szia Sananyugabi,
azzal az egri Dh-val kapcsolatban azon az oldalon nem talaltam semmit sem
(lehet hogy en voltam full huje)
lecci mondj mar valamit. pl ha vonattal mennenk akkor hogy talalunk oda az allomasrol, hanykor lenne, ijenek.
koszi
r.
Szia!
ami engem illet, én is csak rábukkantam a linkre www.velo.hu-n, engem csak bambulászóként érdekel, de gyanítom, hogy ez ily' házijellegû jólérezzük magunkat dolog lesz...nézd meg a fotókat az oldalukon, a "képek"-"dh" "1." hleyismeretem alapján a Nagy-Egeden készültek, most is ott lesz a muri. Szerintem megoldják a felszállítást is, mert föl lehet caplatni a szõlõk között egy egész jó úton egészen a tetõig már...
Hogy hogy jutsz el ide?
kocsival :-m3- majd eger....
vonat:Bp.- keleti pu- eger....
be a városba, aztán megkérdezed, hol van a tetemvár utca, onnan már odalátszik ;-) el is tekerhetsz a lábáig -aszfalt- a donát utcán, vagy vécsey völgyön...
másik verzió- szvsz ez a faszább- noszvaj felé elindulsz, s egy naagy hupli után-lovak jobb kézre- lesz lenn balkézre egy csomós tanya nevezetû hely. sztem ott lesz vhol a cél. állomástól kb. 20 perc max, ha sokan dumálnak össze-vissza.
Egyébként ha elhagyod a várost, s felkukantasz, akkor ezt hegyet látod.. olyan mint mittomén..mecseknek a TV torony, vagy miskócnak az avas, vagy bp.nek a gellért hegy...csak ez full nincs beépítve, TVterület.
A pályáról annyit, hogy sztem a "régi piroson " viszik le, szoros egynyomtáv, az elején baszásnagy-nekem-kövekkel, belógó ágak stb..lejjebb ilyen murvás/földes kanyarok, stb váltogatják egymást, s baaaazi nagyon el lehet negedni lefelé. én nem merem mer beszari vagyok.
De végig megmarad az egynyomtáv, sztem beletesznek egy -két jumpot is. Nagyon jó kis visszaforditók vannak, s szvsz merevfarúval is lehet elég jól élvezkedni. a menõk biztos kijönnek 1,5-2 percbõl lefelé...
de találtam egy-két e-mail címet tagoknál, érdeklõdj tõlük.
ddbiker@freemail.hu
ballasz.nz@freemail.hu
remélem. nem túl infantilisak.
reggel gyöttök-este mentek párré lehet belõle, akár bp.-rõl is...