Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

NagyDani01

NagyDani01

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Pézsé: Zágráb évek óta május elején van, tehát úgy április közepe felé lenne szekszárd.

Zsuzsi: Idén tavasszal szekszárd csont száraz verseny volt. Remélem jövõre is az lesz.

A városi verseny pályáról majd akkor nyilatkozok ha tudom hogy fixen lesz.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
pupák!

az elõeste tényleg felejthetetlen volt, de nekem a csúszkálósdi is nagyon teccett :) a bulitábor is érdekel engem is.
a városi verseny-pálya az milyen lenne?
a zagrabi verseny mikor lessz?
mer így legalább lenne egy határidõm hogy mikorra kell meglennie az új verdának...

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Leftinek Boldog névnapot!

Köszönöm:) :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Akkor remek lesz már látom a köv év: saras Szekszi után, saras Zágráb :) a lényeg, h menni kell!
az észmentes nõnemû...

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Pupák!
Mi tuti ott leszünk!!! Tavaj a szekszárdi verseny elõestéje volt a legnagyobb buli!!!

szurkolo

szurkolo

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Leftinek Boldog névnapot!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
halleluja!!!

NagyDani01

NagyDani01

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Helló

Quki itt vagyok!!

Na ugy néz ki hogy a szekszárdi verseny dátumát úgy lõjük be hogy Zágráb elött legyen 2 héttel, remélem az idõ kegyes lesz hozzánk és nem csak áprilisban lesz tavasz, nem lesz hosszú a telünk, így a pálya is jelentõs átalakuláson mehet keresztül. Ez a verseny kerülne be a Pannon Kupába. És csak ez az 1 verseny lesz. Szeretnék még nyáron egy táborozós hosszú hétvégét csinálni bulizós bringázós kis versenyezgetõst, amin nem az eredmény a cél hanem az hogy minél többen ott legyünk és jól érezzük magunkat.

Valamint jövõre egy Városi Dh megerendezése. A cél, hogy a szekszárdi lakosok is megtudják mi is ez, ha máshol nem, akkor városi közegben, így reméljük a versenyeken is több szurkolóra számíthatunk, de ennek az idõpontja csak akkor lesz meg ha már tudom a nagy versenyek idõpontjait. Ezúton is szeretnék minden versenyszervezõt megkérni, hogy azt a hétvégét hagyja szabadon számunkra amit kinézünk, ne legyen, hogy az csak városi Dh az úgy sem igazi nyugodtan rá szervez arra a dátumra.

Ezúton szereném megköszönni azoknak akik a tavalyi éveben is segítettek minket a versenyeken. Újj Évának, Go-Fast-nak, Vilo-RocsiPeti-nek, Duna-Dráva Nemzeti Park-nak. Nélkülük vagy nem tudtuk volna a versenyeket megszervezni, vagy sokkal nehezebb lett volna.
És persze azoknak akik eljöttek hozzánk, remélem jó emlékekket õriznek a szekszárdi versenyekrõl. Mi mindenkit várunk vissza jövõre.

KÖSZÖNJÜK.

Üdv Pupák(Nagy Dani)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Qky: a tokodi cikket én írtam. Bocsi, az érem dologért, de én idén csak a dh versenyeken voltam képben, így amit írtam, csak azokra a versenyekre vonatkozott, amelyeken indultam. Nem voltam elég árnyalt. Elismerem.

És örülök, hogy mégis lesz nálatok dh is jövõre, holott emlegettétek, hogy nem szerveztek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Zsolti bácsi!!!!!!!!!: ez még csak egyedi felvetésem, nem több szervezõi íme! De tavaj tényleg ennek indult. Az idei évben (gondolkozz vissza) te kerestél meg, hogy legalább "e" kategoriások legyenek a Pannonos versenyek.

Csumi!

én is várom azt az eredményt...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Minek felnõni, nincs értelme...
az észmentes nõnemû...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Boldog szülinapot Huti-nak...lassan nagykorú lesz:D
Egyszer meg majd megtanul bringázni is:)

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Zsolti bácsi!!!!!!!!!: ez még csak egyedi felvetésem, nem több szervezõi íme! De tavaj tényleg ennek indult. Az idei évben (gondolkozz vissza) te kerestél meg, hogy legalább "e" kategoriások legyenek a Pannonos versenyek.

Csumi!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo: igéretet kaptam a Pannon Kupa eredményekkel kapcsolatban. Tõled! Rágják a fülemet jogosan!!!!!!!!!!!!!!! Engem is érdekel már, mikor tudom meg a 4X, DH eredményeket.

Rendes dolog szivességet* nyilvánosan számonkérni... :/

Természetesen amint idõm engedi küldöm, ha jól emlékszem amit igértem eddig mindig meglett.

(*: a Pannon Kupás eredmények nem az MMTBSzSz érdekkörébe tartoznak, csak a trehány versenyszervezõk helyett kiszürjük a licenszhiányt, összerakjuk a listákat és elküldjük azoknak is akik nekünk sem küldték el...)

