Meg szponzorálják is!
Szerintem fel lehet fogni úgy is, hogy a szponzorált versenyzõk eleve profinak számítsanak.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. March 29. - 09:24

Posted 2006. March 29. - 09:22

Hát pontosan nem tudom, hogy nálunk él e a dolog, de külföldön az adott kategóriát év végén összetettben az elsõ X %-ban végzett versenyzõ következõ évben csak eggyel erõsebb kategóriában indulhat..létezik most olyan szabály, hogy ki számít profinak/elitnek? mert ha igen,akkor õket nem kéne hobbiba engedni.
Nálunk meghatározni másképpen nem nagyon lehetne, hogy ki profi, ki amatõr, mert a versenyzésbõl talán 4-5 ember él...
Jani mondjuk Elit cc-s volt, de Dh ban még elméletileg kezdõ, de úgy megy, mint egy profi...
Posted 2006. March 29. - 09:10

Posted 2006. March 29. - 08:51

létezik most olyan szabály, hogy ki számít profinak/elitnek? mert ha igen,akkor õket nem kéne hobbiba engedni.
Posted 2006. March 29. - 08:47

Sajna ilyen a magyar pofátlansági tényezõ a versenyzõknél:( És ez CC-ben, maratonon is így van...
Sajna itt nem szankcionálja a szövetség az ilyet...
Sajna itt nem szankcionálja a szövetség az ilyet...
Posted 2006. March 29. - 08:43

Tehát ismét mi szegény hobbisok szívjuk meg, mert az az egy-két link profi majd végigveri a mezõnyünket. Ez engem annyira nem zavar, m. így legalább izgi lesz a futam, de igazságtalannak érzem.
Ha egy WRC egy alkatrésze nincs homologizálva, akkor elindul az otthon felturbózott ladák/trabik, suzukik közt? Kissé abszurd!
Ha egy WRC egy alkatrésze nincs homologizálva, akkor elindul az otthon felturbózott ladák/trabik, suzukik közt? Kissé abszurd!
Posted 2006. March 28. - 17:17

Posted 2006. March 28. - 13:31

Ha meg valami adminisztrációs hiba miatt mégsem vagy rajta a listán, akkor hõbölögsz, majd fizeted a kört!

Posted 2006. March 28. - 13:29

Akinek be van adva a kérelme annak olyan mintha meglenne a kártyája... (lesz lista a nevezésnél)
Okéj! Köszi!
Posted 2006. March 28. - 12:51

Akinek be van adva a kérelme annak olyan mintha meglenne a kártyája... (lesz lista a nevezésnél)A szabályok betartásának én is örülök, de azt szeretném megtudni, hogy akinek NEM KÉSZÜL EL A LICENSZE azzal MI LESZ?????????? =/
Posted 2006. March 28. - 12:42

Fizet egy kört mindenkinek!
Egyébként az enyém sem érkezett meg, pedig vagy két hete már a szövetségnél kellene lennie.

Egyébként az enyém sem érkezett meg, pedig vagy két hete már a szövetségnél kellene lennie.
Posted 2006. March 28. - 12:20

Remegõ lábakkal és hihhhetetlen elszántsággal várom a versenyt!
A szabályok betartásának én is örülök, de azt szeretném megtudni, hogy akinek NEM KÉSZÜL EL A LICENSZE azzal MI LESZ?????????? =/
A szabályok betartásának én is örülök, de azt szeretném megtudni, hogy akinek NEM KÉSZÜL EL A LICENSZE azzal MI LESZ?????????? =/
Posted 2006. March 27. - 15:27

Az alsó szakasz pici, fordítós letörése utáni jobbos kanyar átvágható lesz a bozótban, vagy most az is le lesz szalagozva?
Örülök, hogy végre minden szabályszerû lesz, és keményen be lesz tarva. Ránk fér már egy kis ráncbaszedés!
A plusz egy-két új kanyart támogatom!!!!
Örülök, hogy végre minden szabályszerû lesz, és keményen be lesz tarva. Ránk fér már egy kis ráncbaszedés!

A plusz egy-két új kanyart támogatom!!!!
Posted 2006. March 27. - 13:14

Posted 2006. March 27. - 13:14

1, Olyan nincs hogy átszallagozza a pályát, a pálya minden pontját ismerem, ergo ha át is szalagozza azt úgyis észre veszem, veszük és szépen visszakerül az eredeti helyre.
2, Ahol nincs pálya ott kis fás részek vannak, abba meg nem hiszem hogy valaki is belemenne, mert többet veszít.
3, Végig 2 oldalon ki van szallagozva a pálya.
2, Ahol nincs pálya ott kis fás részek vannak, abba meg nem hiszem hogy valaki is belemenne, mert többet veszít.
3, Végig 2 oldalon ki van szallagozva a pálya.
FanatiX
Posted 2006. March 27. - 13:10

Arra még mindig senki és sehol nem válaszolt, hogy a senior kategória is licenszes lesz e.
Posted 2006. March 27. - 13:07

