Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja,eszrevettem.de nem az en hibam...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
valami nem stimmol.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nnnaa.kepek a komloi dh-rol.

http://pix.bikemag.h...um621/album357/

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
csá. Akkor +kezdeném a magyarszéki verseny hírdetését.

Maga a verseny JÚLIUS 09 - 10, helyszin Magyarszék Újtelep.
4X Magyar Kupa-Világbajnoki Válogató / Pannon Kupa 2. forduló
Program:
Szombati nap (júli.9) elvileg nem lehet edzeni ( talán +oldható ), nehogy valaki megsérûljön, és ne tudjon indulni
Vasárnap ( júli 10 ):
08:00-09:00 pálya átadása a VBT-nek (verseny bírói testületnek )
09:00-12:00 tessék nevezni és eddddzzzz
12:15 értekezünk technikailag vagy mi
13:00 IDÕMÉRÕÕÕÕÕÕÕÕ
14:30 ELDÖNTJÜK KI LESZ A LEGJOBBBBBB
AZTÁN MEGKAPJA MINDENKI AZT, AMI NEKI JÁR, amit összehozott.
Közben sõrparti, sütiparti, ugribugri meg ijesmi. Persze díjjazva.
Kategóriák:
Hobit, profi lányok és fiúk.
Versenybírók várhatóak, licensz spórtorvosi profi kategóriákban kötelezõ érted?
A Pannon Kupába az eredmények beleszámítanak, gyerekek a nagyok után lesznek összesorsolva-futamba leengedve.
És akik nélkül mindez nem menne:
Magyarszék Önkormányzata, Debmut-a colas csoport tagja,Lukovics és Társa KFT, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria, Gazdabót,Gyenis Biztonság és Számítástechnika, Gó Fast energiaital, Bike Kerékpárszaküzlet,és Szakszervíz Komló (köszi Nor-bi), Kapucinus Sõr Magyarhertelend, Avex KFT- a MAXXIS gumik hazai forgalmazója Budapest, a területet Miklós Józsefné és Gyenis Attila biztosítja, a pályát a legnagyobb DH-s felszállítónk Császár László nyírja trakival.A pályán barátaink fognak üvõlteni-segíteni.
Aztán meg a szállásinfók Magyarszéken:
0671/719-719 és 0630/4992134-Pálma panzió (Kárpáti Jenõ),1ház 3kicsi1nagy szobával konyha zuhanyzó,zárható bringatárolóval.ABC-D a szomszédban
0630/4858603-Rauch szállás 2 ház
Szállás Sikonda, pálya 3km
0672/481-981 Sikonda Fenyves Kemping
0672/485-240 Zöld béka panzió
A szállásokon még mindig munkálkodunk.
Na pá,megjött a monszum és áll a víz minálunk, meló van.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Jövõ hét végén Miskolc kilátó DH. Tokodiak ott lesznek!
Tokod Team szerves tagja!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá. Elõször is gratula a KOMLÓI teamnak a pálya jó volt, bár nekem elõször nem igazán jött be.A végére megtetszett. Megszakadnom nem igazán kellett, ugyanis a kategóriámban ( elite senior ) nem igazán volt kemény elenfelem. Gurultam eggyett, nyertem, a pontok jól jönnek majd összesítésnél. Ellenfeleimnek gratulálok a hejtállásért, azt viszont sajnálom, hogy Stefiék nem jöttek le, talán nekem is jobb lett volna a szorosabb keményebb mezöny. Összesítve én jól éreztem magam a hétvégén, bár verseny elött 1 órával még nem volt biztos, hogy egyáltalán indulok ( Qrva olajfék ).

más: Úgy néz ki a dolog, hogy végre holnap teljessen kész lesz a 4X pályánk, jön a gép. A már kész akadályok bepróbálva, szerintem verseny filingben igen jó lesz. Talán kijelenthetem szinvonalas lett, végre olyan lett amilyennek akartuk már 2 évvel ezelött.

A júliusi versenyünk pontos programja, támogatói, szállásinfók amik már szép számban vannak Magyarszéken legközelebb. Megyek a pályára.
csá.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Alakulgat a pályácskánk...
Lassan de biztosan. Vannak segítõk. Most várjuk majd a dózert oszt olyanokat túr nekünk hogy lesz majd fejvakargatás!
Jó húzós tempót lehet majd lépni rajta... :D
Alig várom hogy kipróbálhassam!!!! Merthát eddig még nekem se nagyon volt lehetõségem menni rajta... (bringa miatt)
Azt aszem garantálni tudom hogy a pálya nyomvonala olyan lesz mint a tükör;) Szal merevvel sima zsír!!!

