Üdv.
Valaki kérdezte, hogy megy-e valaki szombat reggel. Én megyek, csak még nme tudom, hgoy van-e hely az autóban. Nézõnek van hely, de versenyzõ csak akkor fér be, ha egyedül megyek, ez viszont csak szerda körül derül ki.
Éva
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. április 09. - 16:48

Írta 2004. április 09. - 16:19

Hali
Aki 661 coccokra pályázik az felejtse el, mert alig van méretük, nekünk kellett volna egy pár bukó és felsõtest védõ és csak idióta méretekben van, xs xl ennyi talána jövõ hét kedden meg tudják mondani mikorra lesz cuccuk. Megint az idióta nagyker bassza el a bulit. Március elején szóltunk nekik hogy április végére kellenének a cuccok, akkor mondták hogy minden ok, van méretük és tudnak adni, mégha sok is kell, múlthéten is még azt mondták hogy mninden rendben, és tegnap amikor szóltam nekik hogy akkor mindenbõl rakjanak össze egy teljes méretláncot akkor közli hogy sajnos kifogytak a cuccból.
A szállás ok, 50 helyet foglaltam le koliban, ott kell majd fizetni is. CSak be kell menni és mondani hogy a bicikli versenyre jöttél és adják a szobát.
Aki 661 coccokra pályázik az felejtse el, mert alig van méretük, nekünk kellett volna egy pár bukó és felsõtest védõ és csak idióta méretekben van, xs xl ennyi talána jövõ hét kedden meg tudják mondani mikorra lesz cuccuk. Megint az idióta nagyker bassza el a bulit. Március elején szóltunk nekik hogy április végére kellenének a cuccok, akkor mondták hogy minden ok, van méretük és tudnak adni, mégha sok is kell, múlthéten is még azt mondták hogy mninden rendben, és tegnap amikor szóltam nekik hogy akkor mindenbõl rakjanak össze egy teljes méretláncot akkor közli hogy sajnos kifogytak a cuccból.
A szállás ok, 50 helyet foglaltam le koliban, ott kell majd fizetni is. CSak be kell menni és mondani hogy a bicikli versenyre jöttél és adják a szobát.
Írta 2004. április 09. - 15:34

Rob, ha a bukón múlik akkor adok (bár jól jönne a tagod 8) ) Van egy jó kis bell psychom szvsz passzol a búrádra.
És így nyugodtan elihatod a pénzt amit Volétól kapsz :-*
És így nyugodtan elihatod a pénzt amit Volétól kapsz :-*
Írta 2004. április 09. - 13:24

Írta 2004. április 09. - 11:35

Rob, mar akartam irni csak elfelejtettem 
Talalkozhatunk es adom a penzt, de csak akkor ha nem eliszod megint hanem mesz a boltba es veszed a bukot ;D

Talalkozhatunk es adom a penzt, de csak akkor ha nem eliszod megint hanem mesz a boltba es veszed a bukot ;D
Írta 2004. április 09. - 11:35

Írta 2004. április 09. - 11:33

ROB most egy Santa Cruz Bullitot használ???
vagy mit?? Amúgy egy 661 bukó FUll Bravo 25000ft tegnap vettem.
vagy mit?? Amúgy egy 661 bukó FUll Bravo 25000ft tegnap vettem.
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 09. - 11:28

Hali én seelee-ékkel megyek de még nem foglaltam szállást szombat éjszakára kéne 1 ha még lehet. :-*
Kinek és mikor kell fizetni?????
Kinek és mikor kell fizetni?????
Írta 2004. április 09. - 11:26

jajj, eszem a szivedet, én is úgy szeretlek, csak vennéd már meg a két kerekemet, mert anélkül nem fussa a 20 ezres 661 bukóra SE! 
és 5 tetves évemben van a bicikli, és nem is millás (durcás szmájli nincsen? az kellene ide)

és 5 tetves évemben van a bicikli, és nem is millás (durcás szmájli nincsen? az kellene ide)
Írta 2004. április 09. - 11:17

661 buko 20-25e kozott van. Nehogy mar ezen muljon, mikor ott a millas bringad... ;D ;D
Írta 2004. április 09. - 09:42

palmi:
ha csak a sör miatt nem lennék iagzi biciklis.... :

és a felajánlás csak akkor él, ha én nem megyek, aminek most elég nagy az esélye, ugyanis nincs bukósisakom!!! szerdán minden elválik.
mérd le, mekkora távtartót kellenek, és mondjad meg nekem.
ha csak a sör miatt nem lennék iagzi biciklis.... :

és a felajánlás csak akkor él, ha én nem megyek, aminek most elég nagy az esélye, ugyanis nincs bukósisakom!!! szerdán minden elválik.
mérd le, mekkora távtartót kellenek, és mondjad meg nekem.
Írta 2004. április 08. - 22:13

Írta 2004. április 08. - 22:00

LCS: Mi Gyömrõrõl szombaton megyünk le vonattal és sztem lesznek még páran. Csak legyen külön kocsi rész a bringáknak, mert a peronon nem fognak elférni.
Írta 2004. április 08. - 21:59

ha sala nemtud elvinni (mer festik a kocsit)
akkor en szombaton sztem vonatozok reggel, igy a szallas olcsobban kijön ;D
akkor en szombaton sztem vonatozok reggel, igy a szallas olcsobban kijön ;D
Írta 2004. április 08. - 21:54

Írta 2004. április 08. - 20:01

mi az, hogy nem szereted a sört Rob??
Bringás az ilyen??
Amúgy, lehet, hogy mégis elfogadom az ajánlatodat!! Ha Jorus nem tudja kölcsönkérni a régi tagját.
Ha valaki oda adja a tagját, akkor í hétvégén tegye, vagy legkésöbb kedden, mert esztergáltatni kell távtartókat beléje!!
Köszi.
Bringás az ilyen??

Amúgy, lehet, hogy mégis elfogadom az ajánlatodat!! Ha Jorus nem tudja kölcsönkérni a régi tagját.
Ha valaki oda adja a tagját, akkor í hétvégén tegye, vagy legkésöbb kedden, mert esztergáltatni kell távtartókat beléje!!
Köszi.
Írta 2004. április 08. - 18:06

Nekem lesz a legnagyobb köröm ha kész lesz a kocsim.
Zeg-Bp felvenni kisvajdát Bp-Szekszárd
Vissza ugyanez
Amugy mi kb 6-7 körül érünk oda majd....
Zeg-Bp felvenni kisvajdát Bp-Szekszárd
Vissza ugyanez

Amugy mi kb 6-7 körül érünk oda majd....
Írta 2004. április 08. - 13:00

Pupak: penteken ti ugye kinnt lesztek a palyan? Mert ugy nez ki hogy penteken del korul kierunk es akkor tudunk egyutt gurulgatni 
Esetleg meg kicsit alakitani a palyan... ;D

Esetleg meg kicsit alakitani a palyan... ;D
Írta 2004. április 08. - 09:47

most kezdem sajnálni igazán, hogy nem szeretem a sört....
amúgy palmi: nem kell annyit álligatni.
én se baszogatom. megy, azt kész.
amúgy palmi: nem kell annyit álligatni.
én se baszogatom. megy, azt kész.
Írta 2004. április 07. - 16:01

Én kocsival megyek de sajna no vonóhorog ugyhogy bicaj csak szûkösen fér be.....
Este 6ra ott vagyunk mi is
A sört addig hûtsétek be a csajokat meg melegitsétek be
Este 6ra ott vagyunk mi is

A sört addig hûtsétek be a csajokat meg melegitsétek be