Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. július 23. - 09:34

NU: kölyök8 tel.szám.:0620/5834531. Szerintem csak össze lehetne valamit hozni a Mecsekben, mondjuk 1 Kisvasut-Tettye útvonalon. A Pannon Kupás versenyek nem csak az én(mi)hatáskörünkbe tartozik, hanem Komló, Szexárd, Gyõr is a rendezõségbe tartozik. De szerintem benne lesznek õk is. Próbáljátok megszerezni az önkormányzaton bellül kihez tartozik konkrétan a mecseki domboldal. Ha tudtok legalább 1 nevet szerezni szerintem Zsolóval megpróbálunk mindent. De ha nem megy a déli oldalon , valószinû az északi oldalon lesz hátszél, ugyan nem 100-as. De mi is rajta vagyunk egy hard domboldalon, egyesztetésre vár a dolog Magyarhertelenden, a fürdõ felett. Ha segítséget kapunk a pályaépítésben össze tudunk hozni egy jó kis DH-t. De ahoz tényleg el kell a segítség, mert a jövõ évi 4X nemzetközi sok energiát kivesz a magyarszéki teambõl.Új pálya kialakítása, megközelítése, leszervezése, már most elkezdtük a futkosást. A segítségetekre leszünk ha már tudtok valamit.
Nu csá. Nem feladni, intézni, zaklatni, megszerezni.
Ja Sonka_Zsuzsiról nem hallani, tud valaki valamit róla, szerintem hiányzik a DH-s team-bõl.
Nu csá. Nem feladni, intézni, zaklatni, megszerezni.
Ja Sonka_Zsuzsiról nem hallani, tud valaki valamit róla, szerintem hiányzik a DH-s team-bõl.
Írta 2005. július 22. - 17:48

ugyan már...mindenkivel megesik az eséshát tiszta gázelasik minden kanyarban. azért se fényképezte senki.....

nekem a kormányom bánta
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. július 22. - 17:36

Hih!
Nah, július9-edikei magyarszéki SiNCo. fotók a
http://www.sinco.hu/...ssion090705.zip
linken zipbe tömbösítve. Bocsi, szabin voltam...
Kb. hamarosan indul a sinco.hu is...
Pá, JiM
Nah, július9-edikei magyarszéki SiNCo. fotók a
http://www.sinco.hu/...ssion090705.zip
linken zipbe tömbösítve. Bocsi, szabin voltam...

Kb. hamarosan indul a sinco.hu is...

Pá, JiM
Írta 2005. július 22. - 15:31

hát tiszta gázelasik minden kanyarban. azért se fényképezte senki.....ja ez a csávó....nagy jól nyomja

Írta 2005. július 22. - 15:27

QKYQMBU: elküldenéd a telefonszámod privátban, mert esetleg ha lesz majd verseny Pécsen, akkor valószínû, hogy nem OB lesz, viszont akkor majd tárgyalhatnánk a Pannonkupába való csatlakozásról... Meg némi tapasztalatcsere... Kössz!
Pécsiek
Pécsiek
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 22. - 15:13

Na megint a nemtetszésnyílvánítás.: bob29 (Bánhidi László). Párszor át kellet olvasnom a mailt ami a Zsolt felé irányult, és nem értem. Természetesnek tartom,az utazzon EB-re, VB-re, aki egész évben hozza a formáját. Az meg,hogy kinek milyen gépe van, mivel érte el az erdményeket, hát sajnos tényleg lóvé kérdése. Meg kell mutatni a lomokkal is lehet nyerni, csak vegyem saját példám. De ha eredményt érnék el a saját lomommal, nem szégyenkeznék a saját bringámmal, így átadnám másnak a jogot a kinti versenyhez. Nem a megméretetéstõl szarnék be, hanem szerintem minõsítené az országunkban lévõ sportot egy lom látványa.A STEFIT meg ha nem ismerném személyesen én is lázadnék, de talán õ az, aki a 'korához' képest mindig hozza a formáját. Egy 4 perces pálya után is frissen szál le a bikérõl, míg más a levegõért kapkod. Hát ennyi. A Zsolt meg megtesz mindent az érdekébe, hogy az országunkban minél szinvonalassabb rendezések legyenek. Én versenyrendezõként, versenyzõként és haverként is ismerem, és soha nem fikázta munkánkat, technikánkat, inkább segítette.
Jaki: hogy áltok a 4X pályával? Mehetünk, vagy nem ! Kezd igen jó lenni a válam, így ismét formába helyezem magam. Na csumi.
Jaki: hogy áltok a 4X pályával? Mehetünk, vagy nem ! Kezd igen jó lenni a válam, így ismét formába helyezem magam. Na csumi.
Írta 2005. július 22. - 14:46

