Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2005. August 05. - 23:22

nincs mit, de remélem rosszul tudtam
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Posted 2005. August 05. - 23:21

Posted 2005. August 05. - 23:18

ö..nem is tudom ki mondta, ja igen, més áprilisban mondta kancsó, meg kolzsvári tibi hogy elmarad idén mert nincs rá engedély merthogy veszélyes, aztán nem toom mi lett belõle de én nem hallottam róla semmi olyat hogy lesz, csak azt hogy nem
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. August 05. - 23:13

áááááááááááááááááááááá!!!!!!!!! Télleg?Biztos? Honnan tudod? Miért????én úgy tudom nem lesz
Lessz valami helyette?

Posted 2005. August 05. - 22:29

én úgy tudom nem lesz
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. August 05. - 22:27

Posted 2005. August 05. - 21:14

Az agyalásig biztosan eljutottak már sokan. Idén volt már 1. Vagy olyasmi? az illetékesek többet tudank mondani róla.
Mátrai körbe betonút biztos megvan, erdészeti. A pályát meg használni kék, azt okés.
Legközelebbi verseny most hétvégén Szlovákiában VB válogató.
Mátrai körbe betonút biztos megvan, erdészeti. A pályát meg használni kék, azt okés.
Legközelebbi verseny most hétvégén Szlovákiában VB válogató.
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 05. - 19:59

lenne egy lehet hogy nagyon nagy baromság kérdésem, mivel idén voltam elõször versenyen, meg idén kezdtem el bicózni úgy igazán ezért nem tudom, de freeride verseny kivitelezésén agyalt már valaki?
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. August 05. - 17:26

Posted 2005. August 05. - 16:39

jó lett télleg.
érdekes volt a pálya is...rég volt ennyi bukfenc
látom ment a bohóckodás megint
érdekes volt a pálya is...rég volt ennyi bukfenc
látom ment a bohóckodás megint

Posted 2005. August 05. - 16:35

jaja faja lett a videó!
egyszer én is elõfordulok rajta.
még jó hogy nem többször.....
de fasza mert így látok olyanokat amit egyébként nem láttam volna sosem, hiába kinnt voltam.
köszönet érte...
egyszer én is elõfordulok rajta.
még jó hogy nem többször.....
de fasza mert így látok olyanokat amit egyébként nem láttam volna sosem, hiába kinnt voltam.
köszönet érte...
Posted 2005. August 05. - 16:22

hali
nem tudja valaki nekem megmondani hogy mátrai pálya(bagolyirtás) milyen állapotban van?
és hogy lehet-e felszállitani az uton vagy szétvan menve???
köszi az infokat!!
nem tudja valaki nekem megmondani hogy mátrai pálya(bagolyirtás) milyen állapotban van?
és hogy lehet-e felszállitani az uton vagy szétvan menve???
köszi az infokat!!
Posted 2005. August 05. - 15:50

nagyon fasza lett a video sztem
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. August 05. - 13:36

Nem csalódtam benned Jaki barátom! Igen jó munkát végeztetek, alig várom, hogy zuzhassak rajta. A karom jól üzemel, a dh pályánkon tesztelem, szeretnénk még idén egy felújított dúrvább fillingü pályán versenyt rendezni. Ötlet van, pár óra munka, és sírás lesz a végén. Talán szeptemberben. A jövõ évre az új 4X pályánk helye lefixálva, gép lesz, ötlet van, megpróbálunk egy kihegyezet pályát alkotni.
na pá.
na pá.
Posted 2005. August 05. - 13:03

áááááááá jó a videjó! A sok esés-kelés mindenkitöl
. Tiszta kaszakõrshow volt föleg a vasárnapi pályán, hullottak az emberek rendesen!

Posted 2005. August 05. - 12:21

Üdv mindenkinek!
Az oladalmról letöthetõ a cserépváraljai DH videója!!! Csak 20 perc igaz de ez is több mint a semmi. Jó mulatást!!
http://kernudli.atw.hu
Az oladalmról letöthetõ a cserépváraljai DH videója!!! Csak 20 perc igaz de ez is több mint a semmi. Jó mulatást!!

http://kernudli.atw.hu
Posted 2005. August 05. - 12:05

Posted 2005. August 05. - 10:44

HI All!Jakesz!!
Teljes mértékû elismerésem a pályával kapcsolatban!Kittetetek magatokért!Ja:az egész M.széki brigád és a szurkolók is ott lesznek!!!
Tõlünk már mindenki várja a versenyt!Télleg!Szállások tel számait tudnál adni?
Megköszönnénk!Még 1x elismerésem, kiváncsi leszek h élõben mire leszek képes nálatok!
Hi Alllll!
Hi!
Örömmel hallom! Qkyval beszéltem a multkor õ 15 emberkét mondott... De nyugottan jöhettek, hely az van!!!
Az a szitu a szállással, hogy a Gyõri gyerektáborban foglaltunk helyet a versenyzõknek. (máshol nem is nagyon van hely) odajöttök ottalszotok és a nevezésnél kell majd odadni a bájos hölgyeknek a fityinget.
Paccsi!
Ui.: TOKOD TEAM!!! A láncnélküli nyomvonalra szavazok!!! Minõség a mennyiség felett!!!!
Posted 2005. August 04. - 22:53

Mindenképpen a Lácnélküli a nyerõ. A másik nagyon cécés. És legyen továbbra is sok kis trükkös kanyar, meg zuhanós lejtõ. Már nagyon várom. Tokod az mindig egy jó buliverseny, és nem mellékesen egész gyors tudok lenni nálatok.
Posted 2005. August 04. - 20:58