Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

szia Sananyugabi,

azzal az egri Dh-val kapcsolatban azon az oldalon nem talaltam semmit sem
(lehet hogy en voltam full huje :D )
lecci mondj mar valamit. pl ha vonattal mennenk akkor hogy talalunk oda az allomasrol, hanykor lenne, ijenek.
koszi
r.

Szia!

ami engem illet, én is csak rábukkantam a linkre www.velo.hu-n, engem csak bambulászóként érdekel, de gyanítom, hogy ez ily' házijellegû jólérezzük magunkat dolog lesz...nézd meg a fotókat az oldalukon, a "képek"-"dh" "1." hleyismeretem alapján a Nagy-Egeden készültek, most is ott lesz a muri. Szerintem megoldják a felszállítást is, mert föl lehet caplatni a szõlõk között egy egész jó úton egészen a tetõig már...

Hogy hogy jutsz el ide?

kocsival :-m3- majd eger....
vonat:Bp.- keleti pu- eger....
be a városba, aztán megkérdezed, hol van a tetemvár utca, onnan már odalátszik ;-) el is tekerhetsz a lábáig -aszfalt- a donát utcán, vagy vécsey völgyön...
másik verzió- szvsz ez a faszább- noszvaj felé elindulsz, s egy naagy hupli után-lovak jobb kézre- lesz lenn balkézre egy csomós tanya nevezetû hely. sztem ott lesz vhol a cél. állomástól kb. 20 perc max, ha sokan dumálnak össze-vissza.
Egyébként ha elhagyod a várost, s felkukantasz, akkor ezt hegyet látod.. olyan mint mittomén..mecseknek a TV torony, vagy miskócnak az avas, vagy bp.nek a gellért hegy...csak ez full nincs beépítve, TVterület.

A pályáról annyit, hogy sztem a "régi piroson " viszik le, szoros egynyomtáv, az elején baszásnagy-nekem-kövekkel, belógó ágak stb..lejjebb ilyen murvás/földes kanyarok, stb váltogatják egymást, s baaaazi nagyon el lehet negedni lefelé. én nem merem mer beszari vagyok.
De végig megmarad az egynyomtáv, sztem beletesznek egy -két jumpot is. Nagyon jó kis visszaforditók vannak, s szvsz merevfarúval is lehet elég jól élvezkedni. a menõk biztos kijönnek 1,5-2 percbõl lefelé...

de találtam egy-két e-mail címet tagoknál, érdeklõdj tõlük.

ddbiker@freemail.hu
ballasz.nz@freemail.hu

remélem. nem túl infantilisak.
reggel gyöttök-este mentek párré lehet belõle, akár bp.-rõl is...

Robifiu

Robifiu

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
ha most felhivlak megtod mondani? :D

Molnár "kancso" Dániel

Molnár "kancso" Dániel

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
nem tudom ugy 8-9 küzt de hivj válaszolok.

Robifiu

Robifiu

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
a DHBP-n hánytól lesznek a bicajosok?

Molnár "kancso" Dániel

Molnár "kancso" Dániel

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Aki szeretne ugrani a Downtown high Budapest (DHBP-n) Biciklivel hivja a következö telefon számot 0670-603-38-17
Idén valamivel nagyobb lesz a sánc mint az elmult 4 évben!
Mindenki csak sajátfelelöségére indulhat el,és bukosisak használata KÖTELEZÖ!!!!!
Hivjatok,kevés hely van!!!!!!!
Üdvözlettel Molnár "kancso" Dániel.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Itt a hó lehet hóbicózni! Délután ezt ki kell próbální!
Tokod Team szerves tagja!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én meg szeretném kérdezni hogy lesz e jégduál és hogy miért nem mozog a dirtjumper?
;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Minden nap megkerdezed ezt?

Akkor most leirom neked erthetoen:

NEM LESZ IDEN JEGDUAL !!!

