Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Tisztelt vole.: nem kell megilyedni, nem fogunk olyan akadályokat építeni, amit nem lehet megoldani, egyszóval nem fogunk átesni a LÓÓÓÓÓ tulsó oldalára. A másik meg, lehet hogy nem láttam személyesen nemzetközi pályát, csak filmeken, felvételeken, de a viszonyítási képességem(günk) még jók. Különben Vizibicó barátom a másik pályatervezõ és kivitelezõ barátom már volt a szomszédban rendezett versenyen. Én hiszek neki, hiszek Gulyás Misinek, Dalmának, Zsolonak és még sorolhatnám. Nem ma kezdtük a pályaépítést, folyamatossan alakítjuk(nem volt mindig ugyanaz pályavonal/verseny), hidd el van tapasztalat már. Lehet nagyképüen hangzik. Tisztába vagyunk azzal, hogy mindenkinek nem tudunk megfelelni, sem mi , sem más pályaépítõ,építõk. Észrevételeket elfogadjuk, és örülünk is neki, ha valaki okos öttlettel áll elõ.
A másik meg egy Magyar Kupafutamot, ami mindjár válogató is (azt hiszem), meg kell küzdeni a helyezésekért. A VB-n is hasonló méretû akadályokkal ál szembe a résztvevõ nem? Vagy ott is kifogásolni fogja az akadályok méretét? Nekem az a mondásom: mindenkinek egyformán adott az akadály, meg kell oldani.
Remélem nem sértettem meg senkit, mert már nem lehet tudni. Ez az állandó veszekedés a neten!?
Na pá, megyek dombot, hegyeket túrni.

Felreertettel, en csak azert mondtam mert mar talalkoztam ilyennel. Nem is magam miatt mondtam, mivel biztos hogy nem fogok indulni, mert nincs mivel, csak a balesetek es egyeb dolgok miatt. Volt mar ra pelda hogy valaki azt hitte atto llesz jo egy palya, hogy idiota ugratok vannak mindenutt, egyik veszelyesebb mint a masik. Lehet egy ugrato nagy es teljesitheto, ha normalis a kidobo es van rendes leerkezo. Csak ezert mondtam. Semmi negativ gondoltat nem volt mogotte.
Jo epitkezest ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
xaxtok!
Ha minden igaz nálunk lessz hely viszont pesten hülye vok így csak ami útba esik dorog fele oda!
Tokod Team szerves tagja!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mátrából keresek 1 fõnek _csak vissza_ Pestre fuvart. Hugomról van szó, no bringa, kevés csomag.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Azt nem értem, hogy aki bejelentette az esetet mér nem jött oda megkérdezni, hogy mi a fütyköst csinálunk, és én készségesen elmondtam volna neki. Mind1! Ezt is megéltük:DPaccsi!!!

Mert az gerincre vallana... Abszurdisztán

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Ezaz Jaki barátom. Harcolj, foggal körömmel küzdj. Mi is megküzdöttünk egy pár értetlen ökör emberrel. De egy pár ilyet összeszedsz, nagy gödröt lehet velük robbbbbbantani, annyira síkok! Na meg huzzzzatok bele, mert mindjárt itt van augusztustalan, aztán mennénk versenyezni vagy mi. Hajrá-hajrá!

Tisztelt vole.: nem kell megilyedni, nem fogunk olyan akadályokat építeni, amit nem lehet megoldani, egyszóval nem fogunk átesni a LÓÓÓÓÓ tulsó oldalára. A másik meg, lehet hogy nem láttam személyesen nemzetközi pályát, csak filmeken, felvételeken, de a viszonyítási képességem(günk) még jók. Különben Vizibicó barátom a másik pályatervezõ és kivitelezõ barátom már volt a szomszédban rendezett versenyen. Én hiszek neki, hiszek Gulyás Misinek, Dalmának, Zsolonak és még sorolhatnám. Nem ma kezdtük a pályaépítést, folyamatossan alakítjuk(nem volt mindig ugyanaz pályavonal/verseny), hidd el van tapasztalat már. Lehet nagyképüen hangzik. Tisztába vagyunk azzal, hogy mindenkinek nem tudunk megfelelni, sem mi , sem más pályaépítõ,építõk. Észrevételeket elfogadjuk, és örülünk is neki, ha valaki okos öttlettel áll elõ.
A másik meg egy Magyar Kupafutamot, ami mindjár válogató is (azt hiszem), meg kell küzdeni a helyezésekért. A VB-n is hasonló méretû akadályokkal ál szembe a résztvevõ nem? Vagy ott is kifogásolni fogja az akadályok méretét? Nekem az a mondásom: mindenkinek egyformán adott az akadály, meg kell oldani.
Remélem nem sértettem meg senkit, mert már nem lehet tudni. Ez az állandó veszekedés a neten!?
Na pá, megyek dombot, hegyeket túrni.

Július 09-10 4X Magyar Kupa/selsjtezõ+ Pannon Kupa 4X 2. forduló/ fesztivál egész hétvégén.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
A gyõrújbaráti pálya építõi túl vannak az elsõ rendõri ellenõrzésen!!!!

