonszámom mert felvette Fejkamerával ahogy lejöttünk hívjon fel légyszíves.

vitai

vitai

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
ja a képek jöhetnének
msn re vegyen fel aki tudja ki volt az a szõke lány
vitai92@hotmail.com

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Segítség!!!:D
Pénteken vagy szombaton és ma is a tomaji pályán a lépcsõknél fotózott egy szõke hajú lány ha valaki ismeri és ha nem túl nagy kérés akkor azokat a képeket feltenné valahova? köszönöm elõre is.
Honlapom -> www.pepemovies.hu

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
kár volt, hogy esett az esõ :(
Honlapom -> www.pepemovies.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Ez Tomajjal kapcsolatos?

igen!
sikerült nekik is kitelepülniük!
sajna nem ment zökkenõmentesen minden,plusz jött az égi áldás is!
:(

Jam.

Jam.

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Ez Tomajjal kapcsolatos?

Igen, nem nagyon örültek nekünk a természetvédõk. A merevesek tudtak menni egy kört + 4 fully lement, és ennyi. A többiekenek még egy mért körük sem lett.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Szervusztok!!

Rajtszámot tudok adni, van 30 db, de mivel engedély nélkül csináljuk lehet nem kéne feltenni, mert nem szeretném, ha megbüntetnének!! (KÖSZI)(bárki kérdezi idegen vagy maga Jézus a válasz: Csak bicózunk a haverokkal)

haverokkal bicózás a hegyen idõre = verseny.... itt már volt kint rendõr... (de jófej volt)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Ennyit a természetvédõkrõl...
Na majd legközelebb! Addig is jó ride-olást mindenkinek!

Ez Tomajjal kapcsolatos?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jam.

Jam.

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Ennyit a természetvédõkrõl...
Na majd legközelebb! Addig is jó ride-olást mindenkinek!

Jam.

Jam.

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
A fene vinné el...
Itt már esik :(

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
most beszéltem Lallerral, és elképzelhetõ, hogy szombaton is lesz felszállítás, csak össze kell rá dobni a pénzt
hívjátok ez ügyben: Lala: 30/6426863

laller87

laller87

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Szervusztok!!

Tomaj DH fõszervezöje vagyok, és szerettem volna válaszolni pár kérdésre.

Szállás:06 20/ 326-3323 ezen eléritek a hölgyet!! Akik hívtak engem 4-en õket megkérném hogy hívjanak, mert nekik lefoglaltam a szállást Gyulakeszibe!!

Felszállítás: szombaton nem lesz, de vasárnap igen !! Így megkérnék mindenkit, hogy szombaton ha lehet nagyobb csoportokban mászkáljunk nehogy baleset történjen, mert van olyan rész, ahol nincs kikerülési lehetõség!!

Nevezés:Vasárnap 8-10ig, de aki késõbb érkezik az is beszállhat a mókába! Rajtszámot tudok adni, van 30 db, de mivel engedély nélkül csináljuk lehet nem kéne feltenni, mert nem szeretném, ha megbüntetnének!! (KÖSZI)(bárki kérdezi idegen vagy maga Jézus a válasz: Csak bicózunk a haverokkal)

Üdítõt tudunk szolgáltatni (de sört hozzatok:) Pizza, gyros és üdítõ rendelhetõ, majd a helyszínen adok szórólapot, és helybe hozzák nekünk!!

bármi kérdés akármi: 06 30 642 68 63 (gépközelbe má nem nagyon leszek)

kern

kern

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
jee akkor leszünk egy páran. mi is 4en jövünk, szombat délután.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
bocs, ezt hogy tudom torolni? itt valami nem stimmel nalam, rosszalkodik a gep... vagy en benaztam itt ossze ezeket...?

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

egy badacsonyi tag tudna abban segíteni, hogy ezek közül melyik szállás van elfogadható közelségben a pályához?

http://www.badacsony...in/all_main.htm

nem vagyok tomaji, es nem ismerem a szallashelyeket, de nem egy megapolisz, uh. par km-nel messzebb semmikepp nem lesztek a palyatol, ha ott tomajon foglaltok szallast
egyebet nem tudok mondani...

letszamrol annyit, hogy nalam eddig minimum 15 fot jeleztek/jeleztetek, es mi a kornyekrol is biztosan leszunk megegyszer ennyien, plussz sztem. a szervezok is tudnanak meg plussz jelentkezokrol

endo

endo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Budapestrõl 2-en megyünk a Tomaj Dh-ra szombaton kocsival még van 1 hely ha valaki hajlandó beszállni a benzin költségbe.
Ha esetleg valaki talált már olcsó és a pályához közeli szállást irja ki légyszives.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy badacsonyi tag tudna abban segíteni, hogy ezek közül melyik szállás van elfogadható közelségben a pályához?

http://www.badacsony...in/all_main.htm

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Feltöltött kép
http://peterdh.hu/co...omment.news.201

jeeeeeee

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Feltöltött kép
http://peterdh.hu/co...omment.news.201

kern

kern

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Balázs !! ha már tudsz körübelüli létszámot akkor kiírod?kösi akkor elvileg 7végén tal.