Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát eléggé goromba idó van.nem tudom hogy egyáltalán gyalog lehet-e menni a örnyéken.
Pécsen kb 6óra óta esik,de rohadtul.
szóval szerintem nekem ma nem,de holnap talán okés

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Mindenkinek kéz- és lábtörést sexin!
kár , hogy ki kell hagynunk .

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Albertfish!!!

Nem ke parálni, csak szokták mondani :
kicsit kanyargunk , kicsit le-fel megyünk, kicsit ugratgatunk ha lehet tessék minnél többet a levegõben tölteni!Hát scott octain bírja azért a gyûrõdést, kenni kell azt szereti!
Hi All

hehe kedves!
okés holnap 9kor indulunk,aztán majd megpróbálom magambol kihozni amit lehet.
Bár most még izgulok,elsõ versenyem lesz,bár igazábol második,de az elsõ kb 10perc volt,mert Pappal mentünk és valmit elnéztem kupak bukóban állraestem Komlón valmi kis ugratón,igy kiugrott az állam és eldöltem.

szóval ez lesz az igazi elsõ verseny
csak ne essen...nem szeretema z esõt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Dh Lui

Dh Lui

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
ÖRÜLÖK,hogyTokodra érdeklödtök.Tuti megoldható a bringázás.Hivjatok mikor érkeztek. 06 20 2 528 271 /sok a szúúnyog/ Csá LUI.

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Albertfish!!!

Nem ke parálni, csak szokták mondani :
kicsit kanyargunk , kicsit le-fel megyünk, kicsit ugratgatunk ha lehet tessék minnél többet a levegõben tölteni!Hát scott octain bírja azért a gyûrõdést, kenni kell azt szereti!
Hi All
www.outlawriders.fw.hu

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát holnap mi is lenézünk 10 körül hogy mi lett,én is mint elsõdhversenyes fogok menni:)
remélem jó lesz,de ahogy halom a többiektöl asszem csalódni nem fogok.
Kerülõ utvonal hallom van mindenfelé,szóval remélem jó lesz holnap-holnapután.

ha valkit érdekel nari fehér octane+z 150.
nem dhs setup elsõváltóm sõt kilcsiórám is van :)

nah üdv

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
nA CSÁ MINDENKINEK: hétvége Szexárd tessék mindenkinek tiszteletét tenni Pupákdani és csipet csapatánál. Aztán Jövõ héten MAGYARSZÉK!

PROGRAM:4X SZOMBAT

08:00-12:00 NEVEZÉS EDZÉS MEG AMIT AKARTOK
12:30- IDÕMÉRÕ
KB-14:00 FUTAMOK
MAJD EREDMÉNYHÍRDETÉS!
A vasárnapi DH-ra aki nem indul a 4X-on edzhet a pályán, de felszálítás csak vasárnap lesz.
DH VASÁRNAP
08:00-12:00 NEVEZÉS EDZÉS STB.
12:30- IDÕMÉRÕ
MAJD A FUTAM,
AZTÁN EGYSZERCSAK, DE MÉG IDÕBEN EREDMÉNYHÍRDETÉS!

A 4X PÁLYÁN TEGNAPI NAP EGYMÁST VÁLTOGATTÁK A GÉPEK. AKIK ELJÖNNEK ( MERT ÉRDEMES ELJÖNNI ! ) JÓL JÁRNAK, ÉS IGÉREM NEHÉZ DOLGUK LESZ! NA CSÁ MÉK TÚRNI.

TÁMOGATÓINK: MAGYARSZÉK ÖNKORMÁNYZATA
LUKOVICS ÉS TÁRSA KFT
GO FAST ENERGIAITAL
LACIBÁCSI A DH TRAKTOROS
GYENIS BIZTONSÁG ÉS SZÁM.TECH. ( TERÜLET )
MIKLÓS JÓZSEFNÉ ( TERÜLET )
KISPÁL GYULA ( TERÜLET )
CROSSMOTOROS BARÁTAINK

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Tessék mindenkinek Szexárdra menni, jól érezni magát, pupákék nehogy már fölöslegesen dolgozzanak.

Szeptember 17-18 Magyarszék 4X-DH átturt pályák, buli.
Program: 4X szombati nap (17.-e)
08:00-12:00 szabadedzés
12:00-12:30 pihi
12:30- idõmérõ
majd 20 perc pihi után FUTAMOK
kategória: gyerekcsávó, hobbit, nénik, profibácsik

DH vasárnap (18.-a)
08:00-12:30 szabadedzés
13:00- futamok
kategóriák: gyerekcsávó, hobbit, juniórsrácok, vének, nagylányok,nagyfiuk
a DH verseny napján felszállítás lesz, mindenkit szeretettel várunk

Nevezésik.: 1 napos 2 napos
gyerek 1000.- 1500.-
hobbi 1500.- 2000.-
profi 2000.- 2500.-
valakik a 2 napos nevezési költséget visszanyerhetik,gyerek,hobbiban ha valaki mindkétnap erdményt ér el (elsö 3-ban bentvan, vagy megnyeri), jövõre minden Magyarszéken rendezet versenyen ingyen indulhat (kivét a nemzetközi)
Támogatóink : GoFast energiaital, Magyarszék Önkormányzat, Gyenis Biztonság-és Szám.technika, és más hazai válalkozások

Gyertek minnél többen, hogy 1 jót versenyezhessünk

na megvana a ami kellett nekem. remélem szexárd után ide is eltudok menni bár szexárd is 300 kilcsi magyarszék meg nem is tudom hunn van, de meek, ha neg nem halok szexen. :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Bikkmakktím képviselteti magát, bár sajna csak két fõvel (Thommey - elsõ dh versenyesként -, meg jómagam), mert se Saláék, se Lcsék nem tudnak jönni. DemoTomival viszont már holnap délelõtt ott leszünk. Már nagyon várjuk!!!!!

