Pull: azért az ugratók ott vannak a nyomvonal mellett nem? Ha már lemegyünk, akkor legalább hadd szórakozzunk egy kicsit. Nyugtass meg, hogy ott vannak!
Conor: vonattal meg nem gáz a dolog, mert viszonylag (pár km) közel van az állomáshoz, és emelkedõ se nagyon van.
Sajna a pályavonalat nem mi jelöltük ki (akik építették a letöréseket, miegymást) hanem a TKTK (aki a versenyt rendezi). És mivel "...túl nagyok..." lettek az akadályok
és "...mi lesz a gyerekekkel..." ezért valszeg nem lesznek bene a pályában. Ergó
megint DownCC lesz és nem DownHill... Nembaj majd jövõre mi rendezzük és jó lesz.
Én ezért (meg suli is szombaton lesz (miért nem lehet ezt a versenyt is vasárnapra tenni))
nem is indulok idén.
Aki megy annak sok sikert.
itt egy kissé elnagyolt térkép, de emlékeim szerint kb így kell eljutni a pályához ha valami nem stimmel, szóljatok, helyi arcok! http://img444.images...tatabnya4jq.jpg
ne keressetek
vonat kizárva, akkor inkább autó, meg éhezés
de nem fogom a harcit szopni a vonaton
csomagteretne akard, nem csak azért mert kényelmetlen, hanem mer VV-t fogják tejszinen....
és nem kéne egy jogsi minuszt csinálni neki..
tehát 5 km, rövidtávon ez még mehet, de nem hosszan.
120 kilcsi minimum
de mivel be is kell menni meg haza is jönni, ezért +40
az 160 eddig
és eszik azért mer benyás
tehát 8-10 lityó nagypapisan.... 100km-en
~4e.
multkor is pofátlanul al-t meg zolcsit húztam le, azt még visszafizetem nekik. szal nemjó móka