Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Feltöltött képA mester :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látod, ez méltó büntetésem, hogy olyan nagy volt a szám... :mad: Legközelebb nem cukkolok senkit és majd én is jót eszem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Mert rohantál haza.....
Balázs olyan husit csinált Ildivel , hogy ihajj...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez az eszem-iszom vasárnap volt?!?! Én errõl miért nem tudtam?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Nagyon jól éreztem magam az elmúlt hétvégén.
Köszönet Pupákéknak és a kemény ridereknek!
Minden frankó volt. Fõleg az esti eszem-iszom (valakinek inkább csak iszom)...
Magyarszékiek nagyon pöpec pörköltet (vagy mit) hoztak össze:)

Palmi!: Megtennéd nekem hogy élküldöd a képeket amiket mondtál!jakobike@freemail.hu Ezer kösz!!!

Paccsi mindenkinek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Van benne valami... És asszem beszerzek egy kulacstartót... :D:D:D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
...és még egy kulacstartóval.....

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Üdv Mindenkinek!

Gratula minden versenyzõnek, ellenfélnek a tegnapi szekszárdi DH-n! Pupákék tényleg nagyon jó pályát gyártottak nekünk. Az idõjárásra pedig egy szavunk se lehet!
Jól esett, hogy az idõmérõ után annyian bíztattatok. Mondjuk én mindig szinte maxon megyek akkor is, de sokan még tartalékolnak a döntõre, ezért is sejtettem, hogy a 2. helyet nehéz volna megtartani, mert a "nagyok" még nem hajtottak annyira. Sajna a nagy leugrás elõtt még el is csúsztam (kicsit lefeküdtem pihenni), ami után elszállt minden reményem… DE PONT EZ A JÓ BENNE. Köszi mindenkinek a szurkolást, legközelebb ügyesebb leszek!

Láttam jó néhány bukást: pl. a nagy ugróról 1 km/h-val való fejenát-frontflip-et, vagy a szekszárdiak egyik bátor 50 km/h-ás erdõírtó zúzós versenyzõjét (asszem: Wiedemann Péter). Szerencse, tudtommal nagy baj nem esett…
Apró gixer ellenére az eredményhirdetés is igen barátságosra sikeredett, nekem bejön ez a közvetlen és családias hangulat, nem kell a nagy színpadi parádé…
Aki tud jöjjön el KOMLÓRA is JÚNIUS 5-én a DH versenyünkre, mert Szekszárdtól csak 50 km-re vagyunk.
Kölyök8-nak (Koch Marci): valóban jó lenne, ha nam csak egy döntõ futamon mehetnénk (én emlékszem, amikor pl. Orfûn 5 döntõ volt -talán pont az ötödikben nyertem, de mi is és Szekszárd is csinált már ilyeneket RÉGEN, de igazodnunk kell a szabályzathoz, amiben 1 idõmérõ és 1 döntõ van. És gondolj bele, mikor lenne vége, mondjuk 100 induló esetén...)

Chicken

Ui.: A Pupáknak üzenem, hogy be kell szereznie egy csajszit, aki segít neki a díjak átadásában (is), hehe…

Az összes rohadék SZÚNYOG meg Légy bekaphatja :) Legközelebb búvárruhában indulok..

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Ha valamelyik kép érdekel valakit, dobjon egy privit, mailt ( [ és megbeszéljük.

Teeee képrongálóó :D.
Nem fizet a minmax ?? :P

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Köszi Mindenkinek aki eljött.

I-Drive: Nem fiktív idõt kaptál mert volt elötted egy bukás és ahhoz írtuk be az idõdet aki bukott, de korrigáltuk, hála a lista jól lett megírva így csak gyors megkerestük, hogy pontosan hol is tartottunk.

Bocs akinek nem tudtunk egybõl idõt mondani, de ha nekiállok keresgélni hogy ki hol merre van akkor becsúszhat hiba.