Történet az úgy szól hogy:
Jetyvel és öcsémmel kimentünk a tett helyszínére és nekiláttunk a munkáknak. Bozótvágás, kitûzés, ásás stb... Egyszercsak látom hogy egy rendõrségi niva jön fel a dombra. Kiszálnak a kocsiból és odajönnek, hogy lakossági bejelentés érkezett, miszerint természetkárosítás történik!!!
De hál' istennek abszolutt korektek voltak a rendõrök. Nem volt mibe belekötniük, mivel mondtuk hogy a tulajdonossal szerzõdésünk van, és az önkormányzat is tud a dologról. Felvették az adatainkat és megkérdezték hogy mi is lesz itt. Elmondtam nekik. Megkérdezték hogy meddig fog tartani a pálya. Lemutattam a domb aljába, mire az egyik körzeti megbízott: ,,A szentségit!!! Lesz itt még meló! További jó munkát!'' és ezzel ahogy jöttek el is mentek.

Ennyi a sztori... Azt nem értem, hogy aki bejelentette az esetet mér nem jött oda megkérdezni, hogy mi a fütyköst csinálunk, és én készségesen elmondtam volna neki. Mind1! Ezt is megéltük:D

Paccsi!!!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

Igen, ott hosszabbak...

No akkor mi is nyugottan elengedhetjük a fantáziánkat:D

Úgy néz ki hogy az elkövetkezendõ 3 hónapban az életem jelentõs részét pályaépítéssel fogom kitölteni...
Lassan de biztosan haladunk...

Paccsi mindenkinek!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nem attol nehez egy palya, hogy 78m hosszu ugratok vannak. Par kulfoldi 4X palyat meg lehet nezni.

Igen, ott hosszabbak...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert arra figyeljetek, hogy esszel csinaljatok az ugratokat. Nem attol nehez egy palya, hogy 78m hosszu ugratok vannak. Par kulfoldi 4X palyat meg lehet nezni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Mert mi egy állllllllatok vagyunk. Még csak május és mindjárt kész a 4X pálya.

Néhány paraméter: a legkissebb akadály magassága 1méter, eldobó érkezõ közti távolság minimum 5m, kombinált akadályok érkezõ vége a mandinerben, érkezõbõl eldobóba stb,stb.
Egyszóval mocskosúl bekeményítettünk, nem lesznek kis akadályok, a célban az asztal is növekszik hoszban.
Na július 09-10 Magyarszék 4X MK/Pannon Kupa 4X 2. forduló FESZTIVÁLLAL egybekötve. A programon még dolgozunk, de ami biztos szombati nap kora délután már nagy buli, este eszemiszom,filmvetítés (jóidõ esetén ez mind szabadtéri) szállások nagy részt a pálya közelében próbáljuk megoldani.
ennnnnnnyííííííííííí
Ja Jaki huzzzzzzzatok bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mátraszentimrei versenykiírás a dalmaMagon.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Zágrábi eredmények és képek a dalmaMagon.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

hello
Küldene nekem valaki eredménylistát a szekszárdi versenyrõl, elõre is köszönöm.
email:lazagab@freemail.hu
mégegyszer kösz
üdv,
lazagab

2118-as hozzászólás...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A Kõszegi Dh versenyrõl mi tudtok? Mikor lesz pontosan?

2005. július 2-3. Kõszeg
Magyar Kupa DH #2

2005. július 1. (péntek):

13:00 - Gyalogos pályabejárás

2005. július 2. (szombat):

08:00 - 09:00 Pálya átadása a Verseny Bírói Testület (VBT) képviselõinek
09:00 - 17:00 Nevezés
09:00 - 12:00 Edzés (a pályán meg lehet állni)
13:00 - 17:00 Edzés (a pályán nem lehet megállni)
17:00 - Technikai értekezlet

2005. július 3. (vasárnap):

09:00 - 12:00 Nevezés / Edzés
13:00 - Idõmérõ
15:00 - Döntõ
17:00 - Eredményhírdetés

Infó: Dávid Örs

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

megtettünk mindent a siker eléréséért. Igérem a jövõben sem lesz máskép, megkeserítve az öszteló'sokk' életét. Bár egyre jobban szorúl a hurok(jobb ösztelós gépek, ügyesebb riderek), de mi mindig ott leszünk.

Ezt én is csak megerõsíteni tudom!
Ünnepélyesen jelentem a nagyérdemû közönségnek, hogy nekiláttunk a gyõrújbaráti 4x pályának! Ha lesznek képek majd iparkodok feltenni néhányat.
Ha valakinek esetleg hirtelen áshatnéka támad, akkor szóljon és szívesen kikúrálom ezt a problémáját!:D

Paccsi mindenkinek!

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
hello
Küldene nekem valaki eredménylistát a szekszárdi versenyrõl, elõre is köszönöm.
email:lazagab@freemail.hu
mégegyszer kösz
üdv,
lazagab

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
csao.
van valakinel meg 2 hely? malnanak meg nekem. szanjatok meg plz :D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
LCS: törölj priviket

kéne Ádámnak is szállás.
Ha van jó lenne kétágya szoba.
köcc

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hello! A Kõszegi Dh versenyrõl mi tudtok? Mikor lesz pontosan?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
MátraDH jócska lesz remélem.
ha eredményekben nem is, de a létszámban tuti kiteszünk magunkért:-)
csak legyen jóidõ, sárdh nem finom