Pannon Kupa szervezõknek: jövõre a Pannon Kupa sorozat jó volna, ha nem pontszerzõ, azaz nem ("e"- OB, MK) volna. A kupasorozatot azért találtuk ki, még tavaly, hogy a hobbisták fel tudják mérni a tudásukat az elittel szemben. Azaz a hobbista úgy gondolja licensz nélkül is tudjon az elittben indúlni. Azthiszem elkéne a hobbistáknak ez a fajta "segítség". Jó volna valami reakció a Pannonos szervezõktõl!!!!!!!!!! Ha valaki akar szinvonalasabb versenyt rendezni, az más néven hajrá!!!!!!!

Tök jó, hogy decemberben kezd szervezõi oldalról kiderülni mit szeretnétek... A 2006-os pályázatok mindenesetre készülnek.
1-1db OB / 3-3db MK / 3-3db "e"

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Zsolo: igéretet kaptam a Pannon Kupa eredményekkel kapcsolatban. Tõled! Rágják a fülemet jogosan!!!!!!!!!!!!!!! Engem is érdekel már, mikor tudom meg a 4X, DH eredményeket.

Pannon Kupa szervezõknek: jövõre a Pannon Kupa sorozat jó volna, ha nem pontszerzõ, azaz nem ("e"- OB, MK) volna. A kupasorozatot azért találtuk ki, még tavaly, hogy a hobbisták fel tudják mérni a tudásukat az elittel szemben. Azaz a hobbista úgy gondolja licensz nélkül is tudjon az elittben indúlni. Azthiszem elkéne a hobbistáknak ez a fajta "segítség". Jó volna valami reakció a Pannonos szervezõktõl!!!!!!!!!! Ha valaki akar szinvonalasabb versenyt rendezni, az más néven hajrá!!!!!!!

Más: olvastam, (mert azt is tudok) a BIKE MAG-ban a Tokodi versenyrõl a cikket (sajnálom, hogy nem lehettem ott), jó buli volt az biztos. De az a rész, hogy végre volt olyan érem amin gravirozva volt, hol mikor volt a verseny az szemen szúrt. Nem kötekedésbõl, Magyarszéken a hazai rendezésben (Komlói rendezés is volt) mindig gravirozott dátumos érmek voltak, plussz ajándék, ( köszi MAXXIS-AVEX KFT, SÜTIPARTI-PÁLMA CUK.ÜZEM, GO FAST ENERGIAITAL ).Helyi oklevélstílus, felszállítás, zene, kihangosítás, fotócella, start mindig idõben el lett indítva, pályabírók (felügyelõk ha baj van) 15-20méterenként, orvos mentõ, futamok közti várakozási idõ a minimumig szorítva. (azt azért tudomásúl vettem mi csak a 4X-ban vagyunk otthon a terpviszonyok miatt), de azért jövõre 1 DH-t szeretnénk rendezni 1 4X-szal 1 hétvégén.- A 150 feletti nevezés=Budapest közelség. Szexszárd is rendezhetne ilyen létszámú versenyt (DH), ha pesti vonzásban lenne, megérdemelné már a Pupák team is. De azért, és mégegyszer nem kötekedésbõl, gratulálok a Tokod team-nek!!!!!!!!!!! Megpróbáljuk fellülmúlni a szervezést. Van pár ötletem már a jövõ évre. De szerintem a rendezési rivalizáció jó, mert talán szinvonalt hoz a Magyar montis életbe.

csá.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ha van véleményed légyszives mond el. Lui.

Kedves Lajos!

Van véleményem: hibáztunk.

Te vagy a 2. és Csaba a 3. (Azonos pontszám esetén az utolsó versenyen jobb eredményt elért versenyzõé a jobb összetett helyezés.). Elnézést, megpróbálunk korrigálni.

Lista: megbeszélem Dávid Örssel (szakvezetõ), Õ készítette a listákat (én csak az elõ és utómunkát végeztem), talán nem jelent nagy gondot.

Dh Lui

Dh Lui

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Tisztelt Zsolo.

kérdésemmel hozzád fordulok,mert sajna nem tudom ki a konkrét illetékes.
Ugyérzem a DH -sok ügyeiben te legalább tevékeny vagy.HA tudod légyszives mond el hogyis mennek ezek a dolgok?
A Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség által kiadott pontverseny alapján, ketten végeztünk a 2.-helyen azonos pontszámmal. Viszont az evvégi díjátadón már CSAK 3. lettem.Igen-igen büszke lehetek,mert 3.-nak lenni a jelenlegi Senior kategoriában azért dicsõség.(számomra).
Hát kérdezem én, miért nemlehet kiadni egy versenyhelyszin- elért eredmény és ezekért járó pontok táblázatát?
elmult években talán volt.
hamár csak az elsõ 3 van dobogóra szólítva ennyit csak megérdemlünk nem?
És ,hogy eggyértelmübb lehessen számunkra, vagy akár a szponzoraink számára is.

Ha van véleményed légyszives mond el.
Lui.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Igen, az új választott családomnak már nyomattam a terveket, õk képben vannak :D
pink az alap és ehhez társul némi fekete, és ezüst jégvirágok v hópelyhek fognak rajta mosolyogni (Répa még nem tudja mit tud jobban festeni...)

codálatosz lesz:D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Igen, az új választott családomnak már nyomattam a terveket, õk képben vannak :D
pink az alap és ehhez társul némi fekete, és ezüst jégvirágok v hópelyhek fognak rajta mosolyogni (Répa még nem tudja mit tud jobban festeni...)
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
széép lessz:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!