Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem a buko. Mas igazabol nem fog kelleni, mert nem szovetsegi verseny.

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
akkor a bigemag olvasók örülni fognak a 3-4i hétvégi versenynek, ami nincs...

hobbiban indulás feltételei?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem is 3-4 remlett, de a Szexardi verseny 17-en lesz. ( vagy akorul, nemtom hogy esik hetvegere)

Ha tudsz menj ki, erdemes.

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Üdv!

Mg újonc vagyok dh körben, de ezt a szexárdi versenyt megnézném.
Kérdésem a következõ: Nemdebár április 3-4 az idõpont? Legalábbis bikkmak szerint ez az idõpont.
Hol lehet hivatalos infókat kapni az indulás feltéleirõl?

elõre is kösz

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Ha nem lesz HHH verseny akkor a következõ nem magyar kupafutam, de verseny lesz Szekszárdon(Sötétvölgyben) Április 17-18.-dikán.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Azt csicseregték a madarak, hogy nem lesz a HHH-en DH kupafutam Április elején... :-\

Ez igaz? ? ? Ha igen akor mikor és hol lesz itthon az elsõ futam? ? ?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Haloze 4-Cross Race 2004 (UCI E2)
Zakl by Podlehnik (SLO)
2004. április 24.

Olympus Downhill 2004 (UCI E1)
Zagreb (CRO)
2004. május 9.

Bõvebb info http://dalmamag.hu

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Miért bontják le? És fõleg, mikor? És hol lesz az új?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
dual meg elvielg most nem is lesz, deviszont a veresi 4xet jol lebontjak es valahol mashol megint lesz dualpalya...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Versenyzõi engedély - Kell
Orvisi - nem kell
Ellehet intézni egy álltalad kiválasztott egyesületben.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Bocs már volt rola szó, csak a hunbikeos doc-otz nem tudom megnézni.
Indulnék idén 4X/dualon...viszontnincs licencem .

kell a hobby kategoriába is iyesmi?és ha igen akkor még el lehet intézni?és hol?orvosi vizsgálat is kell?

mert elvileg egyesületi tag vagyok..de sayna elszakadtam othonról s már 2éve tagdiyat sse fizettem...szal. lehet hoigy yelenleg egysületen kivüli vagyok :-[

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

http://www.hunbike.h...folap/hazai.doc

Kedves Zsírosmacska megkövetlek...

Ami a licenszkérõ "c" illetve "d" pontjában áll (persze apró betûvel) eléggé elgondolkoztató.

Engem nem zavar, küldhetnek amit akarnak, megy a kukába. Ha nekik ez megéri...

Egyébként így, hogy 1000t befizetek a szövetségnek és õk majd szerveznek versenyhelyszineket a városba meg mittomén: elég korrekt.

Nekem az volt a bajom korábban, hogy úgy nézett ki, a szövetség rákényszerít, hogy lépjek be egy szövetségbe -pénzért- csak azért, hogy indúlhassak játszani -ugye túl nagy király nem vagyok- az erdõbe, a többi arcal, megtudom, hogy hol tartok meg stb. Azt is írtátok, hogy versenyt nem szervez a szövetség.

A jelenlegi helyzet frankó, fõleg ha meglesz az engedély.

Egyébkéntmeg: kell valami papírgyüjtésre is. Édesanyám pedagógus, majd elviszi az osztályának. ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hát igen Para! Szép emlék! Majd ismételjünk, bár meleg idõben jobban élvezném. Persze a polarxxel! :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Ez ebbe a topicba való:

április 17-18-án Bécsben a Városház téren (Ratshausplatz) ismét lesz bájkexpó, meg városi 4X verseny.

A cimbik tavaly voltak a HTSC-bõl, és Prájcer Peti segítségével még dobogósok is voltak köztük. Jó hangulatú verseny, bár a magyarokat kissé érdekesen pontozzák, kellemes pályán, nagy tömeg elõtt.

Mi idén is megyünk, fõleg, hogy úgy fest ez lesz az osztrák 4X kupasorozat egyik futama. No persze mi csak a Publikumsrennen kategóriában indulunk.

Utána meg felkeresünk egy két bringaparkot a városban, ha meg még marad idõnk, akkor hazafelé nyomulunk egy kicsit a Vösendorf-i BMXpályán.

Ha valakit érdekelne a dolog akkor konzultálhatunk.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D naja... meg majd nem lincselés is volt, miután mindegyik "hüje" elõ cikkcakkban volt hajalndó elni a pályán szezonban, Én meg az egyiken majd nem átmentem 50 magasságában ::) :P ;D

dejóisvotl! hmmmm 8)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Nagy Dani: csak a magad nevében beszélj! ;) Mi voltunk szánkósokat, meg síelõket riogatni :) a kékesi sípályán. Igaz, hogy csak cc géppel :-\, de azért így is lenyomtunk mindenkit, a káromkodásokból ítélve meg riadalom is volt. ;D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

http://www.hunbike.h...folap/hazai.doc

Kedves Zsírosmacska megkövetlek...

Ami a licenszkérõ "c" illetve "d" pontjában áll (persze apró betûvel) eléggé elgondolkoztató.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Engem csak az zavar ebbe a télbe hogy elmaradtak a nagy havas bringázások, amikor a szánósokat riogatjuk amikor befordulunk mellettük a 20 kilós döggel.
De végre lehetne tavasz.
Palmi:
Láttam a mmtbsz honlapján az áprilisi 3-4.-dikei versenyt beírva mint magyar kupa futam, ez most fix hogy lesz vagy még mindig szervezés alatt van?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ahogy elnézem a tavasz megint elmarad.Egyik reggel majd 20 fokra és madárcsicsergésre ébredünk.
Csak már lenne az a reggel >:(

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Para:
Szerintem megéri kiváltani, fõleg, ha tényleg szeretnél verseny/ek/en indulni.

És a lényeg tényleg a gyakorláson van, csak így tudsz megfelelõ rutint összeszedni. Minnél többet bringázol annál jobb leszel.

Mikor lesz már végre véglegesen jó idõ (legalább 3-4 nap), már vagy 3hónapja nem bringáztam :'(