Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. június 10. - 20:13

Írta 2005. június 10. - 19:57

Írta 2005. június 10. - 19:54

Írta 2005. június 10. - 14:09

csá. Akkor +kezdeném a magyarszéki verseny hírdetését.
Maga a verseny JÚLIUS 09 - 10, helyszin Magyarszék Újtelep.
4X Magyar Kupa-Világbajnoki Válogató / Pannon Kupa 2. forduló
Program:
Szombati nap (júli.9) elvileg nem lehet edzeni ( talán +oldható ), nehogy valaki megsérûljön, és ne tudjon indulni
Vasárnap ( júli 10 ):
08:00-09:00 pálya átadása a VBT-nek (verseny bírói testületnek )
09:00-12:00 tessék nevezni és eddddzzzz
12:15 értekezünk technikailag vagy mi
13:00 IDÕMÉRÕÕÕÕÕÕÕÕ
14:30 ELDÖNTJÜK KI LESZ A LEGJOBBBBBB
AZTÁN MEGKAPJA MINDENKI AZT, AMI NEKI JÁR, amit összehozott.
Közben sõrparti, sütiparti, ugribugri meg ijesmi. Persze díjjazva.
Kategóriák:
Hobit, profi lányok és fiúk.
Versenybírók várhatóak, licensz spórtorvosi profi kategóriákban kötelezõ érted?
A Pannon Kupába az eredmények beleszámítanak, gyerekek a nagyok után lesznek összesorsolva-futamba leengedve.
És akik nélkül mindez nem menne:
Magyarszék Önkormányzata, Debmut-a colas csoport tagja,Lukovics és Társa KFT, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria, Gazdabót,Gyenis Biztonság és Számítástechnika, Gó Fast energiaital, Bike Kerékpárszaküzlet,és Szakszervíz Komló (köszi Nor-bi), Kapucinus Sõr Magyarhertelend, Avex KFT- a MAXXIS gumik hazai forgalmazója Budapest, a területet Miklós Józsefné és Gyenis Attila biztosítja, a pályát a legnagyobb DH-s felszállítónk Császár László nyírja trakival.A pályán barátaink fognak üvõlteni-segíteni.
Aztán meg a szállásinfók Magyarszéken:
0671/719-719 és 0630/4992134-Pálma panzió (Kárpáti Jenõ),1ház 3kicsi1nagy szobával konyha zuhanyzó,zárható bringatárolóval.ABC-D a szomszédban
0630/4858603-Rauch szállás 2 ház
Szállás Sikonda, pálya 3km
0672/481-981 Sikonda Fenyves Kemping
0672/485-240 Zöld béka panzió
A szállásokon még mindig munkálkodunk.
Na pá,megjött a monszum és áll a víz minálunk, meló van.
Maga a verseny JÚLIUS 09 - 10, helyszin Magyarszék Újtelep.
4X Magyar Kupa-Világbajnoki Válogató / Pannon Kupa 2. forduló
Program:
Szombati nap (júli.9) elvileg nem lehet edzeni ( talán +oldható ), nehogy valaki megsérûljön, és ne tudjon indulni
Vasárnap ( júli 10 ):
08:00-09:00 pálya átadása a VBT-nek (verseny bírói testületnek )
09:00-12:00 tessék nevezni és eddddzzzz
12:15 értekezünk technikailag vagy mi
13:00 IDÕMÉRÕÕÕÕÕÕÕÕ
14:30 ELDÖNTJÜK KI LESZ A LEGJOBBBBBB
AZTÁN MEGKAPJA MINDENKI AZT, AMI NEKI JÁR, amit összehozott.
Közben sõrparti, sütiparti, ugribugri meg ijesmi. Persze díjjazva.
Kategóriák:
Hobit, profi lányok és fiúk.
Versenybírók várhatóak, licensz spórtorvosi profi kategóriákban kötelezõ érted?
A Pannon Kupába az eredmények beleszámítanak, gyerekek a nagyok után lesznek összesorsolva-futamba leengedve.
És akik nélkül mindez nem menne:
Magyarszék Önkormányzata, Debmut-a colas csoport tagja,Lukovics és Társa KFT, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria, Gazdabót,Gyenis Biztonság és Számítástechnika, Gó Fast energiaital, Bike Kerékpárszaküzlet,és Szakszervíz Komló (köszi Nor-bi), Kapucinus Sõr Magyarhertelend, Avex KFT- a MAXXIS gumik hazai forgalmazója Budapest, a területet Miklós Józsefné és Gyenis Attila biztosítja, a pályát a legnagyobb DH-s felszállítónk Császár László nyírja trakival.A pályán barátaink fognak üvõlteni-segíteni.
Aztán meg a szállásinfók Magyarszéken:
0671/719-719 és 0630/4992134-Pálma panzió (Kárpáti Jenõ),1ház 3kicsi1nagy szobával konyha zuhanyzó,zárható bringatárolóval.ABC-D a szomszédban
0630/4858603-Rauch szállás 2 ház
Szállás Sikonda, pálya 3km
0672/481-981 Sikonda Fenyves Kemping
0672/485-240 Zöld béka panzió
A szállásokon még mindig munkálkodunk.
Na pá,megjött a monszum és áll a víz minálunk, meló van.
Írta 2005. június 09. - 21:29

