dehát nézzük a jó oldalát: fejlõdik az ország! egy új bobpálya EZAZZZZ!!

A Mountain Bike sport, Downhill szakágának háromszoros világkupa gyõztese Greg Minnaar is indul a Tihany Downhill-en!
A nevezett versenyzõk teljes listája, június elejétõl lesz megtekinthetõ a honlapunkon:
www.balatonbikefest.com
hááát ha ez kell a népnek...:s szomorúhttp://www.sielok.hu...-majus/galeria/ ez sokat megmagyaráz... szerintem már a felsõ része se nagyon használható...
Sziasztok, tud vki vmit SAUH pályáról? létezik még? ha igen meddig? közeljövõben még érdemes menni oda bringázni?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
hello, valaki tudna mondani szálláslehetõséget merre lelünk mátrában? elõreis köszi!
hello, valaki tudna mondani szálláslehetõséget merre lelünk mátrában? elõreis köszi!
nagy kár.kilátó DH-ra nem tudok menni,ballagás lesz aznap...valami verseny a környéken még esetleg?vagy egy versenynaptár?még mindíg nem találtam sehol....
szerbusztok!!
Hétvégén Tomajon kisöszejövetel lesz a verseny megbeszéléssel és az uj nyomok és lehetöségek felkutatásával aki akar jönni azt szivesen látjuk szombaton 10kor a célnál !!
(akik még badacsony felé nem ereszkedtek azok örülni fognak!!
nagy kár.kilátó DH-ra nem tudok menni,ballagás lesz aznap...valami verseny a környéken még esetleg?vagy egy versenynaptár?még mindíg nem találtam sehol....Tudtommal nem lesz Bükkszenten verseny. KilátóDH lesz juni 13-án. Hivatalos infót még nem kaptam.
No problem... ahogy fentebb írtam, csak így tovább...
Az elsõ videóban a konferansz lány lehetne a többi videóban is. (lehet õ dzsí? )