jaja. szánkóval jobban mentem volna....Ennyire jó volt?!

jaja. szánkóval jobban mentem volna....Ennyire jó volt?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ergó
megint DownCC lesz és nem DownHill...
Pull
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
szombaton egésznap edzés vasárnap pályabejárás. így kéne tenni. vasárnap 11 kor idõmérõ 2 tõl döntõ így lenne korrekt.de berágatott az öreg.Ja és ha rajtam is fog múlni akkor jövõre vasárnap lesz a verseny...
Üdv!
Sajna a pályavonalat nem mi jelöltük ki (akik építették a letöréseket, miegymást) hanem a TKTK (aki a versenyt rendezi). És mivel "...túl nagyok..." lettek az akadályok
és "...mi lesz a gyerekekkel..." ezért valszeg nem lesznek bene a pályában. Ergó
megint DownCC lesz és nem DownHill... Nembaj majd jövõre mi rendezzük és jó lesz.
Én ezért (meg suli is szombaton lesz (miért nem lehet ezt a versenyt is vasárnapra tenni))
nem is indulok idén.
Aki megy annak sok sikert.
Pull
Pull: azért az ugratók ott vannak a nyomvonal mellett nem? Ha már lemegyünk, akkor legalább hadd szórakozzunk egy kicsit. Nyugtass meg, hogy ott vannak!
Conor: vonattal meg nem gáz a dolog, mert viszonylag (pár km) közel van az állomáshoz, és emelkedõ se nagyon van.