néztem a képeket a bpdhról. a sok vagány védõcucc nélkül...bár az is lehet,hogy õk már olyan profik,hogy nem esnek.
A táti dh versenyszervezõket kérdezném,hogy az itt http://www.tat.hu/ko...vendeglatas.htm található szállások közül melyik van közel a pályához?
elõre is köszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. július 12. - 11:00

Írta 2004. július 12. - 09:56

Na most nézem az eredményeket, hülye haverom megnyerte a hobbiban, ezért érik egy verés ;D
fájt a szívem hogy nem lehettem ott, szar érzés volt nézni a busz ablakából a célvonalat :-\ na mindegy majd máskor..
fájt a szívem hogy nem lehettem ott, szar érzés volt nézni a busz ablakából a célvonalat :-\ na mindegy majd máskor..
Írta 2004. július 12. - 09:40

Xaxtok bringások!
Nagyon szuper volt a verseny és a rendezés is jo volt! A csapattagunk is megmarad /DÚ-VAD/! Vajon mért ez a neve?! Frankók a képek amik készültek és hát gratula mindenkinek aki ezen résztvett és tulélte!
Üdv Tokod Team!!!
Nagyon szuper volt a verseny és a rendezés is jo volt! A csapattagunk is megmarad /DÚ-VAD/! Vajon mért ez a neve?! Frankók a képek amik készültek és hát gratula mindenkinek aki ezen résztvett és tulélte!
Üdv Tokod Team!!!
Írta 2004. július 12. - 09:07

BpDH eredmények:
BpDH_20040710eredmenyek.HTM ---HTML (150kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.htm
BpDH_20040710eredmenyek.XLS ---EXCEL (45kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.xls
(Számít a kis-és nagy betû!!! -ha véletlenül kézzel kéne beírnod a
címsorba)
mindenkinek elküldve, aki megadta az emilcímét.
Remélem tetszett az idõmérés!
Asszem az elsõ bukás a nevemhez fûzõdik:
9:30-kor, ahogy letettem a monitort a lépcsõsor aljához (-egy terelõbója mögé), a hátamon landolt egy versenyzõ. Klassz volt!!
BpDH_20040710eredmenyek.HTM ---HTML (150kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.htm
BpDH_20040710eredmenyek.XLS ---EXCEL (45kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.xls
(Számít a kis-és nagy betû!!! -ha véletlenül kézzel kéne beírnod a
címsorba)
mindenkinek elküldve, aki megadta az emilcímét.
Remélem tetszett az idõmérés!
Asszem az elsõ bukás a nevemhez fûzõdik:
9:30-kor, ahogy letettem a monitort a lépcsõsor aljához (-egy terelõbója mögé), a hátamon landolt egy versenyzõ. Klassz volt!!
Írta 2004. július 12. - 09:03

Írta 2004. július 12. - 08:55

Jah és egy majdnem zsir új dainese gladiátorba nyomta csak a védõ alatt 4-5 cm-el kapta el a korlát véget :'(
Írta 2004. július 12. - 08:50

Haleee!!!
A Tokodi srác csapattárs és a pálya felénél ahol vannak a speedes részek ott egy hosszu ivû balosba (ahol belerakták az uj lépcsösort azutáni részen) megtekerte és kisodrodott aztán jött egy korlát vég!!!
A csávot Tibinek hivják a hátán DU-VAD volt!!!
Öcsséjékkel felmentük aztán az öcsse pedig egy epilepsziás rohamot kapott a végén õt is elvitték a mentõk!Asszem kisebb belsövérzéssel megúszta még a János korházba van megfigyelésen!!!
-Spálya a bringád kb 1m-el elém esett le de megvan kamerán is elég látványos volt ;D
A Tokodi srác csapattárs és a pálya felénél ahol vannak a speedes részek ott egy hosszu ivû balosba (ahol belerakták az uj lépcsösort azutáni részen) megtekerte és kisodrodott aztán jött egy korlát vég!!!
A csávot Tibinek hivják a hátán DU-VAD volt!!!
Öcsséjékkel felmentük aztán az öcsse pedig egy epilepsziás rohamot kapott a végén õt is elvitték a mentõk!Asszem kisebb belsövérzéssel megúszta még a János korházba van megfigyelésen!!!
-Spálya a bringád kb 1m-el elém esett le de megvan kamerán is elég látványos volt ;D
Írta 2004. július 12. - 00:02