Xaxtok!
Jövõ hét végén Miskolc kilátó DH. Tokodiak ott lesznek!
Jövõ hét végén Miskolc kilátó DH. Tokodiak ott lesznek!
Tokod Team szerves tagja!
Írta 2005. június 08. - 15:38

Csá. Elõször is gratula a KOMLÓI teamnak a pálya jó volt, bár nekem elõször nem igazán jött be.A végére megtetszett. Megszakadnom nem igazán kellett, ugyanis a kategóriámban ( elite senior ) nem igazán volt kemény elenfelem. Gurultam eggyett, nyertem, a pontok jól jönnek majd összesítésnél. Ellenfeleimnek gratulálok a hejtállásért, azt viszont sajnálom, hogy Stefiék nem jöttek le, talán nekem is jobb lett volna a szorosabb keményebb mezöny. Összesítve én jól éreztem magam a hétvégén, bár verseny elött 1 órával még nem volt biztos, hogy egyáltalán indulok ( Qrva olajfék ).
más: Úgy néz ki a dolog, hogy végre holnap teljessen kész lesz a 4X pályánk, jön a gép. A már kész akadályok bepróbálva, szerintem verseny filingben igen jó lesz. Talán kijelenthetem szinvonalas lett, végre olyan lett amilyennek akartuk már 2 évvel ezelött.
A júliusi versenyünk pontos programja, támogatói, szállásinfók amik már szép számban vannak Magyarszéken legközelebb. Megyek a pályára.
csá.
más: Úgy néz ki a dolog, hogy végre holnap teljessen kész lesz a 4X pályánk, jön a gép. A már kész akadályok bepróbálva, szerintem verseny filingben igen jó lesz. Talán kijelenthetem szinvonalas lett, végre olyan lett amilyennek akartuk már 2 évvel ezelött.
A júliusi versenyünk pontos programja, támogatói, szállásinfók amik már szép számban vannak Magyarszéken legközelebb. Megyek a pályára.
csá.
Írta 2005. június 08. - 11:54

Alakulgat a pályácskánk...
Lassan de biztosan. Vannak segítõk. Most várjuk majd a dózert oszt olyanokat túr nekünk hogy lesz majd fejvakargatás!
Jó húzós tempót lehet majd lépni rajta...
Alig várom hogy kipróbálhassam!!!! Merthát eddig még nekem se nagyon volt lehetõségem menni rajta... (bringa miatt)
Azt aszem garantálni tudom hogy a pálya nyomvonala olyan lesz mint a tükör;) Szal merevvel sima zsír!!!
Paccsi mindenkinek!
Lassan de biztosan. Vannak segítõk. Most várjuk majd a dózert oszt olyanokat túr nekünk hogy lesz majd fejvakargatás!
Jó húzós tempót lehet majd lépni rajta...

Alig várom hogy kipróbálhassam!!!! Merthát eddig még nekem se nagyon volt lehetõségem menni rajta... (bringa miatt)
Azt aszem garantálni tudom hogy a pálya nyomvonala olyan lesz mint a tükör;) Szal merevvel sima zsír!!!
Paccsi mindenkinek!
Írta 2005. június 08. - 10:57

Hi!Én úgy tom kõszeg elõtte 1 héttel van!Mindegy!Magyarszéken??Hát alakul a pálya,vagyis majdnem kész.Csak én nem tudtam kimeni már lassan egy hónapja és igen szar ez így.Egybesett a nyári meló kezdete és a suli vége,ez van ma magyarországon!De amint tudok megyek nyomulni meg "túrni" a pályára!!Tietek alakul?Ahogy ismerlek titeket joo lessz.Vannak segítõitek vagy csak 2en csináljátok!??
Na RAMPAGE!!!
Na RAMPAGE!!!
Írta 2005. június 08. - 10:10

hello Jakesz!!Mi történt veled?Nagyot firkáltál talán???Kovácsi kilõve Mszék részérõl azt hiszem,de Július 9.-10. 4X ,utána meg Sátoralja.Jöttök nem???Az a rész baró nagyon:)És finom borok vannak arra!!
Nem nem volt perec, csak új vázam van és nem jó bele a régi monoblock, és az új még nem jött meg.
9-10 4x??? nem akkor van Kõszeg DH???

