Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2005. April 05. - 12:55

Szallast iden is tudunk intezni !
erdeklodni a : 06302366339 v. 06204657976 os telefonszamon!
vagy a : daktrade@vipmail.hu v. vegadh@freemail.hu -n
Barkinek kerdese van irjon v. hivjon mindenre valaszt kap!
Ha uj informacio lesz a birtokomban irok ide!! udv : MkDhTeam
Posted 2005. April 05. - 10:14

Kedves Tokodiak, ha jól emlékszem, akkor hozzátok általában kedves volt az idõ, nem volt szakadó esõ meg ilyenek. Ilyen körülmények között az is nagy szó hogy egyáltalán volt verseny, amúgy volt rádiókapcsolat csak az esõbezavarta az adást, úgy ahogy az õszi szekszárdi versenyen is eléggé zajos volt sajnos az adás az esõben. Amúgy magyarszéken is lettek kivéve pályaszakaszok, de lehetett kerülni is, nem volt kötelezõ megugrani mindent. És különben mindig azt hallom, hogy nincs igazi dh verseny itthon mert a terep meg minden nem az igazi, de kérdem én ha egy magyarszéki pályán azért van sírás mert nem tudok lemenni akkor ha kimegy az ember külfödre esetleg, és ott is szakad az esõ akkor ott is neki állsz vitatkozni a rendezõvel hogy figyu nem tudok elmenni itt meg itt légyszi szallagozzátok már át a pályát, nem ott elindulsz, de itthon a kis pályákon mindig csak a sírás megy, mátrában az ob-n sem volt cirkusz, hogy vegyünk ki részeket, mert az is igen fasza saras volt. Mindig a kis pályáknál megy a vita, ez számomra hihetetlen. Ez kérem egy olyan sport ami a természetben van ezt el kell fogadni, hogy ha száraz a pálya akkor is le kell jönni ha saras akkor is, vita nincs és kész.
Ha nem vette volna észre a tisztelt tokodi nép akkor a magyarszéki és szekszárdi versenyen egységes nevezési rendszer van már évek óta. Ha én is a hobbiba csinálnék külön kategóriát akkor az azt jelentené hogy szinte a versenyzõknek adhatnék rögtön az elején érmet mert 50-60 emberre nem csinálok 8-10 kategóriát. Magyarszéken is szokott lennni süti is meg pia is meg ajándékok is ebbõl a szempontból egyáltalán nincs igazatok. Ha jól emlékszem mindig is volt.
Megsérteni senkit sem akartam csak leírtam amit gondolok. Ja amúgy máris lehet kezdeni sirdogálni, mert hétvégére esõt mond és ha jól hallottam kemény pályák vannak lenn magyarszéken, de csak így lehet egy kicsit is fejlõdni. Csak a szombati 4x legyen száraz.
Remélem sokan leszünk hétvégén.
Üdv Nagy Dani
Posted 2005. April 04. - 20:40

Posted 2005. April 03. - 19:40

Xaxtok!Hali QKY!
Ne aggódj jó lesz az a verseny!!!! Mi megyünk vagy tizen a Happybike-ból pusztán nézni, örömködni, fotózni, videózni mert azért nem kifejezetten azok a DH riderek vagyunk. Illetve bocs mert van köztünk aki DH-zott. Egyszóval megyünk és jól megnézzük a versenyt és látatlanban mondom, hogy jól fogjuk magunkat érezni.
Jó építgetést és hajrá!!
üdv: roobi
Nem tudom hogy ez a idézet "Nem akarom bántani a Tokodi Team-et, de õk is csak úgy tudnak nagy létszámot elérni, hogy közel van a fõváros." miért került fel ide! Hatokik éve rendezzük meg ezt a versenyt és elmondhatom magunkrol hogy mi is 25-fõ nevezõi létszámmal kezdtünk! Az én véleményem az hogy mi odafigyelünk arra nem úgy mint eggyesek hogy mit is kérnek a versenyzõk! Tavaly Magyarszéken az esõ miatt nagyon sok negatív dolog volt a pályán és a rendezõk idézem"ha én le tudok menni rajta akkor más is" nem voltak hajlandók a változtatásra pedig kellett volna! a másik pedig a célba azt sem tudták mi van a rajtnál és fordítva! Na már most kérdezem én. Ki az aki elmegy 300 km egy olyan versenyre amirõl negatív véleménye van a nevezõk 80%-ának? Mi nem!!!! Ja és még annyit hogy a mi versenyünkön a pénzükert "500 ft" kapnak kaját,piát,ajándékokat! vannak külön kategoríák a HOBBYSOKNAK! Mert ez ugyebár hobby verseny. Ja és Magyarszéken nem volt senior kategória! Az idõsebbek hogy a pi..... vegyék fel a versenyt a 18 éves kamikázékkal!
Posted 2005. April 02. - 17:49

