Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. March 07. - 15:28

adamkg: na igen...aki antialkoholista annál érthetõ..

------ www.rideguide.hu ------ under construction
Posted 2006. March 07. - 14:39

Posted 2006. March 07. - 14:27

Na akkor szavazás: Faház vagy sem? Mert ha ne a faházakban legyen a szállás akkor már most le kell foglajam valamelyik kolit szekszárdon.
FanatiX
Posted 2006. March 07. - 13:45

Hi mindenki!
Szomorúan hallom hogy nem lesz táborozás :cry: az egész éjjeli röhögés hiányozni fog, mondjuk április elején elég hûvösek tudnak lenni a faházak ...
Addig is mindenkinek jó készülõdést!
Szomorúan hallom hogy nem lesz táborozás :cry: az egész éjjeli röhögés hiányozni fog, mondjuk április elején elég hûvösek tudnak lenni a faházak ...
Addig is mindenkinek jó készülõdést!
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Posted 2006. March 07. - 12:12

be fog fagyni a hátsónk, de a tavaji buliból kiindulva megéri az a kis didergés!!!
majd viszek gyõrújbaráti mézest és adunk a májnak!
csak jóidõ legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majd viszek gyõrújbaráti mézest és adunk a májnak!
csak jóidõ legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2006. March 07. - 09:02

Posted 2006. March 07. - 08:49

Hali
Na halvány remény csillagot láttam, tegnap, lehet lesz tábor, hanem akkor sajnos csak szekszárdon lesz szállás. Szerdán kapok választ a városi vagyonkezelõtõl, tegnap beszéltem az igazgatóval. Feltéve ha nem baj hogy lehet akkor még hideg lesz.
Na halvány remény csillagot láttam, tegnap, lehet lesz tábor, hanem akkor sajnos csak szekszárdon lesz szállás. Szerdán kapok választ a városi vagyonkezelõtõl, tegnap beszéltem az igazgatóval. Feltéve ha nem baj hogy lehet akkor még hideg lesz.
FanatiX
Posted 2006. March 06. - 19:53

bob29: tschá! ha lejutunk odáig akkor mi is lehet hogy vadkemping... az aljas lerészegedés meg adott...
versenyezni mindig csak szépen és másnaposan...
ny.

ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Posted 2006. March 06. - 19:27

XAXTOK BRINGÁSOK!
Hát a Tokodiak ismét vadkempingre készûlnek és persze szombat esti bulira!
Lehetõleg szombat estí ajas lerészegedés és vasárnapi jó versenyezés a terv! mi ott leszünk!!!!!!
Hát a Tokodiak ismét vadkempingre készûlnek és persze szombat esti bulira!
Lehetõleg szombat estí ajas lerészegedés és vasárnapi jó versenyezés a terv! mi ott leszünk!!!!!!
Tokod Team szerves tagja!
Posted 2006. March 06. - 10:23

Ha meglesznek a szállásinfok, akkor felteszem, az egészet egyben, úgyis lesz kérdés és nem akarok 15-ször leírni mindent.
FanatiX
Posted 2006. March 06. - 09:53

köszi zsolo ezt eddig is tudtam, a kiegészítõ infók kellenének még. de azért köszi szépen. 
lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést! a gulyásozás a kiegészítõ programok helye ideje stb

lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést! a gulyásozás a kiegészítõ programok helye ideje stb
Posted 2006. March 06. - 09:46

