hát úgy már eggyel kevesebb kifogásom lenne, hogy miért nem járok versenyre..

Feltoljam neked Lusti?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakKöszöni szépen!Egyébként boldog névnapot neki!
heheén meg azt hittem, hogy van egy ilyen segítõ csapata/személyzete, mint a nagy sztároknak...
Csapata???Mindenféleképpen király, hogy ilyen segítõkész csapata van Dalmának, csak olyan fura volt látni...
Igen van mikor segítek neki ebben (is)... És?
Még megy az alkudozás, de a KKSK képviselõje - a fõszervezõ - 5 perce azt mondta a telefonba, hogy az õ álláspontja szerint elképzelhetetlen, hogy fizetni kelljen a felszállításért.amennyire én tudom korlátozva lessz 3 alkalomra. utánna 400-pízt akarnak kérni, de még megy az alkudozás...
Hát akkor ez rosszabb lesz mint két éveaz edzéseken lehet tolni felfele az idõmérõn és a döntõben pedig libegni ha más nem..
tolni a libegõ alatt a szerelõ ösvényen de akár fel is lehet tekerni a szerpentinen
Igen van mikor segítek neki ebben (is)... És?de most komolyan..tényleg feltolják neki a bringáját?
amennyire én tudom korlátozva lessz 3 alkalomra. utánna 400-pízt akarnak kérni, de még megy az alkudozás.......A libegõt korlátlanul lehet használni majd? Ez hülyén hangzik tudom,de a tavaly elötti OB-n korlátozva volt. Ha jól emlékszem egy ember 7-szer mehetett fel a két nap alatt.