hanem azoknak szól, akik azt a kibuvot keresik, hogy idézem - túl messze + nem tudom merre van a pálya. Na ezek a kényelmes kalandorok. Ha meg netalántán el is mennek egy - egy versenyre, általában lefikázzák a pálya minõségét, a rendezést, és még sorolhatnám.
Hali QKY!
Ne aggódj jó lesz az a verseny!!!! Mi megyünk vagy tizen a Happybike-ból pusztán nézni, örömködni, fotózni, videózni mert azért nem kifejezetten azok a DH riderek vagyunk. Illetve bocs mert van köztünk aki DH-zott. Egyszóval megyünk és jól megnézzük a versenyt és látatlanban mondom, hogy jól fogjuk magunkat érezni.
Jó építgetést és hajrá!!
üdv: roobi
Posted 2005. April 02. - 11:58

Más téma : 0630/2474944 itt még tuti a szállás. Sajnos Magyarszéken nem igazán foglalkoznak túrizmussal, inkább a környezõ falvak 2-5 km-en bellül.
Na pá mindenkinek megyek túrni, hogy jól érezzétek magatok jövõ héten.
Akik nélkül nem menne: Magyarszék Önkormányzata és Nemzetõrsége, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Gazdabolt, Gyenis Biztonság és Számítástechnika (akik a területet is biztosították a verseny lebonyolításához), Bike Kerékpárszaküzlet és Szervíz Komló Kossuth út, Lacibácsi a legjobb DH-s felszállító , és még sokan mások.
Posted 2005. April 01. - 23:24

Posted 2005. April 01. - 22:06

Árpád kösd fel a gatyád mert ha elmúlik a kézfájásom aszem nézegetheted a hátam a versenyen:) Lesz ám rutyutyu!!!
Pacccsi mindenkinek!!!
Nem lesz nehéz dolgod... már ha le tudok menni..., mivel én egész télen nem bringáztam, te meg legalább a pályaépítés közben bohóckodhattál kicsit... meghát el is kényelmesedtem... tod a sok nõ, meg miegymás...
Gyúrok rá, hogy legalább vasárnap le tudjak menni... esetleg szombat este meló után nekivágok, bár az kemény lenne, mert 1-2 körûl érnék le... ha beválalom szólok, mert akkor viszont stipistopi a küszöb !
Csokoládé Kispajtások!
vendég_Petey_*
Posted 2005. April 01. - 20:38

Posted 2005. April 01. - 15:34

Thommey: Arra gondoltam, hogy helyi, gyakorló north shore-okat építeni könnyû, mert már próbáltuk itt páran, kell faanyag, ami van az erdõben, deszkák, amit lehet szerezni, ha más nem, használt raklapok szétbontásával, szögek, ami nem túl drága, fûrész, kalapács, balta, esetleg ásó és lapát (na meg kötelek), ezeket ismeretségi körbõl mind lehet szerezni. Így lehet NS-t építeni, csak a jó hely kell hozzá, viszonylag közel a fákhoz, hogy el lehessen közöttük férni, és hogy a páyát tartó oszlopokat, léceket rögzíteni lehessen a fákhoz (ehhez kellhet kötél), ezután a fákat kell legallyazni, hogy esés közben el lehessen kapni õket, és jöhet a pálya. Ha az építkezés nem jön össze, akkor is vannak mindenhol gyakorló NS-ok, pölö: széles korlát, betonfalak kissé széles peremmel, stb. Ezeken lehet gyakorolni (csak meg kell õket találni), és jöhet a verseny. Amit nem bringások szerveznének, és máris megoldódna a legtöbb itt felsorolt gond. Ha lenne rá érdeklõdés, belépõvel meg díjakkal, közönségbelépõkkel meg is oldódna a pénzgond, sõt a szervezõknek meg is érné. Újítani kell, nem kritizálni, és ha valami nem jön össze, akkor gondolkodni rajta addig, amíg összejön, nem azt mondani, hogy: Á, hagyjuk! Mindegy.
Mindenki más: Még mindig nem válaszolt senki arra a kérdésemre, hogy mekkora sár van a hegyen. Így is, úgy is felmegyek, de jó lenne tudni, hogyan készüljek, úgyhogy lécci, mondjátok meg, valaki, aki volt fenn mostanában!
További minden jót!
Follow the white pigeon...
Posted 2005. April 01. - 14:27

Pupák köszi! Sajna ez az igazság!
Petey.: A Gyõriek is vonatoznak, szerintem nem szégyen. Csak verseny napján lesz felszálítás DH ra.
Mégegyszer szálláscímek. :0630/2474944 itt még van szállás , 0672/481981
E-mail címem.: qkyqmbu@warrior.hu 0620/5834531-tel.számom
Vólt reklamáció, hogy nem fogadtam e.-mailt
Posted 2005. April 01. - 12:51

