Qky!Majd legközelebb eszedbe juttatom "azt" a mondatot amit nekem címeztél, amikor kérsz valamit tõlem, jó!!??Ha nem gond!?Idézem(Te szoktad mondani Qky):Csak a JÓT szokták firkálni!!
MAGYARSZÉK JÚLIUS 9.-10. 4X ,NAGYON YOOOO LESSZ GYERTEK!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. június 16. - 13:54

Írta 2005. június 16. - 12:07

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Azt a fotóst keresem aki a 2005.május 15-én ott volt a mátrai versenyen. Pontosabban az elsõ nagy ugratónál az útátugrásnál 15 óra után pár percel.
Az ok amiért keresem, mert akkor volt egy esésem és lefényképezte az ujjamat, vagyis az eredményt.
Ezekhez a képekhez szeretnék valamilyen módon hozzájutni.
Elõre is köszi a segítséget!
A segítségeteket szeretném kérni! Azt a fotóst keresem aki a 2005.május 15-én ott volt a mátrai versenyen. Pontosabban az elsõ nagy ugratónál az útátugrásnál 15 óra után pár percel.
Az ok amiért keresem, mert akkor volt egy esésem és lefényképezte az ujjamat, vagyis az eredményt.

Ezekhez a képekhez szeretnék valamilyen módon hozzájutni.
Elõre is köszi a segítséget!
Írta 2005. június 16. - 11:59

Írta 2005. június 16. - 11:29

Jút eszemben milyen régen is jártam errefelé....
De talán biciklizéshez is visszatérek..
Szal Kõszeg elvileg Július 2. de ha valaki tud részleteket engem is érdekelne, mert asszem azon végre indulok...
És valaki esetleg tud valamit Gellért hegyi versenyrõl?Lesz-e vagy volt e egyántalán szó róla???
De talán biciklizéshez is visszatérek..

Szal Kõszeg elvileg Július 2. de ha valaki tud részleteket engem is érdekelne, mert asszem azon végre indulok...
És valaki esetleg tud valamit Gellért hegyi versenyrõl?Lesz-e vagy volt e egyántalán szó róla???
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Írta 2005. június 16. - 11:16

Maul! Ha arra gondolsz amire én akkor az a 7végén volt Nagykovácsiban. Vagy???
Matyi! A bringám frankón gurulgat uhhogy visszatérek a versenyekre...
A mi versenyünk is tisztázódni látszik, de nem kiabálok el semmit...
Matyi! A bringám frankón gurulgat uhhogy visszatérek a versenyekre...
A mi versenyünk is tisztázódni látszik, de nem kiabálok el semmit...
Írta 2005. június 16. - 10:55

Mert, mikor lesz ez a slopestyle verseny???
Valamint a Kõszegi DH mikor lesz???
Valamint a Kõszegi DH mikor lesz???
Írta 2005. június 16. - 10:43

Háááát....
Végülis igen, de a freeride az mondjuk inkább ollan mint a Red Bull féle dolog...
A Slopestyleban sok az épített "akadály" sok ugrató, northshore részek, dirtök, sõt néha még looping is...Elvileg a snowboardból gyütt át a megfogalmazás amikor a straight jump(egy nagy ugrató) versenyeket elkezdték kibõvíteni slideokkal és kisebb boxokkal, ugratókkal...
Hûûû lehet hogy túl részletes volt???
tschá: ny.
Végülis igen, de a freeride az mondjuk inkább ollan mint a Red Bull féle dolog...
A Slopestyleban sok az épített "akadály" sok ugrató, northshore részek, dirtök, sõt néha még looping is...Elvileg a snowboardból gyütt át a megfogalmazás amikor a straight jump(egy nagy ugrató) versenyeket elkezdték kibõvíteni slideokkal és kisebb boxokkal, ugratókkal...
Hûûû lehet hogy túl részletes volt???

tschá: ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Írta 2005. június 16. - 09:46

Ha a saalbach-i Adidas Slopestyle miatt kérdezed az egy freeride verseny...Milyen mûfaj a slopestyle?!?!?!?!
Írta 2005. június 16. - 09:39