thx
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 22. - 14:05

Írta 2005. július 22. - 09:32

jee ott vok! Polar-Xel...szar volt oda a kényszer singlespeed... 
thx a képet

thx a képet

-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 22. - 09:20

Írta 2005. július 21. - 21:41

wazeg, megölöm haverom
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 21. - 21:33

én sem vágom mirõl van szó
értem, szal cserépváraljára vagy kocsival, vagy traktorral
Egyszerû a dolog, elmentek vonattal Mezõkövesdig vagy Mezõnyárádig és onnét kellemes cirka 15 km tekerés fel Cserépváraljáig

Ha csoportosan jöttök fel se fog tünni a távolság

ui: sajnálhatod hogy nem jöttetek Normafához mert jó volt a mai nap, volt pár szép ugrás, amirõl képeket is csináltam, hamarosan a bikemag.pix-en
Írta 2005. július 21. - 19:22

én sem vágom mirõl van szó
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 21. - 17:48

Cserépváraljai Dh:
1.nincs olyan h. Cserépvaraljaiak, ök csk a helyet adják a versenyhez
2.nincs olyan h. Bogácsiak, ök csak a helyet adják a versenyhez
3.van olyan h. MEZÕKÖVESDIEK : akik ezt a 2 versenyt rendezik és a KOLIBRI SC-be tömörülnek!
Cserépváraljat a legegyszerûbb úgy megközeliteni h. Pl. Bp. -rõl haladok Miskolcra a 3mas úton , miután elhagyom mezõkövesdet és tovabb haladok Miskolc felé lesz 1 leágazás balra Tard felé! itt lerordulsz mész befelé az uton , eléred Tradot de inne tovabb mész Cserépvaraljara! ( csak ide lehet tovabb menni!!!!) Az Elviraban valoszínüleg azert nincs benne mert ide nem megy a vonat!!!!
A pályák gyorsak, meredekek, sok fával , kanyarokkal! (nem tekerõs)
Felszállitás LESZ!!!!
A szállás faházban Kb: 1200Ft / Kop, este kaja , tábortûz stb.
erd:daktrade@vipmail.hu, 30/9448152
1.nincs olyan h. Cserépvaraljaiak, ök csk a helyet adják a versenyhez
2.nincs olyan h. Bogácsiak, ök csak a helyet adják a versenyhez
3.van olyan h. MEZÕKÖVESDIEK : akik ezt a 2 versenyt rendezik és a KOLIBRI SC-be tömörülnek!
Cserépváraljat a legegyszerûbb úgy megközeliteni h. Pl. Bp. -rõl haladok Miskolcra a 3mas úton , miután elhagyom mezõkövesdet és tovabb haladok Miskolc felé lesz 1 leágazás balra Tard felé! itt lerordulsz mész befelé az uton , eléred Tradot de inne tovabb mész Cserépvaraljara! ( csak ide lehet tovabb menni!!!!) Az Elviraban valoszínüleg azert nincs benne mert ide nem megy a vonat!!!!
A pályák gyorsak, meredekek, sok fával , kanyarokkal! (nem tekerõs)
Felszállitás LESZ!!!!
A szállás faházban Kb: 1200Ft / Kop, este kaja , tábortûz stb.
erd:daktrade@vipmail.hu, 30/9448152
Írta 2005. július 21. - 17:19

Írta 2005. július 21. - 16:31

Nem tudom mirõl van szó, de hamár idekerült, csak halkan megjegyzem, hogy nem Berényi Zsolt a szakvezetõ...
Írta 2005. július 21. - 16:19