Mindegy hogy befagy a Balcsi vagy nem, Jegdual verseny akkor lesz ha te szervezel, kulonben nem.
Ennyi.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Nem tudja valaki hogy lesz-e idén JÉGDUÁL a Balatonon???
A Balcsi már be van fagyva úgyhogy ha ilyen idõ lesz 1-2 héten belül rá is lehet menni!!
Kár lenne ha idén nem rendeznék meg!!!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá tökös és töketlen RIDEREK! Tudatom minden versenyezni tudó és akaró polgártársal,hogy MAGYARSZÉK egyéb okok miatt kiszált a PANNON KUPA sorozatból!(nem vicc). A verseny helyszíne továbbra is adott,csak új nevet kapott.Így áprilisban már azt olvashatjátok,hogy "1-MAGYARSZÉKI SURVIVOR WEEKEND",ami 2 napos 4X és DH-t foglal magába. Pontos dátumról értesítést kaptok. Na csá mindenkinek Szeretkezz,ne háboruzz stb. stb. Ui.:NAGY DURRANÁSRA KÉSZÜLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!

Robifiu

Robifiu

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
szia Sananyugabi,

azzal az egri Dh-val kapcsolatban azon az oldalon nem talaltam semmit sem
(lehet hogy en voltam full huje :D )
lecci mondj mar valamit. pl ha vonattal mennenk akkor hogy talalunk oda az allomasrol, hanykor lenne, ijenek.
koszi
r.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szevasztok. Nem vagyok egy dájnhil arc, de ezt találtam a szomorú télbe':-velo.hu-
érdekes -meg a képeket bambulászva- nem akármi arcok lehetnek.

Helyszín: EGED DH verseny!

Idõpont: Február 5.

Érdeklõdni lehet: http://dirtydozenteam.fw.hu

Nevezési díj 1 csoki!

Jelmez és bukósisak kötelezõ!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
A Balaton már be fan fagyva, mondjuk még nem ajánlatos rámenni, de 1-2 hét hideg nap és befagy rendesen.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
volt már jég valahol?

ugye
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hy

Idei jégduálról nem tudtok semmit????

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá mindenkinek,Boldog úlyévet minden tökös és töknélküli ridernek.Mint már Rocsipeti megfogalmazta ismét verseny Magyarszéken-hurá!Teljessen elkészült, átépített jó és igen vicces 4X pálya vár mindenkire április elején. Ha idõben el tudunk készülni a DH pályával,akkoregy igen próbáratevõ,hosszabb pálya vár rátok.Van egy pár szállásinfom telefonszámmal.Ami M.széken köszpontilag:0630/3191314(Rauck)-itt többen+tudtok szálni több kégliben i.á.:1300-1500FT/fõ/éj. Ill.0672/481981-Sikonda fenyves camping M.széktõl 2KM élményfürdõvel. 0620/5834531-személyi titkárnõm(ne csodálkozzatok ha én veszem fel).Komlóiaknak üzenem:GYERTEK DOLGOZNI,HOGY NE TUDJALAK BASZOGATNI TITEKET.

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Örömmel hallom hogy lekesen és eredménnyel szervezkednek az illetékesek verseny ügyekben már ennyire az év elején! Ráadásul errõl mind folyamatosan értesülünk! Éljen a hipertér és az e-világ =)
Remélem találkozunk a versenyeken!
Ja és csatlakozom az elöttem szólóhoz: Boldog új évet mindenkinek!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Szexárdi fejlemények.

Lehet lesz meglepi majd kiderül, de versenyek lesznek szekszárdon idén is, ami biztos 1000 % hogy Április 30.-án és szeptember 10.-én lesz nálunk verseny, az tuti hogy pannon kupás. Még vannak tervek de arról majd csak akkor ha már biztosan tudom hogy mi van velük.
Most csak ennyi.

Ja és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDNEKINEK.
FanatiX

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
startrek sorozat! megvan a összes startrek voyager meg még más is. nagyon veszélyes. szabályosan érzem ahogy butulok
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
most kaptam az infot a 2005os Pannon Kupa lefixalt idopontjaira:
Ápr.9-10: 4x/dh Magyarszék
Júl.9-10 XC/4X/DH Magyarszék
okt.1 DH Komló

a szekszardi idopontok meg varatnak magukra.szoval lesznek meg.