Írta 2005. június 15. - 19:55

Hát széjjel kerestem a fejem és még életemben nem tekintettem ennyire bele ebbe a fórumba, de mégse találtam meg amit kerestem. Nem a legjobb topic rá, de kapcsolódik egy picit hozzá, aztán nem akartam ezért egy újat nyitni! Mert leb*sznak...
Szóval:
Milyen mûfaj a slopestyle?!?!?!?!
Szóval:
Milyen mûfaj a slopestyle?!?!?!?!
Írta 2005. június 15. - 16:40

Üdv mindenki!A QKY elvtársunkról annnyit,hogy elég jól ismerem ahhoz ,hogy tudjam hamar meg fog gyógyulni mert bringázásról van szó,majd esetleg ha nem gyógyul olyan gyorsan ,mint ahogy Õ és Mi gondoljuk és szertnénk itt magyarszéken,RÁsegítünk 1 keveset!!!:-)Mindenki jöjjön M.székre 4X-elni Júli 9.-10.!!!
Más:Beszélgettem 1 SÁTORALJAÚJHELYI lelkes pályaépítõvel(bogácson),ha olvasod írd le hogy milyen is lessz idén ott a pálya légyszi!!!Köszi!Jakó!Szalad már a bringád??
Más:Beszélgettem 1 SÁTORALJAÚJHELYI lelkes pályaépítõvel(bogácson),ha olvasod írd le hogy milyen is lessz idén ott a pálya légyszi!!!Köszi!Jakó!Szalad már a bringád??

Írta 2005. június 15. - 15:37

Amíg látom értelmét a dolognak addig nem hagyom magam...
Qky te meg pihenj sokat!!! Ebcsont beforr
Qky te meg pihenj sokat!!! Ebcsont beforr

Írta 2005. június 15. - 14:11

Elõször is köszönöm mindazok hívását,jókivánságát, e.mail-eket, akik aggódnak a testi épségemért: KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!. Mondhatnám, hogy jól vagyok, de akkor hazudnék. Pontos diagnózist ma kaptam-DARABOS FAKTURA LÁTSZIK, azaz 3 felé tört a kulcscsontom a picsába. Így már biztos, hogy a versenyünkön csak rendezek. Tényleg a galériában van egy pár jó kép a Magyarszéki 4x pályáról.
Na sok szeretettel várunk mindenkit JÚLIUS 09-10.-én Magyarszéken, téma 4X Magyar Kupa-VB válogató,Pannon Kupa 2.forduló.
Most többet nem írnék, mert nagyon szenvedek csá mindenkinek, vigyázni, mert veszélyes szakma a mienk.
Magyarszék infó.:0620/5834531
ja Jaki ne hagyd magad
Na sok szeretettel várunk mindenkit JÚLIUS 09-10.-én Magyarszéken, téma 4X Magyar Kupa-VB válogató,Pannon Kupa 2.forduló.
Most többet nem írnék, mert nagyon szenvedek csá mindenkinek, vigyázni, mert veszélyes szakma a mienk.
Magyarszék infó.:0620/5834531
ja Jaki ne hagyd magad
Írta 2005. június 15. - 09:09

nevezni lehet: 9-11ig
Nevezés:2500HUF bonus: 1 ebéd
pályabejárás/edzés: 9-12ig
idõmérõ: 13 órától
döntõ: 16 órától
17 órától buli a Kilátónál az Anfiteátrumban
X-Trike; Walles; Kisbot; Priluki; Moszkva; Vologdavárosrész; Donor
szálláslehetõség és versenyinfo:30-5257698
Lánykollégium:46-506148
100-as kolesz:46-401572
Írta 2005. június 15. - 07:30

Szia Jakesz!
Szurkolok nektek, a bürokrácia legyõzésében... Sajna tudjuk mi is milyen ez, mi a június 5-i dh versenyünk hetében hétfõn kaptuk meg végre az erdészettõl a versenyengedélyt, nagyon para volt. Kéne valami proteksönt szereznetek (pl. polgármester vagy hasonló)
Más: Dalmady Qki-nak az egész komlói különítmény nevében gyors és testi-lelki fájdalmaktól mentes felépülést kívánok!!!!! Vaze, pedig egy nappal a baleseted elõtt mutattad meg nekem, hogy is kéne átnyomni azt az asztalt.....
Üdv:
Chicken
Szurkolok nektek, a bürokrácia legyõzésében... Sajna tudjuk mi is milyen ez, mi a június 5-i dh versenyünk hetében hétfõn kaptuk meg végre az erdészettõl a versenyengedélyt, nagyon para volt. Kéne valami proteksönt szereznetek (pl. polgármester vagy hasonló)
Más: Dalmady Qki-nak az egész komlói különítmény nevében gyors és testi-lelki fájdalmaktól mentes felépülést kívánok!!!!! Vaze, pedig egy nappal a baleseted elõtt mutattad meg nekem, hogy is kéne átnyomni azt az asztalt.....
Üdv:
Chicken
Írta 2005. június 14. - 19:08