eric: nem vagom hol eshetett el... valahol fenn en is csak a hireket raqtam össze azt kidobtam nektek..
'thez: kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán' =>bátor!! Eshettem volna hosszabat az 2-5 mp elõnyt jelentett volna =)) Ja és THX !
'thez: kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán' =>bátor!! Eshettem volna hosszabat az 2-5 mp elõnyt jelentett volna =)) Ja és THX !
Írta 2004. július 11. - 23:52

mi a célegyenesnél kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán :

elvetemült kerékpárosok... ;D
Spálya, grat, igazán szép esés volt
kicsitsem ijedtünk meg mikor nyomtad az elöreszallert...
de így is jobb idöt mentél mint az átlag, legalábbis böven benne voltál a középmezönyben
lefutva a lépcsösoron 
szép!

elvetemült kerékpárosok... ;D
Spálya, grat, igazán szép esés volt

de így is jobb idöt mentél mint az átlag, legalábbis böven benne voltál a középmezönyben

szép!
Írta 2004. július 11. - 23:38

Írta 2004. július 11. - 23:34

Állitolag levett melkassal vagy inkább alhassal egy korlátot. Védõ persze nuku. Na de sebaj a végén már pofásan nézett ki. Hõsi sebesült =)) Bátor fiu. (Ha valami butasagot irtam az nem az én hibám hanem te olvastad félre)
Írta 2004. július 11. - 23:28

Mi történt azzal a sráccal akihez mentõt kellett hívni vhol a pálya elején még?
Írta 2004. július 11. - 23:01