Kedves Tokodiak!
Olyasmit hallottam, hogy a pályátok területe most le van zárva, tehát nem lehet csak úgy kimenni edzeni. Mi páran viszont Magyarszék hétvégéjén (16-17.) lemennénk hozzátok edzegetni/tekerni, ha fel lehet menni a pályára. Ez ügyben tudtok segíteni? Ha zárva kit keressünk, ill. hogy lehet elérni, hogy tekerhessünk?
Elõre is köszi!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Már majdnem ki van szallagozva a teljes pálya két oldalon végig. Ma még befejezzük az alját, meg felkötjük a szivacsokat is, és akkor holnap már totál kész pálya várja a nagyérdemût.

Üdv Nagy Dani
FanatiX

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi evrybody!
Hát tegnap történt egy kis változás a magyarszéki pályán, mivelFeltöltött kép volt kinnt egy bizonyos gép és megmunkált egy kevés földet ,szóval mindenki jöjjön jövõ hétvégén M.SZÉK-re mert majdnem teljesenFeltöltött kép új pálya várja a nagyérdemût!ja, és aFeltöltött kép tegnapi dolog is elég durvára sikerült, nagggyyyon fasza!Feltöltött kép

Hi Pupák!Vasárnap megyünk, és bízok benned h nagyon fasza témát csináltatok!Na hi vasárnap!
www.outlawriders.fw.hu

Dh Lui

Dh Lui

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Elérhetõségünk. www.tokodteam.atw.hu

Lui.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Pupák!Írd be támogatónak a Vilo Technical Wear-t (Budapest,Só u. 5. www.vilo.hu) is!Viszek tõlük kb. 30ezerért ajándékot.
ja,és jön majd egy horvát csapat is, tegnap hívott a srác.megadtam a számodat is nekik.remélem tudsz angolul!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
köszi ezzel elérted hogy 2 emberrel több megy vasárnap a versenyre.... :) LOOL

ja és kivel fogok ott találkozni a fórumpajtársak közül?
ja és mirõl ismerlek fel benneteket??
engem nem nehéz.....

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
SZEKSZÁRDI PANNON KUPA 4. FORDULÓ DOWN HILL

A verseny helyszíne:Szekszárd (Sötét-völgy)

Rendezõ:Fanatix Mountain Bike Club

Program:
2005. szeptember 10. (szombat)
09:00 - 17:00 Nevezés / Edzés
2005. szeptember 11. (vasárnap)
08:00 - 11:00 Nevezés
08:00 - 12:00 Edzés
12:30 – Idõmérõ
14:30 – Döntõ
17:00 – Eredményhirdetés

Kategóriák / Nevezési díj:
Elite ffi 1 500.-Ft
Elite nõ 1 500.-Ft
Elite junior 1 500.-Ft
Elite senior 1 500.-Ft
Hobby 1 000.-Ft
Gyermek 0.-Ft

Minden Elite kategóriában kötelezõ érvényes licensz megléte!!!

Információ:
Nagy “Pupák” Dániel / +36 70 3141347 / danix@freemail.hu

Szállás a pálya alján lévõ gyermektáborban, Ára: 1500 Ft/fõ/éj, az ágynemû huzatért külön kell fizetni az még plusz 1 ezres, csak huzat kell nem komplett ágynemû.

A pályára a szabadedzés és a kötelezõ edzés ideje alatt, csak benevezett versenyzõk mehetnek rá. Versenyünkön az MMTBSzSz versenyszabályzata érvényes!

A verseny támogatói: GoFast energiaital, Rádió Antritt

A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, bukósisak használata kötelezõ.
FanatiX

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

csá mindenkinek. amirõl illik tudni mindenkinek Magyarszék lett a Pannon Kupa DH futamok utolsó állomása. Errõl a szervezõ team ( szexárd Komló és mi )döntöttünk. Ideje jövõ hét azaz Szeptember 18 vasárnap. Elötte való nap ( szeptember 17 ) 4X az újjá túrt pályánkon. A programokról már írtam, nevezési költségrõl is esett szó. Sietek a pályákra túrni, majd még riogatok Csá.

Ja hallottam a szexárdi pálya jó lett, alig várom

magarszékrõl valaki bõvebb infót?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Hali

Elkészült a szekszárdi pálya, minden szétmostott megviselt ugrató megreparálva visszaásva eredeti magasságára, némelyik kicsit nagyobb lett meg bekerült 1 új rész is a pályába.

Mindenkit szerettel várunk szálláshely van elég lehet sokan jönni.

Üdv Nagy Dani

bõvebb infót tudnál adni?
mimikor lessz? mewddig lehet nevzni szállásinfó stb? mert eddig semmit se találtam.

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
csá mindenkinek. amirõl illik tudni mindenkinek Magyarszék lett a Pannon Kupa DH futamok utolsó állomása. Errõl a szervezõ team ( szexárd Komló és mi )döntöttünk. Ideje jövõ hét azaz Szeptember 18 vasárnap. Elötte való nap ( szeptember 17 ) 4X az újjá túrt pályánkon. A programokról már írtam, nevezési költségrõl is esett szó. Sietek a pályákra túrni, majd még riogatok Csá.

Ja hallottam a szexárdi pálya jó lett, alig várom

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Thommey: Szekszárd nem olyan durva, de ami durva azt lehet kerülni.
Mi miindenkit várunk.

Üdv Pupák
FanatiX

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Hy! nem tudjátok, hogy hol lesz legközelebb FReeride, vagy slope style verseny itt a környezõ országokban?? Persze ami nem meghívásos...

Olyan nincs, a Slope Style meghívásos, nem véletlenül...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.