Szerintem megyünk Sátoraljaújhelyre... De ez még elválik...
A borokat meg ne is emlegesd!!!

Miujság Magyarszéken?
Paccsi!
Írta 2005. június 07. - 19:25

hello Jakesz!!Mi történt veled?Nagyot firkáltál talán???Kovácsi kilõve Mszék részérõl azt hiszem,de Július 9.-10. 4X ,utána meg Sátoralja.Jöttök nem???Az a rész baró nagyon:)És finom borok vannak arra!!

Írta 2005. június 07. - 11:11

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. június 07. - 10:41

Hello Mindenki!Jó volt a vasárnapi verseny csak a Jakesz hiányzott!!Remélem jól vagy???!!!
Csá!
Köszönöm az aggódást! Egyben vagyok még. Csak a bringának véres kicsit a torka...
De 7végére meg lesz... Valószínû hogy ott leszek nagykovácsiban...
Sajnálom hogy kikellett hagynom ezt a versenyt. Azt hallottam hogy jó pálya volt. Szokás szerint esõvel...

Árpád: Hát téged is látni errefele? Kihozod dlága pofidat szelõzni nagykovácsiba???Meghogy végre bringa szagot érezz...
Paccsi mindenkinek!
Írta 2005. június 06. - 19:21

Írta 2005. június 06. - 11:24

Hello Mindenki!Jó volt a vasárnapi verseny csak a Jakesz hiányzott!!Remélem jól vagy???!!!
Írta 2005. június 06. - 09:44

Írta 2005. június 06. - 09:37

Ja, meg ugye lesz a sportsziget, ahol a kiírás szerint lesz ns. verseny, és a számgépes képek szerint egész ígéretes pálya lesz! A dirtöt meg ha jól tudom Gumi szervezi. Szóval azért most hétvégén is lehet terhelni a telókat!
Írta 2005. június 06. - 09:32

Jól hallottad! Félig meghívásos, félig nyílt freeride verseny lesz, melyet Szedõ, Gizmo és a speci szervez. Beszéltem Szedõvel: kb. 2-300m hosszú a pálya az elején egy ns. fel és leugrással, majd egy 13m-es ugrató - ezt õ is soknak tartja, így les mellette egy kisebb ív, majd mandíner és a végén pár dirt, ill. lesz egy brutál ns. pálya bemutatóra (Milán és társai számára). Ennyit sikerült megtudnom.
Írta 2005. június 06. - 08:52

Hello! Most hétvégén lesz valamilyen verseny? Mert egy-két biciklis Szombathelyen azzal fogadott, hogy valamilyen freeride verseny lesz... De nem tudom, hogy mit is beszéltek...
Én úgy hallottam, hogy 11-én Nagykovácsiban, a Cross-kovácsi elõtti napon lesz freeride verseny. Építettk egy rövid pályát, több útvonallal, northsore-al... ezt hallottam...
Írta 2005. június 06. - 07:48

Üdv Mindenkinek!
Köszi, hogy megint eljöttetek Komlóra és az esõsre változott idõjárás ellenére kitartottatok. Gratula minden dobogósnak!
A támogatóknak köszönet a segítségért: VILO STORE Bp., AVEX Kft., GO FAST, Bike Kerékpárszaüzlet, Komló Város Ifjúsági- és Sportbizottsága, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány.
Minden DÖKÉ-s és nem DÖKÉS segítõnek, pályamunkásnak KÖSZÖNJÜK!
Chicken
Ui.: A szlovákok nagyon mennek, kössük fel a nadrágot! (egyébként a 40 indulóból 6 Szlovákiából érkezett)
Köszi, hogy megint eljöttetek Komlóra és az esõsre változott idõjárás ellenére kitartottatok. Gratula minden dobogósnak!
A támogatóknak köszönet a segítségért: VILO STORE Bp., AVEX Kft., GO FAST, Bike Kerékpárszaüzlet, Komló Város Ifjúsági- és Sportbizottsága, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány.
Minden DÖKÉ-s és nem DÖKÉS segítõnek, pályamunkásnak KÖSZÖNJÜK!
Chicken
Ui.: A szlovákok nagyon mennek, kössük fel a nadrágot! (egyébként a 40 indulóból 6 Szlovákiából érkezett)