2006ban az összes pontszerzõ verseny programja így fog kinézni - kivétel a májusi MK mert ott két verseny lesz egy hétvégén.ja és akkor valami részletes összefogott infót lehet már kapni:
gondolok itt a programleírásra, szállásinfókra stb hogy tudjam reklámozni az eseményt a peterdh-n. ha összeállt a teljes kép akkor szeretném megkapni.
Downhill
Péntek:
13:00 - Gyalogos pályabejárás
Szombat:
08:00 - 09:00 Pálya átadása a Versenybírói Testület (VBT) képviselõinek
09:00 - 17:00 Nevezés
09:00 - 12:00 Edzés (a pályán meg lehet állni)
13:00 - 17:00 Edzés (a pályán nem lehet megállni)
17:00 - Technikai értekezlet
Vasárnap:
09:00 - 12:00 Nevezés / Edzés
13:00 - Idõmérõ
15:00 - Döntõ
17:00 - Eredményhirdetés
4-Cross
Szombat _vagy_ Vasárnap:
08:00 - 09:00 Pálya átadása a Versenybírói Testület (VBT) képviselõinek
09:00 - 12:00 Nevezés / Edzés
12:15 - Technikai értekezlet
13:00 - Idõmérõ
15:00 - Döntõ
17:00 - Eredményhirdetés
Posted 2006. March 06. - 09:24

az gáz hogy szétszórva lessz a banda, különbözõ szálláshelyeken, akkor hogy lessz a nagy ösznépi banzáj!? akkor április 8-9? ez már végleges?
ja és akkor valami részletes összefogott infót lehet már kapni:
gondolok itt a programleírásra, szállásinfókra stb hogy tudjam reklámozni az eseményt a peterdh-n. ha összeállt a teljes kép akkor szeretném megkapni.
ja és akkor valami részletes összefogott infót lehet már kapni:
Posted 2006. March 03. - 16:14

pézsé: nincs addig gond, amíg nem 1 tized van az elsõ második közt. Én sajna ennyivel kaptam ki szexárdon. Jó lenne a fotócella minden versenyen. A rendezõknek nagy segítség lenne, nem lenne a vita mikor nyomta meg a stopper gombját, a hátsókeréknél, vagy az elsõnél.
Rocsi: úgytudom , a (Pupák regélte) hogy nem lesz tábor, szexárdvárosban lesz szállás!
Rocsi: úgytudom , a (Pupák regélte) hogy nem lesz tábor, szexárdvárosban lesz szállás!
Posted 2006. March 03. - 16:07

Posted 2006. March 03. - 16:07

Na jó látni mennyire ba van gerjedve mindenki.
Tábor nem lesz, DE kakasdra szervezem a szállást, és tervbe van a tábornál egy pöri fõzés is szombatra. Ha a kakasdi faluház megfelel arra a célra akkor lehet megpróbálom elintézni azt hogy ott lehessen buli, vagy esetleg a tábor kajáldájában, de a táborba nem lehet aludni sajnos, mert csak májusba nyitnak.
Jövõ hétre megbeszélik a szállást. 1500 Ft körül lenne egy éjszaka. Hasnolóan családi házakban mint bogácson, vagy tokodon.
Olee: Az idõmérõ berendezés bérleti díját jövõ héten megkérdezem és privátban megkereslek.
Tábor nem lesz, DE kakasdra szervezem a szállást, és tervbe van a tábornál egy pöri fõzés is szombatra. Ha a kakasdi faluház megfelel arra a célra akkor lehet megpróbálom elintézni azt hogy ott lehessen buli, vagy esetleg a tábor kajáldájában, de a táborba nem lehet aludni sajnos, mert csak májusba nyitnak.
Jövõ hétre megbeszélik a szállást. 1500 Ft körül lenne egy éjszaka. Hasnolóan családi házakban mint bogácson, vagy tokodon.
Olee: Az idõmérõ berendezés bérleti díját jövõ héten megkérdezem és privátban megkereslek.
FanatiX
Posted 2006. March 03. - 14:47

Posted 2006. March 03. - 14:42

Meg részeg futóversenyt a kissrácoknak, mint tavaly!
Szekszárdon mindig az éjjeli buli a legjobb!
Rocsi: nekem is csúszik a vázam, úgyhogy együtt avatjuk majd fel õket!
Szekszárdon mindig az éjjeli buli a legjobb!
Rocsi: nekem is csúszik a vázam, úgyhogy együtt avatjuk majd fel õket!
Posted 2006. March 03. - 14:15

Posted 2006. March 03. - 14:09