Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Errõl a Bp DH-ról nem mondtak semmit a srácok, de ma rákérdezek náluk. Ami tutinak igérkezik, bár az idõpont még nem végleges, hogy lesz Mátra Gallyatetõ felé (vagyis nem a tavalyi pálya) és május uccsó hétvégéjére terveznék. Vagyis arra is lehet hangolni.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
s1ru2! Hány éves is vagy?? Csak hogy ne izgassuk fel magunkat minden 1es "édi-bédi" kérdésed miatt ;D Mert ha 12+pár, akkor belefér és annyit mondanánk, hogy tessék visszaolvasgatni FIGYELMESEN addig, amíg tutira olvastad és akkor tuti nem fog senki neked ugrani, hogy már letárgyalva.
Én nem tudom honnan írkáltál idõpontokat, de a tuti az a www.dalmamag.hu-on olvasható. Oda természetesen még a lehetséges idõpontokra még fog kerülni verseny, vagyis ne parázz. És ha lehetõséged van, akkor a külföldi versenyeket is tessék látogatni!
Ja és még 40 oldal sincs, vagyis ne sírjál! Mostanság Én is ritkán jutok ide, mégsem kérdezek baromságokat, hanem olvasok és utána mindent értek... majdnem :P

Pupák! Az Axot még nem tudom. Majd Palmival megkuksizzuk. Ha annyira nem okés, akkor inkább megvárom a 661.

Palmikám! Te a munkahelyedrõl is írogatsz??? Enye-benye ::) ::) ::) A videózásról már nem is beszélek. Télleg komoly, amit azok ott mûvelnek... ma du is fenn rohadok majd a hegyen. Jó volt tegnap Fogasozni,mert nem merészkedtek ki a szar arcok, hogy borongósabb volt az idõ. Remélem ma se lesznek, a halálnak hiányoznka, ahogy verik ott a nyálukat a semmire...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
elvileg hó vége 31. a BPDH..de ki tuggya?!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Kívánok mindenkinek jó versenyt, én sajnos nem megyek pedig biztos remek móka lesz..a következõ mikor lesz?

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
lehet,hogy szombat este lesz egy kis videozás,de nem biztos mert már nem tudtuk megkérdezni a sportcsarnokos fószert,hogy mûködhet e a dolog.
Pénteken viszont lesz egy kis sörözés,ami már biztos

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
De legalább koedukált nem??
Most néztem meg a Red Bull Ride videót s nagyon bicózhatnékom támadt :'(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nézzünk bicós dvd-ket :D
Kinyitjuk majd a szekrényeket oszt telelesznek mûbrokivall :D

Amugy meg sajna nem lánykoli :'(

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ha nem vagytok hajlandóak a koliban lakó csinos lányok jóillatú ágynemûjében szunyálni akkor lehet,hogy kell ;)

Az mekkora gáz,hogy hétvégén a diákok haza utaznak,mitsem sejtve,közben a "gonosz" gondnok bácsi kiadja a szobádat benne a sok cuccoddal ;D

Remélem hagynak TV-t videót,... ::)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Jó kérdés.....

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
pupák!
Szexárda kell vinni ágynemût/hálózsákot?

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Mindenki aki védõért imádkozi, lehet imáitok meghallgatásra találtak, mert állítólag az axo-t megkapják a jövõ héten, ami 1 ezressel jön ki drágábbra mint a 661. Kedden mindenképpen meglátom, mert addigra benn lesz a boltban, és akkor mondok valami bíztatót is remélem.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Nagyon szépen köszönöm. És télleg ennyi DH lesz itthon vagy még senki se tudja?Mert ahogy itt olvasgatok hát.... elég nagy összevisszaság van.

De gondolom itt (fórumon) minden verseny elõt van némi megbeszélés?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A versenyekre a nevezési díj 1000-3000 HUF között mozgott tavaly.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Jójó ok figyu elmentem a MMTBSZSZ honlapjáre és ha jól vettem ki 4 DH lesz Mo-n az egyik a

Bp DH---4.hó 31én
Miskolc---jún. 26
Komló --- 9.hó 11én
Sötétvölgy, Szekszárd---10.hó 9én

Jól vettem ki??? Na de kérlek csak kb mennyi a nevezési díj???

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Pedig muszáj lesz...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Jó LOL. :P Ez nagy válasz volt esetleg vmi pontosabb mert nincs kedvem kb 100oldalt végigolvasni: ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A kovetkezo kerdes az lesz, hogy a DH/4X/DS versenyek 2004 topic hol van....
;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A DH/4X/DS versenyek 2004 topicban.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Na hol lehet nevezési díjakról meg utvonalakról értesülni????

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Zsuzsi, lesz vedo, csak nem er ide a jovo het vegeig... utana valo heten mar lehet hogy lessz..