Üdv Dani
FanatiX

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
http://pix.bikemag.hu/Palmi

majd jön a többi is...
Ha valamelyik kép érdekel valakit, dobjon egy privit, mailt ( palmer@minimail.hu ) és megbeszéljük.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Na én is hazaértem, fürcsi meg minden...
Lassa jönnek a képek...
Aszem felejtõs a cukrász szakma Fotósnak kellene menem...

Áttolod a képeket az emilemre? Már amelyiken rajta vagyok

fuck me, i'm famous!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Benézem:
http://dalmamag.hu/p...-1/DSC_0033.jpg

Ugrom:

http://dalmamag.hu/p...-1/DSC_0189.jpg

Ennyire vagyok boldog :

http://dalmamag.hu/p...-1/DSC_0040.jpg

Zsolo királyok a képek!

fuck me, i'm famous!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Na én is hazaértem, fürcsi meg minden...
Lassa jönnek a képek...
Aszem felejtõs a cukrász szakma Fotósnak kellene menem...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
uristen!

két hét múlva mátra, és oda menni kell. jaj
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nagyon -nagyon élveztem a hétvégét!
Szombat délután végignyomtuk Lcs-vel. MIvel a legfontosabbnaka letörés beadását tekintettem azzal kezdtünk. Miután negyedik nekifutásra beadtam jöhetett a pálya többi része. Nagyon tuti volt a talaj , nem porzott kellemesen nedves volt, eszméletlenül tapadt. Az idõmérõn sikerült mennem egy 1:21 es idõt. Szar idõ de nem lettem uccsó ;)
A versenyen kicsit javítottam igy 1:19es idõvel végeztem. Ahhoz képest , hogy mind a bicajomnak, mind nekem az elsõ versenyem nem olyan rossz. Tulteljesítettem az õtéves tervet :D

Le a kalappal: a mervesek elõtt. Jobban tolják mint Én!
Kroó család fincsi kajája elõtt
Pupákéknak a majdnem tökéletes szervezésért!
RocsiPeti elõtt aki rendesen odatette magát!

Egyszoval hatalmas buli volt!

Kolyok8: Te meg bekaphatod! De azért gratula jól mentél! Igaz esélyem nem volt, hogy a közeledbe férközzek.

fuck me, i'm famous!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én is jól érezetm magam,igaz cask cimbiket kisértem

de gratula a versenyhez,csak a holtidõt kéne kitölteni,pl vizes póló...

jól mentek mindenki

Dalma igen,valóban szépen ment,tavaj láttam elõször,akor kicst mintha nagy lettvolna a gép Neki?
vagy nem tom,de most nagyon jól ment!!!
és kedvesn szólt hogy lassan menjünk föl mert rajt lesz.

szóval csupa pozitívum

jöhetnétek megint Pécsre

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
xaxtok bringások!
Nagyon szépen közsönnyük ezt a versenyt a Pupáknak! igen rendesen odatette magát!
hála égnek a véleménye is változott mert volt senior kategoria! A pálya is jó volt és elég jól mentek a dolgok! Egy szónak is száz a vége király volt a hétvége!!!
Tokod Team szerves tagja!

i-drive

i-drive

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Számomra a negatívum az volt,hogy amikor leértem a döntõn,nem írtak be nekem idõt,és azt sem tudták,hogy leértem...így szerintem egy fiktív idõt kaptam...nekem kellett szólni,hogy rég leértem,és nincs a nevem mellett semmi.No mindegy.
Majd következõre,úgy sem számít nekem semmit:)
Amúgy tényleg jó volt a pálya,jól is éreztem magam,és ennál nincs fontosabb:)))

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

...számomra a másik meglepetés Dalma volt. Szép az új gépe és nagyon megy vele. Szépen is megy, meg gyorsan is. Én egy másodpercet kaptam tõle, de az hosszú pályán több lenne. :mad: Pedig tavaly elött nem bírt megfogni...

Köszöni szépen!