Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Haleee!
A 10-es uton kell jönni és nem kell bejönni Tokod fele
hanem menni tovább de ki lesz táblázva mtb-s feliratokkal!!!Sátrazni lehet van rá hely!!!Domborzat???van egy kisebb domb melynek az alja egy homokbánya és attól feljebb fenyves erdõ!A pálya pedig naggyából 700m van benne pár ugrató stb!!!Szóval ilyen igazi élvezhetõ gurulás szerintem,bár én akkor jöttem rajta amikor még jó volt a kezem,de azóta lettek kisebb modositások!!
Naggyából ennyi,majd akkor Táton remélhetõleg!!!
Üdv:Lacika

szóval beérünk Tát-ra a 10-esen és akkor ott merre?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
BpDH képek még:
http://dhpage.freeweb.hu/

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
képek a Bp.i DH-ról....
nem 100asok sajna...
http://www.bikemag.h...album494&page=1

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
?Redbull? Kékes DH:

Úgy hallottam, hogy az idén is megrendezésre kerül a hagyományos beton DH Jam, mindenféle kategóriában.

Elõzetes dátum: 2004. aug 21.

A helyszín állítólag változik? (de Gyöngyös körnéyke marad..)

Amennyiben valakinek van pontos infója az mondja, vagy ha én is tudok pontosabban szólok.

dhlaczko

dhlaczko

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Haleee!
A 10-es uton kell jönni és nem kell bejönni Tokod fele
hanem menni tovább de ki lesz táblázva mtb-s feliratokkal!!!Sátrazni lehet van rá hely!!!Domborzat???van egy kisebb domb melynek az alja egy homokbánya és attól feljebb fenyves erdõ!A pálya pedig naggyából 700m van benne pár ugrató stb!!!Szóval ilyen igazi élvezhetõ gurulás szerintem,bár én akkor jöttem rajta amikor még jó volt a kezem,de azóta lettek kisebb modositások!!
Naggyából ennyi,majd akkor Táton remélhetõleg!!!
Üdv:Lacika

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
na és Tát-ra ki jön?

és hogy lehet oda eljutni, 10-es útról hol kell lejönni, kitáblázzátok, sátrazni lehet, stb? ;)
van ott vmi magaslat, mert a domborzati térképen nem sok? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
magasnak öööö....
elmult 2 oldal csak erröl szólt... ::) :-X

magas octan szám

magas octan szám

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Azt szeretném megkérdezni hogy vannak e képek a bpdh-rol?
És ha vannak akkor hol?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Pannon Kupán lesz felszállítás. Vasárnap biztos, szombaton még nem tudjuk. A pályát szombaton is lehet járni. A 4X és a Dh cél kb. 20 méterre van egymástól.
A dh-n 1500 Ft a nevezés, gyerekeknek ingyenes. A 4X OB-n 3000 Ft a profi kategóriákban, a hobbiban 1500 Ft.Gyerekeknek szintén ingyenes.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Következõ verseny?

Sauh lesz ebben az évben?

Most hétvégén Táton dh verseny, jövõ szombaton Komló-Magyarszéken 4X Országos Bajnokság, vasárnap ugyanitt Pannon Kupa Downhill III. forduló.

A 4X Bajnokság még nem hivatalos,mert a szövetség csak csütörtökön dönt. De ha jól tudom, csak Magyarszék pályázott a megszervezésére, szóval szinte biztos.

További infó: 20/434 27 33 20/583 45 31 30/474 87 02

szisztok!

ezen a Pannon DH kupa III.-on lesz felszállítás(ha igen mikor), mennyire durva a pálya?
mennyi a nevezés?
lehet már szombaton is meni a pályán vagy csak vasárnap?

üdv :B

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Magyarszékre kik mennek?
Ha indul valami szervezett csoport velük mennénk páran.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Következõ verseny?

Most hétvégén Táton dh verseny, jövõ szombaton Komló-Magyarszéken 4X Országos Bajnokság, vasárnap ugyanitt Pannon Kupa Downhill III. forduló.

A 4X Bajnokság még nem hivatalos,mert a szövetség csak csütörtökön dönt. De ha jól tudom, csak Magyarszék pályázott a megszervezésére, szóval szinte biztos.

További infó: 20/434 27 33 20/583 45 31 30/474 87 02

Zolay

Zolay

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

mi a célegyenesnél kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán ::) ;)
elvetemült kerékpárosok... ;D
Spálya, grat, igazán szép esés volt ;) kicsitsem ijedtünk meg mikor nyomtad az elöreszallert...
de így is jobb idöt mentél mint az átlag, legalábbis böven benne voltál a középmezönyben ;) lefutva a lépcsösoron ;)
szép!

