Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Qky!Majd legközelebb eszedbe juttatom "azt" a mondatot amit nekem címeztél, amikor kérsz valamit tõlem, jó!!??Ha nem gond!?Idézem(Te szoktad mondani Qky):Csak a JÓT szokták firkálni!!

MAGYARSZÉK JÚLIUS 9.-10. 4X ,NAGYON YOOOO LESSZ GYERTEK!!

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Azt a fotóst keresem aki a 2005.május 15-én ott volt a mátrai versenyen. Pontosabban az elsõ nagy ugratónál az útátugrásnál 15 óra után pár percel.
Az ok amiért keresem, mert akkor volt egy esésem és lefényképezte az ujjamat, vagyis az eredményt. :P
Ezekhez a képekhez szeretnék valamilyen módon hozzájutni.
Elõre is köszi a segítséget!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Na köszönöm a válaszokat, számítottam egy kettõre. Tehát ilyen vegyítés?!

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Jút eszemben milyen régen is jártam errefelé....
De talán biciklizéshez is visszatérek.. :)
Szal Kõszeg elvileg Július 2. de ha valaki tud részleteket engem is érdekelne, mert asszem azon végre indulok...
És valaki esetleg tud valamit Gellért hegyi versenyrõl?Lesz-e vagy volt e egyántalán szó róla???
------ www.rideguide.hu ------ under construction

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Maul! Ha arra gondolsz amire én akkor az a 7végén volt Nagykovácsiban. Vagy???

Matyi! A bringám frankón gurulgat uhhogy visszatérek a versenyekre...

A mi versenyünk is tisztázódni látszik, de nem kiabálok el semmit...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mert, mikor lesz ez a slopestyle verseny???

Valamint a Kõszegi DH mikor lesz???

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Háááát....
Végülis igen, de a freeride az mondjuk inkább ollan mint a Red Bull féle dolog...
A Slopestyleban sok az épített "akadály" sok ugrató, northshore részek, dirtök, sõt néha még looping is...Elvileg a snowboardból gyütt át a megfogalmazás amikor a straight jump(egy nagy ugrató) versenyeket elkezdték kibõvíteni slideokkal és kisebb boxokkal, ugratókkal...
Hûûû lehet hogy túl részletes volt??? :)

tschá: ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Milyen mûfaj a slopestyle?!?!?!?!

Ha a saalbach-i Adidas Slopestyle miatt kérdezed az egy freeride verseny...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Matiasz: nem csak bringázni, fogalmazni sem tudsz.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Hát széjjel kerestem a fejem és még életemben nem tekintettem ennyire bele ebbe a fórumba, de mégse találtam meg amit kerestem. Nem a legjobb topic rá, de kapcsolódik egy picit hozzá, aztán nem akartam ezért egy újat nyitni! Mert leb*sznak...

Szóval:
Milyen mûfaj a slopestyle?!?!?!?!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Üdv mindenki!A QKY elvtársunkról annnyit,hogy elég jól ismerem ahhoz ,hogy tudjam hamar meg fog gyógyulni mert bringázásról van szó,majd esetleg ha nem gyógyul olyan gyorsan ,mint ahogy Õ és Mi gondoljuk és szertnénk itt magyarszéken,RÁsegítünk 1 keveset!!!:-)Mindenki jöjjön M.székre 4X-elni Júli 9.-10.!!!
Más:Beszélgettem 1 SÁTORALJAÚJHELYI lelkes pályaépítõvel(bogácson),ha olvasod írd le hogy milyen is lessz idén ott a pálya légyszi!!!Köszi!Jakó!Szalad már a bringád??:o

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Amíg látom értelmét a dolognak addig nem hagyom magam...
Qky te meg pihenj sokat!!! Ebcsont beforr ;)

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Elõször is köszönöm mindazok hívását,jókivánságát, e.mail-eket, akik aggódnak a testi épségemért: KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!. Mondhatnám, hogy jól vagyok, de akkor hazudnék. Pontos diagnózist ma kaptam-DARABOS FAKTURA LÁTSZIK, azaz 3 felé tört a kulcscsontom a picsába. Így már biztos, hogy a versenyünkön csak rendezek. Tényleg a galériában van egy pár jó kép a Magyarszéki 4x pályáról.