Csá!
Qumbu mit csináltál??? Kulcsonttörés??? Ej ej...
Jobbulást!
Nekünk hála a földhivatalnak a természetvédelmi hivatalnak stb stb stb egyéb hivatalnak erõsen kérdõjelessé vált a versenyünk...
Õk azt állítják hogy minden olyan dologhoz kell az engedéjük (ami persze nem ingyen van) amivel megváltoztatod a termõfüldet, azaz egykupacra deponálod, bazinagy jukat ásol stb stb stb...
Jelenleg vissza kéne temetnünk amit eddig csináltunk és várni 3 hetet hogy megküldjék az engedélyt... Ha ezt meg kell csinálnunk idén tuti hogy elmarad a verseny:(
Olyan mértékben az agyvérzés határán álok..... áááááááááááááááá....
Na megyek intézem ezeket az üszök papírmunkákat...
Paccsi mindenkinek!!!
Qumbu mit csináltál??? Kulcsonttörés??? Ej ej...
Jobbulást!
Nekünk hála a földhivatalnak a természetvédelmi hivatalnak stb stb stb egyéb hivatalnak erõsen kérdõjelessé vált a versenyünk...
Õk azt állítják hogy minden olyan dologhoz kell az engedéjük (ami persze nem ingyen van) amivel megváltoztatod a termõfüldet, azaz egykupacra deponálod, bazinagy jukat ásol stb stb stb...
Jelenleg vissza kéne temetnünk amit eddig csináltunk és várni 3 hetet hogy megküldjék az engedélyt... Ha ezt meg kell csinálnunk idén tuti hogy elmarad a verseny:(
Olyan mértékben az agyvérzés határán álok..... áááááááááááááááá....
Na megyek intézem ezeket az üszök papírmunkákat...
Paccsi mindenkinek!!!
Írta 2005. június 14. - 13:27

Nu csá mindenkinek. Késsz a 4x pálya lehet kulcscsontot tõrni, nekem sikerült.A nagyasztal túl nagyra sikerült, vagy én basztam el valamit.Mindenesetre a hazai versenyem kilõve, marad a szúrkolás, intészkedés,stb,stb.Aki tud az látogasson el hozzánk JÚLIUS 09-10 MAGYARSZÉK 4X MAGYAR KUPA-VB VÁLOGATÓ-PANNON KUPA 2.FORDULÓ !
Jaki: magánterületen tudomásom szerint,ha nem építgetsz toronyházat nem kell papír. Bebaszna,ha valaki szántani akarna a területén bekéne jelenteni. Nem alapot ásol, hanem facsemetének lukat és kész.
na pá,megyek sebeimet nyalogatni.
Jaki: magánterületen tudomásom szerint,ha nem építgetsz toronyházat nem kell papír. Bebaszna,ha valaki szántani akarna a területén bekéne jelenteni. Nem alapot ásol, hanem facsemetének lukat és kész.
na pá,megyek sebeimet nyalogatni.
Írta 2005. június 14. - 12:01

Írta 2005. június 14. - 11:33

Qky! Elsõsorban hozzád szolnék és az összes versenyszervezõ emberkéhez...
Újabb falba ütközött a versenyszervezésünk...
Arról ti mit tudtok hogy a pályához kell engedély a földhivataltól??
Mert az biza kell!!!!!!!!!!!!!
Most rohangálok a papirok után!!!
Erre figyeljetek ti is Qky mert csúnyán megbüntethetnek érte!!!
További szép napot!!!
Paccsi!
Újabb falba ütközött a versenyszervezésünk...
Arról ti mit tudtok hogy a pályához kell engedély a földhivataltól??
Mert az biza kell!!!!!!!!!!!!!
Most rohangálok a papirok után!!!
Erre figyeljetek ti is Qky mert csúnyán megbüntethetnek érte!!!
További szép napot!!!
Paccsi!
Írta 2005. június 13. - 20:48