Na helló!

Szerintem itt rólam van nagyba-szó! Kb olyan fél 1-1 felé eshettem el, az elsõ gyakorló körbe valami gáz volt, így nem tudtam úgy menni, ahogy akartam. A 2odik (akkor még nem tudtam, hogy utolsó) gyakorló köröm alatt viszont senki nem tartott fel, s a cél1NSbe vezetõ lépcsõsornak nagyon nekimentem. Mivel merevvel 8 lépcsõt már nem szeretek ugorni, pumpáltam, így a nagy sebesség miatt folyamatosan csõrösöket ugrottam, és a 3ik nagy lépcsõnél már nem tudtam megtartani a bicót, hatalmasat borultam, de 1bõl visszapattantam, azt lementem a célig. Ott aztán ledobtam a bicót és megnéztem mi a pálya. :o

A bal lábszáram felszakadt, a doki azt mondta össze kell varrni, úgyhogy 1 szétrobbant sarkú bajtársammal 1ütt elszirénázott velünk a mentõ a Szent János korházba. Összevarrták, majt bkv-vel visszasöpörtüntünk. 14:18-kor indultam volna asszem, de csak kb. 14:25-re értem fel, így lemaradtam volna a versenyrõl, de végülis a végén indulhattam. ;D

Így küldtem meg a versenyt mind a négy végtagomon sebbel. Az esésnél atlétába és rövidnadrágba voltam, csak a kesztyû és a bukó védett valamit, a térdsípcsontvédõ félrecsuszott így valami szét tudta szabdalni a lábszáram. Lenn a táskába ott figyelt az Answer DH gatya.
Miután visszaértem a kórházból, Dh gatya és mez fel, és gyerünk!

Remélem tanul valaki ebbõl!!! Ha 40 fok van akkor is fel kell venni a 2rétegû gatyát, mert akkor csak meleged van, de lehet, hogy a dokinál még inkább forrosodik a talaj a lábad alatt! :o

Egyébként 34ik lettem merevvel életem 2ik versenyén, az elsõ a miskolci volt. A pálya itt, a szervezés pedig Miskolcon volt jobb szerintem.

A vicc: a hatalmas borulást a bringa jól tûrte, pedig 2 kék neoncsõ van rajta, ill. elöl 3, hátul 2 db kék LED, plussz 1,3 kg aksi, meg egy 3310-es a LEDekhez. :) Csak a kapcsoló ment gallyra a kormányon. :(

ui: miskolcon csak a LED-ek voltak fenn.

Jah és a legfontosabb. ha valaki netán olyan felvételt talál vagy készített amin rajta van a borulásom, feltétlenül keresen +! Mert a volt barátnõm sajna nem azzal volt elfoglalva, hogy bekapcsolja a kamerát, szegény úgy +ijedt. ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Következõ verseny?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
valakinek nincs videoja a pálya végén lévõ hosszu lépcsösorrol?
nagyon kivancsi vagyok rá. ha vki ki tudja irni CD-re az szoljon, adok. vagy videkazin is jo lenne.

Buli

Buli

új vendég

• fórumtag
  • 7 posts
Na hello mindenkinek

Jó volt a hétvégi verseny csak kár hogy elestem. Nagyon kemény a beton, keményebb mint hittem.
Gratula minden Magyarnak, büszke lehet mindenki rájuk.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Budapest DH-ról képek itt is

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Csáó Mindenki!

Hatalmas volt a hétvégi verseny, nagyon jókat mentetek srácok! és fõleg látványosan (borulások stb.)! Mindenkinek congratulation!
Hol találok a képeket a versenyrõl???
Tomi fotóit már láttam!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hali mondenkinek!!!

Sajna nem nagyon jutok gephez itt kint, de most van 5 precem!!!

Remelem mindenki jol van!!!

Nem tudjetok, hogy lesz e mostanaban itt kint svajcban valami verseny??? Szivesen megneznek valami ilyesmit es persze csinalnek sok fotot!!!

HA valaki kideritene nekem es elkuldene SMSben azt nagyon megkoszonnem!!! (06209935779)

Koszi!!!

Jok legyetek!!!

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Örömmel hallom, hogy mindenki tulélte =)) Jobbulást kívánok DU-VAD-nak. Szívesen látok minden linket a versennyel kapcsolatban (képek, videok), és szerintem nem csak én vagyok így =)