Kisvajda baze fellabbal agyrázkódással és chipsel az elsõkerekem helyén is alig mentél jobb idõt mint én =)))
Na jo csak mert tudtam hogy mar nem nyerhetek dobtam 1 elõre szallert a legnagyobb népsûrüség közepébe =)) Szépen kivitelezett volt. Foleg hogy spdvel rárántottam a gépre és hatalmasat repitettem rajta uh. mikor felkeltem a borulasbol meg mindig szállt! =))
Ugy bevertem a fejem h alig birtam befutni a célba. Majdnem pofara estem bringastul. =)) De baromi jó volt. "Lesz min csemegézzen holnap a fokusz" =))
Amugy a felszállitás télleg tré volt 5 kört mentem edzésen ebbõl 3 kört klimatizált autoban szerintem annyira nem rossz 1500HUFért =)) Persze a haverok is sokat segítettek =)) Fejkamera felszerelése után sikerult a legeslegrosszab körömet menni de remelem sikerul majd bedigiitalizálni és közzétennem a neten =)) Természetesen megvágom hogy a lamer esésem ne láccodjon =)) Jo verseny volt szep vereny volt kicsit jobb lett volna ha igyekeztek volna a mentosok viisza jönni szegény tokodi srác eleg sok ideig volt fönn allitolag =(( No meg szalmabálákat beszerezhetnek hogy novekedjen a nézõk és a rájderek biztonság érzete.... No de sebaj jövöre majd egy 3. klub is megrendezi a BPDH-t. Javaslom nekik a domb tuloldalát vannak érdekes részek... Köszönöm mindenkinek a lelkesítõ szurkoloást illetve nem szurkolást kinek-kinek szájíze szerint. Jól éreztem magam 25. lettem 1:49:valamennyit mentem kis futással és kerékpár "hibával" =)).
Csak annyit záró mondatnak h a nagy érdeklõdésre való tekintettel lehetett volna merev kategoriat csinalni! (ha volt és hulyeseget irtam akkor nem irtam csak ugy latod)
=))
Na jo csak mert tudtam hogy mar nem nyerhetek dobtam 1 elõre szallert a legnagyobb népsûrüség közepébe =)) Szépen kivitelezett volt. Foleg hogy spdvel rárántottam a gépre és hatalmasat repitettem rajta uh. mikor felkeltem a borulasbol meg mindig szállt! =))
Ugy bevertem a fejem h alig birtam befutni a célba. Majdnem pofara estem bringastul. =)) De baromi jó volt. "Lesz min csemegézzen holnap a fokusz" =))
Amugy a felszállitás télleg tré volt 5 kört mentem edzésen ebbõl 3 kört klimatizált autoban szerintem annyira nem rossz 1500HUFért =)) Persze a haverok is sokat segítettek =)) Fejkamera felszerelése után sikerult a legeslegrosszab körömet menni de remelem sikerul majd bedigiitalizálni és közzétennem a neten =)) Természetesen megvágom hogy a lamer esésem ne láccodjon =)) Jo verseny volt szep vereny volt kicsit jobb lett volna ha igyekeztek volna a mentosok viisza jönni szegény tokodi srác eleg sok ideig volt fönn allitolag =(( No meg szalmabálákat beszerezhetnek hogy novekedjen a nézõk és a rájderek biztonság érzete.... No de sebaj jövöre majd egy 3. klub is megrendezi a BPDH-t. Javaslom nekik a domb tuloldalát vannak érdekes részek... Köszönöm mindenkinek a lelkesítõ szurkoloást illetve nem szurkolást kinek-kinek szájíze szerint. Jól éreztem magam 25. lettem 1:49:valamennyit mentem kis futással és kerékpár "hibával" =)).
Csak annyit záró mondatnak h a nagy érdeklõdésre való tekintettel lehetett volna merev kategoriat csinalni! (ha volt és hulyeseget irtam akkor nem irtam csak ugy latod)
=))
Írta 2004. július 11. - 22:30

ja fasza lenne a versenyröl videot vagy még képeket láttni!
szerintem ez évben nem lesz benne a fokusz vagy az aktivban!
szerintem ez évben nem lesz benne a fokusz vagy az aktivban!

Írta 2004. július 11. - 21:30

manupulátordobozban nem tudjátok, h mikor adják le a dhbp-t. Melyik csati volt kint filmezni?
Írta 2004. július 11. - 10:49

k!svajda: peta grat, g**i jó voltál 
és mindenki másnak, a sok ügyes emberpalántának!!

és mindenki másnak, a sok ügyes emberpalántának!!
Írta 2004. július 11. - 08:44

Írta 2004. július 11. - 00:49

Hi!
tényleg fasza volt ez a nap!
mindenkinek gratula!
a vége király volt olyan volt mint ha repülnél!
én hülye hobbiban indultam peddig juniorban kellet volna!
akkor oda verek neked Kis Vajda!
Különben neked is extra gratula!
1.36.79 és 3.dik hely!
nekem 1.34.64 lett az idö és hobbiban 11 dik lettem ;D
remélem lest jövöre is!
mert a monsternek tetszet
na bye a következö dh verseny ig!
tényleg fasza volt ez a nap!
mindenkinek gratula!
a vége király volt olyan volt mint ha repülnél!
én hülye hobbiban indultam peddig juniorban kellet volna!
akkor oda verek neked Kis Vajda!

Különben neked is extra gratula!
1.36.79 és 3.dik hely!
nekem 1.34.64 lett az idö és hobbiban 11 dik lettem ;D
remélem lest jövöre is!
mert a monsternek tetszet
na bye a következö dh verseny ig!
Írta 2004. július 10. - 23:41

Írta 2004. július 10. - 22:59

Nem volt semmi a mai verseny,gratula mindenkinek!Van vagy 200 képem, de megint szar a galéria:(
Üdv:Thy
Üdv:Thy