Paccsi mindenkinek!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hi!Én úgy tom kõszeg elõtte 1 héttel van!Mindegy!Magyarszéken??Hát alakul a pálya,vagyis majdnem kész.Csak én nem tudtam kimeni már lassan egy hónapja és igen szar ez így.Egybesett a nyári meló kezdete és a suli vége,ez van ma magyarországon!De amint tudok megyek nyomulni meg "túrni" a pályára!!Tietek alakul?Ahogy ismerlek titeket joo lessz.Vannak segítõitek vagy csak 2en csináljátok!??
Na RAMPAGE!!!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

hello Jakesz!!Mi történt veled?Nagyot firkáltál talán???Kovácsi kilõve Mszék részérõl azt hiszem,de Július 9.-10. 4X ,utána meg Sátoralja.Jöttök nem???Az a rész baró nagyon:)És finom borok vannak arra!!:o

Nem nem volt perec, csak új vázam van és nem jó bele a régi monoblock, és az új még nem jött meg.
9-10 4x??? nem akkor van Kõszeg DH???:(
Szerintem megyünk Sátoraljaújhelyre... De ez még elválik...
A borokat meg ne is emlegesd!!!:P Bokácson volt lehetõségem belekóstólni azon régió borízvilágába...:D
Miujság Magyarszéken?

Paccsi!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
hello Jakesz!!Mi történt veled?Nagyot firkáltál talán???Kovácsi kilõve Mszék részérõl azt hiszem,de Július 9.-10. 4X ,utána meg Sátoralja.Jöttök nem???Az a rész baró nagyon:)És finom borok vannak arra!!:o

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rocsi:
Pár kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

Hello Mindenki!Jó volt a vasárnapi verseny csak a Jakesz hiányzott!!Remélem jól vagy???!!!

Csá!
Köszönöm az aggódást! Egyben vagyok még. Csak a bringának véres kicsit a torka...
De 7végére meg lesz... Valószínû hogy ott leszek nagykovácsiban...
Sajnálom hogy kikellett hagynom ezt a versenyt. Azt hallottam hogy jó pálya volt. Szokás szerint esõvel... :D

Árpád: Hát téged is látni errefele? Kihozod dlága pofidat szelõzni nagykovácsiba???Meghogy végre bringa szagot érezz...

Paccsi mindenkinek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
képek a komlói versenyrõl?

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hello Mindenki!Jó volt a vasárnapi verseny csak a Jakesz hiányzott!!Remélem jól vagy???!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ha jól tudom Gumi szervezi

Jól tudod...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ja, meg ugye lesz a sportsziget, ahol a kiírás szerint lesz ns. verseny, és a számgépes képek szerint egész ígéretes pálya lesz! A dirtöt meg ha jól tudom Gumi szervezi. Szóval azért most hétvégén is lehet terhelni a telókat!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Feltöltöttem a komlói eredménylistát. A jövõben az eredménylisták az adott verseny kiírásánál lesznek a comment részben, jelen esetben itt...

Én úgy hallottam, hogy 11-én Nagykovácsiban, a Cross-kovácsi elõtti napon lesz freeride verseny.

Itt van némi infó.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Jól hallottad! Félig meghívásos, félig nyílt freeride verseny lesz, melyet Szedõ, Gizmo és a speci szervez. Beszéltem Szedõvel: kb. 2-300m hosszú a pálya az elején egy ns. fel és leugrással, majd egy 13m-es ugrató - ezt õ is soknak tartja, így les mellette egy kisebb ív, majd mandíner és a végén pár dirt, ill. lesz egy brutál ns. pálya bemutatóra (Milán és társai számára). Ennyit sikerült megtudnom.

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Hello! Most hétvégén lesz valamilyen verseny? Mert egy-két biciklis Szombathelyen azzal fogadott, hogy valamilyen freeride verseny lesz... De nem tudom, hogy mit is beszéltek...

Én úgy hallottam, hogy 11-én Nagykovácsiban, a Cross-kovácsi elõtti napon lesz freeride verseny. Építettk egy rövid pályát, több útvonallal, northsore-al... ezt hallottam...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Köszi, hogy megint eljöttetek Komlóra és az esõsre változott idõjárás ellenére kitartottatok. Gratula minden dobogósnak!
A támogatóknak köszönet a segítségért: VILO STORE Bp., AVEX Kft., GO FAST, Bike Kerékpárszaüzlet, Komló Város Ifjúsági- és Sportbizottsága, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány.

Minden DÖKÉ-s és nem DÖKÉS segítõnek, pályamunkásnak KÖSZÖNJÜK!

Chicken

Ui.: A szlovákok nagyon mennek, kössük fel a nadrágot! (egyébként a 40 indulóból 6 Szlovákiából érkezett)