Na sok szeretettel várunk mindenkit JÚLIUS 09-10.-én Magyarszéken, téma 4X Magyar Kupa-VB válogató,Pannon Kupa 2.forduló.
Most többet nem írnék, mert nagyon szenvedek csá mindenkinek, vigyázni, mert veszélyes szakma a mienk.
Magyarszék infó.:0620/5834531
ja Jaki ne hagyd magad

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Posted Image

nevezni lehet: 9-11ig
Nevezés:2500HUF bonus: 1 ebéd
pályabejárás/edzés: 9-12ig
idõmérõ: 13 órától
döntõ: 16 órától

17 órától buli a Kilátónál az Anfiteátrumban
X-Trike; Walles; Kisbot; Priluki; Moszkva; Vologdavárosrész; Donor

szálláslehetõség és versenyinfo:30-5257698
Lánykollégium:46-506148
100-as kolesz:46-401572
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szia Jakesz!
Szurkolok nektek, a bürokrácia legyõzésében... Sajna tudjuk mi is milyen ez, mi a június 5-i dh versenyünk hetében hétfõn kaptuk meg végre az erdészettõl a versenyengedélyt, nagyon para volt. Kéne valami proteksönt szereznetek (pl. polgármester vagy hasonló)

Más: Dalmady Qki-nak az egész komlói különítmény nevében gyors és testi-lelki fájdalmaktól mentes felépülést kívánok!!!!! Vaze, pedig egy nappal a baleseted elõtt mutattad meg nekem, hogy is kéne átnyomni azt az asztalt.....

Üdv:
Chicken

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Csá!

Qumbu mit csináltál??? Kulcsonttörés??? Ej ej...
Jobbulást!

Nekünk hála a földhivatalnak a természetvédelmi hivatalnak stb stb stb egyéb hivatalnak erõsen kérdõjelessé vált a versenyünk...
Õk azt állítják hogy minden olyan dologhoz kell az engedéjük (ami persze nem ingyen van) amivel megváltoztatod a termõfüldet, azaz egykupacra deponálod, bazinagy jukat ásol stb stb stb...
Jelenleg vissza kéne temetnünk amit eddig csináltunk és várni 3 hetet hogy megküldjék az engedélyt... Ha ezt meg kell csinálnunk idén tuti hogy elmarad a verseny:(
Olyan mértékben az agyvérzés határán álok..... áááááááááááááááá....
Na megyek intézem ezeket az üszök papírmunkákat...

Paccsi mindenkinek!!!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Nu csá mindenkinek. Késsz a 4x pálya lehet kulcscsontot tõrni, nekem sikerült.A nagyasztal túl nagyra sikerült, vagy én basztam el valamit.Mindenesetre a hazai versenyem kilõve, marad a szúrkolás, intészkedés,stb,stb.Aki tud az látogasson el hozzánk JÚLIUS 09-10 MAGYARSZÉK 4X MAGYAR KUPA-VB VÁLOGATÓ-PANNON KUPA 2.FORDULÓ !

Jaki: magánterületen tudomásom szerint,ha nem építgetsz toronyházat nem kell papír. Bebaszna,ha valaki szántani akarna a területén bekéne jelenteni. Nem alapot ásol, hanem facsemetének lukat és kész.

na pá,megyek sebeimet nyalogatni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hát Qki nem biztos, hogy nekiáll gépelni, tegnap eltörte a kulcscsontját... :(

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Qky! Elsõsorban hozzád szolnék és az összes versenyszervezõ emberkéhez...
Újabb falba ütközött a versenyszervezésünk...
Arról ti mit tudtok hogy a pályához kell engedély a földhivataltól??
Mert az biza kell!!!!!!!!!!!!!
Most rohangálok a papirok után!!!
Erre figyeljetek ti is Qky mert csúnyán megbüntethetnek érte!!!

További szép napot!!!
Paccsi!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de most már jó!