Tisztelt vole.: nem kell megilyedni, nem fogunk olyan akadályokat építeni, amit nem lehet megoldani, egyszóval nem fogunk átesni a LÓÓÓÓÓ tulsó oldalára. A másik meg, lehet hogy nem láttam személyesen nemzetközi pályát, csak filmeken, felvételeken, de a viszonyítási képességem(günk) még jók. Különben Vizibicó barátom a másik pályatervezõ és kivitelezõ barátom már volt a szomszédban rendezett versenyen. Én hiszek neki, hiszek Gulyás Misinek, Dalmának, Zsolonak és még sorolhatnám. Nem ma kezdtük a pályaépítést, folyamatossan alakítjuk(nem volt mindig ugyanaz pályavonal/verseny), hidd el van tapasztalat már. Lehet nagyképüen hangzik. Tisztába vagyunk azzal, hogy mindenkinek nem tudunk megfelelni, sem mi , sem más pályaépítõ,építõk. Észrevételeket elfogadjuk, és örülünk is neki, ha valaki okos öttlettel áll elõ.
A másik meg egy Magyar Kupafutamot, ami mindjár válogató is (azt hiszem), meg kell küzdeni a helyezésekért. A VB-n is hasonló méretû akadályokkal ál szembe a résztvevõ nem? Vagy ott is kifogásolni fogja az akadályok méretét? Nekem az a mondásom: mindenkinek egyformán adott az akadály, meg kell oldani.
Remélem nem sértettem meg senkit, mert már nem lehet tudni. Ez az állandó veszekedés a neten!?
Na pá, megyek dombot, hegyeket túrni.
Felreertettel, en csak azert mondtam mert mar talalkoztam ilyennel. Nem is magam miatt mondtam, mivel biztos hogy nem fogok indulni, mert nincs mivel, csak a balesetek es egyeb dolgok miatt. Volt mar ra pelda hogy valaki azt hitte atto llesz jo egy palya, hogy idiota ugratok vannak mindenutt, egyik veszelyesebb mint a masik. Lehet egy ugrato nagy es teljesitheto, ha normalis a kidobo es van rendes leerkezo. Csak ezert mondtam. Semmi negativ gondoltat nem volt mogotte.
Jo epitkezest