Pedig azzal is sokat veszdõtek de ugye a lelkesedés néha nagyon nem elég.
Posted 2005. April 01. - 12:49

Posted 2005. April 01. - 12:44

Viszonylag könnyû, csak kell egy statikus, meg építész,
azé' nemán' nem értelmifogyatékosokkal akart senki építtetni. józanparasztiész rulez.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
vendég_Petey_*
Posted 2005. March 31. - 23:20

azt kérdezném, hogy lesz-e felszállítás szombaton?
a képek engem is érdekelnének, mert annyit hallottam, hogy csak dolgoztok rajta és már kiváncsi vagyok rá
Szeretném megvédeni a budapestieket (mert én is az vagyok :-)), szóval pár haverommal szépen körbejárjuk az összes dh versenyt idén (aszfaltost kivéve)
és nem csak a távolsággal van baj, hanem azzal is, hogy senki nem akar vonatozni (meg tudom érteni) és nehezen tudnak autót szerezni, akik nincsenek olyan anyagi helyzetben vagy nem tagjai egy jelentõs, relatív nagyobb tõkével rendelkezõ csapatnak
Posted 2005. March 31. - 23:15

Posted 2005. March 31. - 22:48

N. Dani: Magyarszék nem azé nem akaróddzik itt sok embernek, mert nem olyan híres, vagy mert rossz (sztem nem lesz az), hanem mert távol van, és senki sem tudja, hol van a verseny pontosan. Nekem is sok programmal ütközik, meg a bikeom sem túl jó most (nincs hátsó váltó igazán), de Szekszárdon asszem ott leszek, majd láthattok tõlem nagy eséseket:)
Úgy mindenki más: Nem gondoljátok, hogy kéne valahol építeni North Shore pályákat, szerte az országban, és késõbb kifejezetten North Shore rendezvényeket szervezni? Építeni viszonylag künnyû, csak anyagfüggõ, meg kell hozzá ember, a rendezvényre pedig sztem lenne érdeklõdõ...
Nacsá mindenki, jó zúzást!
U.I.: Nagyon nagy sár van a János-hegyen mostanában?
Posted 2005. March 31. - 16:52

Jakesz!
Nagyon pofátlan lennék, ha megkérnélek, hogy intézz nekem egy szállást QKY-nál?
Qky!
Had legyek már pofátlan:)
Fel is hívlak....
Szánnyuk már meg ezt a szegény pesti gyermeket. Mondjuk aludhatna akár a küszöbön is vagy mitom én...
Valamit biztos ki tudunk találni...(pótágy, hoz hálózsákot stb...)
Nagy Dani!
Említettél olyat hogy eltudnál küldeni olyat, hogy milyen költségekkel jár egy verseny...
Nem kötekedni akarok, hanem mint a versenynaptárból is kiderül, Gyõrújbaráton 4x versenyt rendezünk augusztus 27-28-án. Hátha tudnánk okosodni a dologból! Elõre is kösz!
Árpád kösd fel a gatyád mert ha elmúlik a kézfájásom aszem nézegetheted a hátam a versenyen:) Lesz ám rutyutyu!!!
Pacccsi mindenkinek!!!
Posted 2005. March 31. - 13:32

Látod Mantis ez jellemzõ, a bp(tisztelet a kivételnek) nem képesek kimozdulni a jól megszokott kis környezetükbõl, ha valami messzebb van mint 50 km, akkor oda már nem igazán mennek el.
Most nem a tokodiakat akarom bántani, de az országban vannak még más jó pályák is, jobbak ahol van olyan verseny ahol alig van induló, a költségek nagy része a szervezõkön marad, ha meg a szerencsétlen szervezõ emeli a nevezési díjat akkor egybõl az hogy nyerészkedik, ezért már elõre szólok a pannon kupás versenyek nevezési díjaiból 1 forint haszna sincs a nevezõnek, akit érdekel leírom milyen költségei vannak a versenynek.
De az a kérésem hogy mindenki mennjen el a versenyekre, és nem csak a bp környékiekre, tavaly mátrában az OB-n is hányan idnultunk hát jó ha 50 induló volt, pedig aztán az nem is kis pálya. Azt mondom mindenkinek akaródzék menni magyarszékre versenyezni. Az ottani szerevzõgárda mindent megtesz azért hogy tényleg jó hangulat legyen a szombaton az edzésnap végén, vagy vasárnap versenyen.
Most csak ennyi.
Üdv Dani(Pupák)
vendég_Petey_*
Posted 2005. March 30. - 20:48