mi a célegyenesnél kommunikáltunk egy sráccal, aki a korházból jött vissza az idõmérõre összevarrva a lábszárán :

elvetemült kerékpárosok... ;D
Spálya, grat, igazán szép esés volt
kicsitsem ijedtünk meg mikor nyomtad az elöreszallert...
de így is jobb idöt mentél mint az átlag, legalábbis böven benne voltál a középmezönyben
lefutva a lépcsösoron 
szép!
Na helló!
Szerintem itt rólam van nagyba-szó! Kb olyan fél 1-1 felé eshettem el, az elsõ gyakorló körbe valami gáz volt, így nem tudtam úgy menni, ahogy akartam. A 2odik (akkor még nem tudtam, hogy utolsó) gyakorló köröm alatt viszont senki nem tartott fel, s a cél1NSbe vezetõ lépcsõsornak nagyon nekimentem. Mivel merevvel 8 lépcsõt már nem szeretek ugorni, pumpáltam, így a nagy sebesség miatt folyamatosan csõrösöket ugrottam, és a 3ik nagy lépcsõnél már nem tudtam megtartani a bicót, hatalmasat borultam, de 1bõl visszapattantam, azt lementem a célig. Ott aztán ledobtam a bicót és megnéztem mi a pálya.

A bal lábszáram felszakadt, a doki azt mondta össze kell varrni, úgyhogy 1 szétrobbant sarkú bajtársammal 1ütt elszirénázott velünk a mentõ a Szent János korházba. Összevarrták, majt bkv-vel visszasöpörtüntünk. 14:18-kor indultam volna asszem, de csak kb. 14:25-re értem fel, így lemaradtam volna a versenyrõl, de végülis a végén indulhattam. ;D
Így küldtem meg a versenyt mind a négy végtagomon sebbel. Az esésnél atlétába és rövidnadrágba voltam, csak a kesztyû és a bukó védett valamit, a térdsípcsontvédõ félrecsuszott így valami szét tudta szabdalni a lábszáram. Lenn a táskába ott figyelt az Answer DH gatya.
Miután visszaértem a kórházból, Dh gatya és mez fel, és gyerünk!
Remélem tanul valaki ebbõl!!! Ha 40 fok van akkor is fel kell venni a 2rétegû gatyát, mert akkor csak meleged van, de lehet, hogy a dokinál még inkább forrosodik a talaj a lábad alatt!

Egyébként 34ik lettem merevvel életem 2ik versenyén, az elsõ a miskolci volt. A pálya itt, a szervezés pedig Miskolcon volt jobb szerintem.
A vicc: a hatalmas borulást a bringa jól tûrte, pedig 2 kék neoncsõ van rajta, ill. elöl 3, hátul 2 db kék LED, plussz 1,3 kg aksi, meg egy 3310-es a LEDekhez.

Csak a kapcsoló ment gallyra a kormányon.

ui: miskolcon csak a
LED-ek voltak fenn.
Jah és a legfontosabb. ha valaki netán olyan felvételt talál vagy készített amin rajta van a borulásom, feltétlenül keresen +! Mert a volt barátnõm sajna nem azzal volt elfoglalva, hogy bekapcsolja a kamerát, szegény úgy +ijedt.