Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Sziasztok!

Major tegnapi felhívásának megfelelõen itt a levél nyomtatható verziója: http://dalmamag.hu/h...tter/letter.pdf
Tehát azok a nem budapestiek akik szeretnének csatlakozni, nyomtassák ki 3 példányban, írják alá és postán juttasák el a címemre (Berényi Zsolt 1094 Bp. Viola. u. 29.). Ha lehet gyorsan...

Budapestieknek lesz tali.

Minden jót
Zsolo

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Az szép lenne, ha tényleg sok verseny lenne!

Miskolci városi dh: csúcs királyság!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Ma kaptam egy ilyen levelélkét:

sziasztok

az átmeneti csend után teljes gõzzel megindult az év szervezése!
a jövõ havi bikemag-ban szeretnék egy éves elõzetest készíteni az idei, már látszó programokról.
kérlek benneteket, segítsetek, hogy mindenhova eljusson ez az üzenet, ha bármi infótok, tervetek van írjátok meg, hadd dobjam be a köztudatba!

segítségképp holnap küldöm az idei versenynaptárat a szabad idõpontokkal

ha kell segítség bármiben hívjatok
új számom 0670 533 56 85

Nagy Gábor
4xdh szakágvezetõ

Csak szerettem volna itt is közre adni, meg tovább küldtem Stefinek, úgyhogy remélem ezt mindenki lássa és lehet tovább szervezkedni.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
bocs hogy leirtam mi a velemenyem az egeszrol :-X
termeszetesen az otlet jo, es ameddig tudom teljes mertekben tamogatom, de az alairasnal tobbet ugyan mit tudnek tenni 17 eves letemre? ha hallok valamit ami fontos lehet leirom, informalom a nepet.de tobbet nem tudok tenni. lassatok be hogy sok az igazsag fityisz irasaban, es ezzel nem lehuzni akarom az egeszet de nem jo ha hitethetitek magatokat.
azert hajra es sok sikert megegyszer! egy probat termeszetesen meger, es igen! ott leszek hogy alairjam a papirt ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
en figyeltem.
de ha odamegyunk 10en egy szponzorhoz, korberohognek, es max midnegyikonk kap egy rudyproject napszemcsit "szponzoralas" cimmel.
ez is tok jo, meg hasznos, mert ugysincs napszemcsim, de ettol NEM lesz verseny.
ezert kene a szovetseget meggyozni, h a mi velemenyunk szerint alakitson mindent, es ezek utan mogeallni. maris sokkal tobbre meegyunk, hisz latjak, h nem csak ugy "vakon" kiszorjak az ablakon a penzt, hanem eredmenye is van...
de oda is mehetunk a hegyre kikialtva, hé srácok, ez egy verseny! induljatok, de egy szovetseg mogul hatasosabb lenne mindez, es erre megy ki a parbeszed is...
hatha....
de ettol fuggetlenul igazad van...
de akkoris, proba szerencse.
milyen nagy lenne mar "felviragoztatni" a kerekparsportot itt. de ehhez kellunk mi is.... es erre probalunk rajatszani

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

de valamit tenni kell, mast nemlehet :-\
legalabb valaki megprobal valamit.....

látom nem érted mit irtam.

Én a szövetséggel folytatott "vitát" tartom feleslegesnek. Eddig se tettek semmit ezek után miért tennének?
Amennyi energia rámegy a szövetség gyõzködésére annyit inkább a versenyek szervezésére lehetne fordítani. Most sokan lelkesek, ezért öket a versenyek szervezésébe keéne bevonni, mert ha a szövetség részérõl süket füleket találnak (amire lássuk be van esély) akkor lehet a lelkesedés alábbhagy és a versenyek szervezése is kútba esik...... Aztán ha összejönnek a versenyek akkor azok sikerén felbuzdulva és tényekkel is alátámasztva lehetne a szövetséget megkeresni......

Egy verseny megszervezéséhez szponzorra/szponzorokra van szükség elsõsorban, nem a szövetségre........ most szerintem a legfontosabb az lenne, hogy összeszedni a helyszineket, a szervezõ egyesületeket, költségvetést készíteni, és szponzorokat szerezni..... ez nem kis feladat és nem kevés energia kell hozzá, ezért érzem fölösleges erõfeszitésnek és elpocsékolt energiának a szövetség gyõzködését........

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
bob29:
probikeben van egy, legalabbis tegnap meg ott volt...
(de van mellette egy mosnter is, az szebb ;D)
de valamit tenni kell, mast nemlehet :-\
legalabb valaki megprobal valamit.....

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
én kicsit pesszimista vagyok.....bocs

az 5let szerintem is remek, mármint az, hogy az egyesületek dugják össza a fejüket és hozzanak össze egy "amatör kupasorozatot" (vagy lehet ezt akárhogymáshogy nevezni). csak szerintem a szövetség ugyse fog mozdulni... és ezen az ország összes lakosának aláírása se változtatna........
Úgy érzem a szövetségre fölösleges idõt és fáradságot pazarolni, ezeket inkább a versenyek szervezésébe kéne ölni és ha azok összajönnek (miért ne jönnének össze?) akkor kéne megkeresni a szövetséget, hogy "Nesztek csináltunk valamit, most már Ti jöttök!!!"

Lehet, hogy marhaságokat beszélek, de igy érzem....... és én nem a hangulatot akartam lehúzni, csak azt gondolom, hogy sokan vannak olyanok akik úgy érzik, hogy aláírnak valamit és akkor Ök megtettek mindent az ügy érdekében, ha nem megy akkor az nem rajtuk múlott.... és ezek után többet minek is strapálják magukat........ és minden marad a régi kerékvágásba.....

