Csá. Oroszlányiak! Mikor alakítjátok a TIGRIS FUN CLUBB-ot. Qrva nagy sikere van a fílmeteknek mifelénk. Le kéne védeni mielött valaki lecsap rá. Amit kûldtetek állandóan úton van. Van aki naponta megnézi, és szégyelte, de most már büszke, hogy magyarszéki. Felkértük az alanyt, (hívjuk KOKO-nak), hogy a további rendezéseken(versenyek) feltétlenül legyen jelen. Hajlandó vagyok érte fizetni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csá
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2005. December 20. - 15:14

Posted 2005. December 20. - 01:08

Kedves Tokodiak!
Végre eljutott hozzám is a lemez, köszönöm szépen!
Végre eljutott hozzám is a lemez, köszönöm szépen!
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. December 19. - 14:52

Nu geeb.: voltunk videofelvételeket csinálni, és sajna nem vált be, de orvosolható a hiba. A kamera jó mükszik, de a vétellel van 1 kis gáz. Lehet hogy rájöttünk a problémára, majd a felvételbõl dobok fel pár kockát.
Posted 2005. December 18. - 12:12

Qky!
Ha beválik a kamera megoszthatnád velünk a tapasztalatokat! Engem is érdekelne a pontos megnevezése,adatai, és hogy hol lehet beszerezni. De a legfontosabb: Hogy müxik???
Ha beválik a kamera megoszthatnád velünk a tapasztalatokat! Engem is érdekelne a pontos megnevezése,adatai, és hogy hol lehet beszerezni. De a legfontosabb: Hogy müxik???
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Posted 2005. December 17. - 18:52

Vole: nemtoom! Az az igazság még teszt alatt van, 1 pár nap múlva többet tudok mondani. Holnap lesz bevetve, majd kiderül,vagy nem. Remélem bevállik, és akkor majd benyelem a költségét. Nu csá.
Posted 2005. December 17. - 14:33

Qky, milyen tipusu sisakkamera ez? Mennyi volt, honnan vetted, mi a tipusa, felbontas meg hasonlo infok erdekelnenek

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. December 17. - 12:39

Rocsi: az az igazság,hogy neked még nem találtak ki olyan bikét, ami neked megfelelne. Holnap tekerünk, ha még van géped gyere megéri. Szerintem lesz pisikaka holnap. Sár mocsok az én világom kûldöm majd neki. Ja és sisakkamera próba, ha bevállik, (miért ne válna be, gyári kamera, erre gyártották), rakok a bikére is 1et. Hertelenden lesz jövõre DH versenyünk, az már biztos. Qrva nagy segítséget kapunk az ottani pülgertõl is. Januárban meglessz a szakosztályunk is, ha akarsz jöhetsz! A többit majd szóban.
Posted 2005. December 16. - 14:52

Jó, de mostantól titok!
Rocsi: a kerék már nem ér bele, mert kireszelték, a nyomvonal tényleg kissé csálé, és a váltás sem nagyon mûködik. Ettõl függetlenül egy kuriózum, amivel mindenhol lehet villogni. Persze ha nem a szépségverseny a cél, akkor nem egy nyerõ darab.

Rocsi: a kerék már nem ér bele, mert kireszelték, a nyomvonal tényleg kissé csálé, és a váltás sem nagyon mûködik. Ettõl függetlenül egy kuriózum, amivel mindenhol lehet villogni. Persze ha nem a szépségverseny a cél, akkor nem egy nyerõ darab.
Posted 2005. December 16. - 13:57

Aki felénk Miskolcon jár a nézzen ki a kalapácsra vasárnap 10 óra körül kinnt lessz a BackiaDh Team és a peterdh-is beavatjuk az új DH nyomvonalat...
infókat a peterdh-nszerezhettek rozzezsoltitól.
infókat a peterdh-nszerezhettek rozzezsoltitól.
Posted 2005. December 16. - 12:11

Miért titkolózik mindenki az új gépe kapcsán?
Tegnap eledtam a Boxxim, de akkor én sem mondom meg, hogy mi lesz helyette be-beeee!
hát már kikotyogtad hogy 888 lessz

Posted 2005. December 16. - 11:42

Posted 2005. December 16. - 11:35

Azt a vázat már két éve egy soproni cimborám hajtja nagy megelégedéssel. A fõ problémája a súlya, meg az áttételezése, mert egyszerûen nincs hozzá elég kemény rugó.
Posted 2005. December 16. - 11:22

ja, komlói srácnak készült az egy db prototípus. de az még cro-mo volt, ráadásul nagyon túltervezve. de nem hiszem,hogy belevágnék egy yasec vázba. az a prototípus elég kiábrándító volt.de azért lehet,hogy majd megkérdezem, hogy mik a lehetõségek.
Posted 2005. December 16. - 11:18

Sejtettem! Yasec viszont dhra neked még mindig túl nehéz, hacsak nem jött ki valami újdonsággal azóta.
Posted 2005. December 16. - 11:12

Posted 2005. December 16. - 11:09

Miért titkolózik mindenki az új gépe kapcsán?
Tegnap eledtam a Boxxim, de akkor én sem mondom meg, hogy mi lesz helyette be-beeee!

Posted 2005. December 16. - 11:05

azért mert Komlón és környékén már tucatbringa a kancsi:)
még én is csak sejtem,hogy mi lesz helyette...
még én is csak sejtem,hogy mi lesz helyette...
Posted 2005. December 16. - 09:00

Hát figyu, nem olyan mint a Mecsek, de +próbálhatod azzal is!Nem biztos h sikerülni fog!!Miért adod el??Mi lessz helyette?
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2005. December 16. - 08:51

Posted 2005. December 16. - 08:40

És a túlerõt kerékpárral fogjuk elérni!Úgyhogy sajnálom...
Na normálisan,..nem jössz vasárnap tekerni velünk Rocseszter??
Na normálisan,..nem jössz vasárnap tekerni velünk Rocseszter??

www.outlawriders.fw.hu