Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts

a tavalyi mátrai déhá pálya fincsi volt (egy szakasz kivételével, de hol van 100%osan jó pálya mindenkinek)

Inkább csak gyakorolni, gyakorolni...

4X nem igazán jön be... ez a kidobósdi vhogy sosem feküdt :-/

Ez meg inkább mentalitás kérdése szerintem. Én sem vagyok kidobósos...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Valahogy én is így vagyok vele! Ezért indulok idén cc-n, maratonon, 4Xon, dhn. Csak a magam szórakozására. Majd szólj, hogy melyikekre mész, és akkor utazhatunk együtt!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D hát az, hogy dhzgatni, kicsit erõs ;D ...
nem vagyok déhá arc, inkább ólránd-os ::) ;D

a tavalyi mátrai déhá pálya fincsi volt (egy szakasz kivételével, de hol van 100%osan jó pálya mindenkinek), bár az idei listában nem láttam még a kiírását, plussz a miskolci városi déhát szeretném megjátszani...

4X nem igazán jön be... ez a kidobósdi vhogy sosem feküdt :-/

péef

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Para: csak nem te is dhzgatni fogsz idén? :D Ennek nagyon örülök, legalább lesz ismerõs arc is, ha a hevitúlszos cimboráim nem jönnek! :)

És 4X nem érdekel, én azzal is meg fogok próbálkozni. A tavalyi utolsók így legalább idén egy hellyel elõrébb kerülhetnek! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
értem... akkor ezek szerint ha csak egy versenyen indulnék egész évben, akkor is érdemes most kiváltanom ezt a licenszt?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Elvileg már eddig is kellet...

Ez csak a szövetségen múlik, hogy idén mennyire veszi ezt szigorúan!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hali,

vki felvilágosítana, ha megkérném, hogy a licensz idén már minden DH versenyre szükséges?

csak mert azért idén is szeretnék elindulni hobby/szórakozás aktegóriába egy vagy két pályán idõm függvényében, és nem szeretnék akkor pofára esni... :(

SZóval mi is a helyzet?

elõre is köszi az infókat...

péef

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
A verseny szervezõdik, de semmi egyéb infónk nincs.

Nándi! Inkább privibe, mert a gépemet regenerálni kell és Palmiéknál fórumozom most.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Most mi van az Április 3-4.dikei versenyyel mert mmtbsz honlapján benne van a versenynaptárban. De semmi más infó sincs. hogy hol lesz, meg ilyenek.
Ha valaki tud valamit róla akkor azt írja meg ide vagy privátba vagy e-mailba.

Köszike

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
http://www.hunbike.h...folap/hazai.doc

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Macs!!

http://www.hunbike.hu ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ha valki megtalálja a jelentkezési lapot, legyen szives linkelje be, mer' nekem nem megy a megtalálás (igaz a baloldali menüsor a szövetség oldalán nekem kilóg és nem is tudom megnézni az alját). Nagyjóérzés lenne, ha belinkelné vki. Köszi.

-=Sch=-

-=Sch=-

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sonka_Zsuzsi:nem jött át a privát üzenet ha megkérlek átküldöd mailban amit írtál? Küldök egy mélt az adataidban lévõ mail cimedere.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Elméletileg küldtem privit Nándi. Amúgy minden megoldható :)

Nekem csak 1 a lényeg: jövõ hét elején kezembe kell a 2db fotó és a kitöltött igénylõ (szöv. honlapjáról) és 1000 pénz, aszt ennyi. Késõbb azért nem okés, mert az edzõ 1Xre intézi és most még nem tart sokáig...

A mai közgyûlés elég érdekesre sikeredett :P Csak annyit árulok el, hogy Harang ott szundikált mellettem :-X

-=Sch=-

-=Sch=-

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sonka_Zsuzsi: szia, a licenset szivesen kiváltom régen is volt de klubbhoz nem szeretnék jelentkezni. szerinted ez megoldható?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Licenszem folyamatban :P

leoka

leoka

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
nem tudjátok hol lehet képet szerezni az októberi pestszentlõrinci versenyrõl? mert kéne egy pár........ a neten van valhol róla valami?

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Palmi!

Megtudnád mondani pontosan a címet,ahonnan letudnám tölteni az igénylölapot?
És tényleg csak ennyi?:"Kinyomtatod, kitöltöd,csatolsz hozzá képet és beadod egy álltalad kiszemelt egyesülethez, hogy neked csak a liszensz kell, nem kérsz mást az egyesülettõl csak azt, hogy ezt intézze el."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az elõzõt én írtam, csak nem jelentkeztem át ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Macs:
Ha minden igaz akkor letölthetõ az igénylõlap valahonan.
Kinyomtatod, kitöltöd,csatolsz hozzá képet és beadod egy álltalad kiszemelt egyesülethez, hogy neked csak a liszensz kell, nem kérsz mást az egyesülettõl csak azt, hogy ezt intézze el.

De mi is megtudjuk oldani, ha neked nem jön össze.