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
A levél nem rossz,sõt kiválló! Remélhetöleg a MTBSSZ. felfigyel rá! Amugy nem tud valaki BIG-ONE telot eladót! negyon kéne! Sajnos a HI-5-ös telom kész!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én ugyan nem vagyok dh-s,de ott leszek:)
S.Zsuzsi:olyat estem,mint ihaj!:)
Üdv:Thy

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Ja és Dalmával elkesztük a felkészülést, iszonyatosan jót bringáztunk ma ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D igaz kicsit sarasak lettünk...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
A Major féle gondolat remek: vmi honlapszerûség, ahol futtatnánk a versenyeket az jó gondolat. De felesleges is. Azzal sok gond lenne, frissíteni mindig... itt viszont minden adott! Vagyis a fórumot és ezt a topicot kell futtatnunk!

És kedves Kisvajda! Kérlek optimistább legyél és ne húzd le itt a hangulatot! Esetleg ha te is kitalálnál vmit, nagyban segítenéd a munkát!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ez eddig OK!!! Nem is arról van szó, hogy ezekkel a versenyekkel bármi baj lenne!!! SÕT!!! Tök jó, hog vannak ilyenek!!! Mindezek mellett fontos lenne, ogy a zövetsé úgy végezze dolgát, hogy az a sportág fejlõdését és ne visszafejlõdését eredményezze!!!!!!!!

A levél errõl szól fõleg!!!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Mi csinálunk annyi versenyt amennyit tudunk! És szeretnénk hasonnló versenyekre mi is járni! Pl. Szexárd. a MTBSSZ nem csinál semmit és................
Csinálunk mi!!!!!!!!!!! Max nem lessz pontszám de lessz SÕR ZSÍROSKENYÉR BULI HANGULAT!!!!!! ??????? nem ez a lényeg??????? ??? Lázsd az õszi versenyünket! tavasszal lessz megint Szexárd lessz Tokod /sajna azon nem indulunk/ DE lessz! több ilyen kéne mert mi is bringáznánk!!!! A többi club is megmozdulhatna ÍGY MINT MI!!!!!!! Egy dombolbal csak van!!! A többi nem téma. Aki nem hiszi járjon utána! Ha kell SEGÍTÜNK BÁR KINEK!!!!!!!!!!!!! TOKOD TEAM

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
AZAZ? ? ?

Mit tegyünk most akkor BOB? ? ?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Az jó hogy talizzunk csak vannak akiknek az a véleményük hogy ha mezitlább rugunk a falba rohadt nagyok akkor sem fog megmozdulni a kedvünkért! /Lábas Lali Luí/ idéztem! Az a pláne hogy a tavaji év után én is így gondolom. a MTBSSZ most a versenyekböl befolyo pénzböl él

Nem tudom, hogy ez így van e (nem hiszem).

NEM pedig pénzel ill. más ezközökkel segítí! ez a fõ gáz!

Ezen szeretnénk változtatni...

A Lui emlékszik a Harang dumájára hogy Fog Õ még hiányozni! mien igaza van!!!!!!!!!! akkor legalább versenyek voltak!

Van benne igazság, bár ha jól emléxem azok az idõk sem voltak mindenki számára felhõtlenek.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Az jó hogy talizzunk csak vannak akiknek az a véleményük hogy ha mezitlább rugunk a falba rohadt nagyok akkor sem fog megmozdulni a kedvünkért! /Lábas Lali Luí/ idéztem! Az a pláne hogy a tavaji év után én is így gondolom. a MTBSSZ most a versenyekböl befolyo pénzböl él NEM pedig pénzel ill. más ezközökkel segítí! ez a fõ gáz! A Lui emlékszik a Harang dumájára hogy Fog Õ még hiányozni! mien igaza van!!!!!!!!!! akkor legalább versenyek voltak!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Igaz... Javítom!!! ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jan 24 az szombat :)
amúgy hajrá!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Na miután mara mindenki belegyezett marad ez a levél!!! Nemsokára érkezik a levél nyomtratható, PDF formátumban!!!

Fontos lenne, hogy minél gyorsabban, minél többen aláírják és felküldjék nekünk Pestre, hogy minél hamarabb összegezhessük és elküldhesük.

Teendõ vidékieknek:
Töltsétek le a PDF-et, nyomtassátok ki 3 péndényban (mert 3 címzettnek megy a levél külön-külön), irassátok alá az összes helyi DHssal és küldjétek el nekünk minél elõbb!!! Hálás köszönet elõre is!!! A cím ahova küldenetek kell a PDF mellett lesz!!!

Teendõ BPi lakosoknak:
Én ki fogom nyomtatni a 3 péndányt és igyexem aláiratni minél több emberrel. Szervezek egy Rendhagyó, exklúzív BPi talit, amirõl majd a BMFT részben olvashattok, de kérek mindenkiet, hgy hozzon magával még egy embert!!! :) Lehet több is!!!

A tali tervezett idõpontja Január 23 Péntek este 7, mondjuk a Marximban (1024 Bp. Kisrókus u. 23.)!!! Remélem mindenkinek jó!!! Aki nem tudna odajönni az valahogy elõtte dumáljon meg velem egy idõpontot és akkor aláírhatja nálam a papírt!!!

Aláírásra fel!!!