Ezt a levelet csapatunk tagjának édesapja írta,mert elkeserítí a Magyar mountain bike sportban uralkodó mentalitás!!! ( Tisztelet a kivételnek!!!)
Tisztelt Berényi Úr!Engedje meg hogy megosszam önnel véleményemet a fórumon keresztül.Lesújtóan hallgatom megnyilvánulását és döntését is.Válaogató versenyek kiírásakor eredmények értékelését véltem felfedezni mint, fokmérõt nem pedig technikai minõsítést.Bízonyára tudja mire gondolok.Önnek mint szakágvezetõnek, elismerõen kellene rácsodálkozni adott technikával elért eredményekre, nem pedig azok fikázásra.Gondolja csak végig,fikázáson kivül mi mindent tehetne.(Vélemény nyilvánitás, támogatóért lelkezedés, figyelem felkeltés szponzorok felé.)Ez a viselkedés jobban kõzelitene,ilyen beosztáshoz.Játszon a gondolattal , és képzeletben cserélje meg a technikát, versenyzõk alatt, valószinû ön is tudja a végeredményt, hisz jár versenyekre.Összegezve arról szól a dolog ki hogy teljesit a pályán, vagy arról kinek mennyi FT van a zsebében.Olvastam XY véleményét is, azonban ezt nem minõsitem hisz a csapat velejárója a csapatvezetõ.De ki döntötte el a megüresedõhely betöltését, és milyen elven, mármint a szövetségi buszon.És a bizonyos eredmnyek alapján van ott még olyan rider is aki Stefi elõtt végzett.Persze csak akkor ha tényszerûek vagyunk.Az EB-hez kivánok jó utazást, sikeres szereplést, önnek pedig sok sikert!Üdvözlettel:id. Bánhidi László. Nem maradok anonim,személyes találkozáskor véleményem vállalom.
Tisztelt Berényi Úr!Engedje meg hogy megosszam önnel véleményemet a fórumon keresztül.Lesújtóan hallgatom megnyilvánulását és döntését is.Válaogató versenyek kiírásakor eredmények értékelését véltem felfedezni mint, fokmérõt nem pedig technikai minõsítést.Bízonyára tudja mire gondolok.Önnek mint szakágvezetõnek, elismerõen kellene rácsodálkozni adott technikával elért eredményekre, nem pedig azok fikázásra.Gondolja csak végig,fikázáson kivül mi mindent tehetne.(Vélemény nyilvánitás, támogatóért lelkezedés, figyelem felkeltés szponzorok felé.)Ez a viselkedés jobban kõzelitene,ilyen beosztáshoz.Játszon a gondolattal , és képzeletben cserélje meg a technikát, versenyzõk alatt, valószinû ön is tudja a végeredményt, hisz jár versenyekre.Összegezve arról szól a dolog ki hogy teljesit a pályán, vagy arról kinek mennyi FT van a zsebében.Olvastam XY véleményét is, azonban ezt nem minõsitem hisz a csapat velejárója a csapatvezetõ.De ki döntötte el a megüresedõhely betöltését, és milyen elven, mármint a szövetségi buszon.És a bizonyos eredmnyek alapján van ott még olyan rider is aki Stefi elõtt végzett.Persze csak akkor ha tényszerûek vagyunk.Az EB-hez kivánok jó utazást, sikeres szereplést, önnek pedig sok sikert!Üdvözlettel:id. Bánhidi László. Nem maradok anonim,személyes találkozáskor véleményem vállalom.
Tokod Team szerves tagja!
Írta 2005. július 21. - 12:27

ja ez a csávó....nagy jól nyomja
:D:D:D
hogy lehet lejutni cserépre? elvirán nincs ilyen állomás

hogy lehet lejutni cserépre? elvirán nincs ilyen állomás
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 21. - 11:44

Írta 2005. július 21. - 11:12

Köszi az infót!
a cserépváraljai DH-ról.
viszem a bagázst, a peterdh-teamet
képek vannak a pályáról?
kellene a marketinghez.
melyik egyesület szervezi?
a cserépváraljai DH-ról.
viszem a bagázst, a peterdh-teamet

képek vannak a pályáról?
kellene a marketinghez.