Fontos!!
Csak olyan ember indulhat Elite kategóriában aki be tudja mutatni a licenszet a helyszínen. Nincs olyan kifogás hogy otthon maradt. Azt még megkérdezem hogy akinek még nem készült el azzal mi lesz, de akinek már van az feltétlenül hozza magával.
Még valami:
Beszéltem több emberrel és elég sok embertõl hallottam, hogy a választás miatt, csak vasárnap jön. Annak lehet egyszerûbb lenne április 4-dikéig kérnie a polgármesteri hivatalban egy igazolást, hogy õ máshol szeretne szavazni (szekszárdon). Mert van erre lehetõség. És hülye kifogás, hogy valaki azért nem jön versenyre, mert akkor van a szavazás. A verseny idõpontja január eleje, közepe felé megvolt, a pályázat is akkor lett írva. A választások kiírása emlékeim szerint, majd egy hónappal késöbb volt.
Tehát át lehet kérni magát mindenkinek úgy hogy szekszárdon szavazzon. Ezt csak azért, mert a verseny idõpontja fix. 12:00-ig lehet a nevezést leadni. Aki azért késik, mert még szavazott azt sajnálom, de nem lesz kifogás.
Most ennyi közérdekû info.
Üdv. Nagy Dani
ui.: Aki esetleg politikai okra gondol, hogy azért raktuk erre az idõpontra a verseny idõpontját, az mennjen pszihológushoz, mert üldözési mániája van.
Csak olyan ember indulhat Elite kategóriában aki be tudja mutatni a licenszet a helyszínen. Nincs olyan kifogás hogy otthon maradt. Azt még megkérdezem hogy akinek még nem készült el azzal mi lesz, de akinek már van az feltétlenül hozza magával.
Még valami:
Beszéltem több emberrel és elég sok embertõl hallottam, hogy a választás miatt, csak vasárnap jön. Annak lehet egyszerûbb lenne április 4-dikéig kérnie a polgármesteri hivatalban egy igazolást, hogy õ máshol szeretne szavazni (szekszárdon). Mert van erre lehetõség. És hülye kifogás, hogy valaki azért nem jön versenyre, mert akkor van a szavazás. A verseny idõpontja január eleje, közepe felé megvolt, a pályázat is akkor lett írva. A választások kiírása emlékeim szerint, majd egy hónappal késöbb volt.
Tehát át lehet kérni magát mindenkinek úgy hogy szekszárdon szavazzon. Ezt csak azért, mert a verseny idõpontja fix. 12:00-ig lehet a nevezést leadni. Aki azért késik, mert még szavazott azt sajnálom, de nem lesz kifogás.
Most ennyi közérdekû info.
Üdv. Nagy Dani
ui.: Aki esetleg politikai okra gondol, hogy azért raktuk erre az idõpontra a verseny idõpontját, az mennjen pszihológushoz, mert üldözési mániája van.
FanatiX
Posted 2006. March 27. - 12:50

Pupák azért remélem tudod, hogy vicceltünk.
Vole kérdése az volt, hogyha pl. egy hülyegyerek kimegy és átszalagozza a pályát, akkor mit tudsz csinálni?
Vole kérdése az volt, hogyha pl. egy hülyegyerek kimegy és átszalagozza a pályát, akkor mit tudsz csinálni?
Posted 2006. March 27. - 12:46

Hali
Péntektõl egyhetes pályazár. Az az igazság hogy szombaton is és vasárnap is kinn leszünk napközben, még apróbb símítások a pályán, lehet berakunk pár kanyart még.
Úgy hogy mégha csak kis pontszerzõ verseny is, a versenyre ugyanúgy érvényesek a MMTBSZ szabályok, mint nagy versenyre, tehát a verseny elött 1 héttel már ne akarjon senki edzeni a pályán, ha nagyon szeretett volna megvolt rá a lehetõsége, az elmúlt 2 hétvégén. Ez nem az én heppem, ez szabály. Aki megszegi annak bünti fog járni.
Péntektõl egyhetes pályazár. Az az igazság hogy szombaton is és vasárnap is kinn leszünk napközben, még apróbb símítások a pályán, lehet berakunk pár kanyart még.
Úgy hogy mégha csak kis pontszerzõ verseny is, a versenyre ugyanúgy érvényesek a MMTBSZ szabályok, mint nagy versenyre, tehát a verseny elött 1 héttel már ne akarjon senki edzeni a pályán, ha nagyon szeretett volna megvolt rá a lehetõsége, az elmúlt 2 hétvégén. Ez nem az én heppem, ez szabály. Aki megszegi annak bünti fog járni.
FanatiX
Posted 2006. March 27. - 12:13

Csak nem ki akarsz menni a pályára Vole???????
Különben is, az, hogy ki van szalagozva a pálya az azt jelenti, hogy nem szabad a szalagon átmenni. Az, hogy a szalag melyik oldalán van a pálya, az nézõpont kérdése.
Különben is, az, hogy ki van szalagozva a pálya az azt jelenti, hogy nem szabad a szalagon átmenni. Az, hogy a szalag melyik oldalán van a pálya, az nézõpont kérdése.