Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
néztem a képeket a bpdhról. a sok vagány védõcucc nélkül...bár az is lehet,hogy õk már olyan profik,hogy nem esnek.

A táti dh versenyszervezõket kérdezném,hogy az itt http://www.tat.hu/ko...vendeglatas.htm található szállások közül melyik van közel a pályához?
elõre is köszi

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na most nézem az eredményeket, hülye haverom megnyerte a hobbiban, ezért érik egy verés ;D
fájt a szívem hogy nem lehettem ott, szar érzés volt nézni a busz ablakából a célvonalat :-\ na mindegy majd máskor..

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Nagyon szuper volt a verseny és a rendezés is jo volt! A csapattagunk is megmarad /DÚ-VAD/! Vajon mért ez a neve?! Frankók a képek amik készültek és hát gratula mindenkinek aki ezen résztvett és tulélte!
Üdv Tokod Team!!!

halinorbi

halinorbi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
BpDH eredmények:

BpDH_20040710eredmenyek.HTM ---HTML (150kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.htm

BpDH_20040710eredmenyek.XLS ---EXCEL (45kB)
http://free.x3.hu/hn...0eredmenyek.xls

(Számít a kis-és nagy betû!!! -ha véletlenül kézzel kéne beírnod a
címsorba)

mindenkinek elküldve, aki megadta az emilcímét.

Remélem tetszett az idõmérés!

Asszem az elsõ bukás a nevemhez fûzõdik:
9:30-kor, ahogy letettem a monitort a lépcsõsor aljához (-egy terelõbója mögé), a hátamon landolt egy versenyzõ. Klassz volt!!

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Képek: http://tomifoto.atw.hu

dhlaczko

dhlaczko

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Jah és egy majdnem zsir új dainese gladiátorba nyomta csak a védõ alatt 4-5 cm-el kapta el a korlát véget :'(

dhlaczko

dhlaczko

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Haleee!!!
A Tokodi srác csapattárs és a pálya felénél ahol vannak a speedes részek ott egy hosszu ivû balosba (ahol belerakták az uj lépcsösort azutáni részen) megtekerte és kisodrodott aztán jött egy korlát vég!!!
A csávot Tibinek hivják a hátán DU-VAD volt!!!
Öcsséjékkel felmentük aztán az öcsse pedig egy epilepsziás rohamot kapott a végén õt is elvitték a mentõk!Asszem kisebb belsövérzéssel megúszta még a János korházba van megfigyelésen!!!
-Spálya a bringád kb 1m-el elém esett le de megvan kamerán is elég látványos volt ;D

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
eric: nem vagom hol eshetett el... valahol fenn en is csak a hireket raqtam össze azt kidobtam nektek..
'thez: kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán' =>bátor!! Eshettem volna hosszabat az 2-5 mp elõnyt jelentett volna =)) Ja és THX !

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mi a célegyenesnél kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán ::) ;)
elvetemült kerékpárosok... ;D
Spálya, grat, igazán szép esés volt ;) kicsitsem ijedtünk meg mikor nyomtad az elöreszallert...
de így is jobb idöt mentél mint az átlag, legalábbis böven benne voltál a középmezönyben ;) lefutva a lépcsösoron ;)
szép!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Akkor ez még a szûk részen a balos derékszögû forduló után lehetett nem?

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Állitolag levett melkassal vagy inkább alhassal egy korlátot. Védõ persze nuku. Na de sebaj a végén már pofásan nézett ki. Hõsi sebesült =)) Bátor fiu. (Ha valami butasagot irtam az nem az én hibám hanem te olvastad félre)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Mi történt azzal a sráccal akihez mentõt kellett hívni vhol a pálya elején még?

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Kisvajda baze fellabbal agyrázkódással és chipsel az elsõkerekem helyén is alig mentél jobb idõt mint én =)))
Na jo csak mert tudtam hogy mar nem nyerhetek dobtam 1 elõre szallert a legnagyobb népsûrüség közepébe =)) Szépen kivitelezett volt. Foleg hogy spdvel rárántottam a gépre és hatalmasat repitettem rajta uh. mikor felkeltem a borulasbol meg mindig szállt! =))
Ugy bevertem a fejem h alig birtam befutni a célba. Majdnem pofara estem bringastul. =)) De baromi jó volt. "Lesz min csemegézzen holnap a fokusz" =))
Amugy a felszállitás télleg tré volt 5 kört mentem edzésen ebbõl 3 kört klimatizált autoban szerintem annyira nem rossz 1500HUFért =)) Persze a haverok is sokat segítettek =)) Fejkamera felszerelése után sikerult a legeslegrosszab körömet menni de remelem sikerul majd bedigiitalizálni és közzétennem a neten =)) Természetesen megvágom hogy a lamer esésem ne láccodjon =)) Jo verseny volt szep vereny volt kicsit jobb lett volna ha igyekeztek volna a mentosok viisza jönni szegény tokodi srác eleg sok ideig volt fönn allitolag =(( No meg szalmabálákat beszerezhetnek hogy novekedjen a nézõk és a rájderek biztonság érzete.... No de sebaj jövöre majd egy 3. klub is megrendezi a BPDH-t. Javaslom nekik a domb tuloldalát vannak érdekes részek... Köszönöm mindenkinek a lelkesítõ szurkoloást illetve nem szurkolást kinek-kinek szájíze szerint. Jól éreztem magam 25. lettem 1:49:valamennyit mentem kis futással és kerékpár "hibával" =)).
Csak annyit záró mondatnak h a nagy érdeklõdésre való tekintettel lehetett volna merev kategoriat csinalni! (ha volt és hulyeseget irtam akkor nem irtam csak ugy latod)
=))

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
ja fasza lenne a versenyröl videot vagy még képeket láttni!
szerintem ez évben nem lesz benne a fokusz vagy az aktivban! :(

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
manupulátordobozban nem tudjátok, h mikor adják le a dhbp-t. Melyik csati volt kint filmezni?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
k!svajda: peta grat, g**i jó voltál ;)
és mindenki másnak, a sok ügyes emberpalántának!!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hat ha nem csuszok ki meg 3 mp siman lejon ;) ;D
de ez se rossz. grat.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi!
tényleg fasza volt ez a nap!
mindenkinek gratula!
a vége király volt olyan volt mint ha repülnél!
én hülye hobbiban indultam peddig juniorban kellet volna!
akkor oda verek neked Kis Vajda! ;)
Különben neked is extra gratula!
1.36.79 és 3.dik hely!
nekem 1.34.64 lett az idö és hobbiban 11 dik lettem ;D

remélem lest jövöre is!
mert a monsternek tetszet
na bye a következö dh verseny ig!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na mivel szar a galeri, ezért mentek a tárra:
http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27659633

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nem volt semmi a mai verseny,gratula mindenkinek!Van vagy 200 képem, de megint szar a galéria:(
Üdv:Thy