Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
ja...hát ebben van valami...
------ www.rideguide.hu ------ under construction

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

ádám: ezek szerint mégis gyüssz?jippí!

ki fog még sátrazni?fog egyántalán valaki?mintha tokodi részrõl lett volna valaki...

ny.

de ha valakik kinnt sátraznak a pályánál akkor azok kimaradnak a nagy buliból, ami a koliban lessz? nem? :(

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
ádám: ezek szerint mégis gyüssz?jippí!

ki fog még sátrazni?fog egyántalán valaki?mintha tokodi részrõl lett volna valaki...

ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pupák! Azt azért remélem tudod, hogy ha mégsem lesz elegendõ a szálláshely, akkor nálad alszunk, vagy egy helyi kocsmában és mindenkinek azt fogom mondani, sõt kiírom magamra, hogy a Te haverod vagyok!:)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
met szerint is jó idõ lesz péntektõl
az origo szerint is

Ha ennyien melléfognak, akkor beperelem õket kuruzslásért. Sõt megírom, hogy adják vissza a diplomájukat és keressenek más foglalkozást.:D
FanatiX

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
túl szép lenne,hogy igaz legyen:)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Rocsi

Péntektõl napos idõ, ha csütörtükön esik az sem probléma, mert szombatig megszikkad, ja idén megpróbáljuk elkerülni a jégpályává válást, még nincsenek leszedve a levelek, így alul laza marad a talaj az esõ nem tömöríti össze, nem szárad ki, és ha erre esik nem lesz taknyos, remélem nem hat zagyvaságnak mait írtam.
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mármint hogy a kész kitöltött és aláírt lapot beszkennelem és elküldöm ,mert az jóval gyorsabb mint a posta. Erre van mód?
köszi

Kérlek hívd fel a Varga Vikit. Õ mindent el fog mondani...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Izgulni nem izgultam, hanem örülök, ha van változtatás, és érdekelt, hogy milyen. Köszi!

Az meg igazán nem lenne baj, ha olyan szakasz is lenne, ami problémát okoz. Sõt, az az igazi, ha agyalni kell egy szakaszon, mondjuk, mint a felsõ árokátugrós rész sárban.

lazagab

lazagab

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Azt nem tudja senki (te, orvos, egyesületi vezetõ) aláírni.

Mármint hogy a kész kitöltött és aláírt lapot beszkennelem és elküldöm ,mert az jóval gyorsabb mint a posta. Erre van mód?
köszi

...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
http://www.idojaras....orejelzes_6.php

azért ne kiabáljuk el...

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hali

Hát szekszárdon nem volt nagy esõ tegnap, meg azóta süt a nap, most is. Reggel kicsit hûvös volt, meg egy kicsit harmatos a talaj. JÓ az idõ, remélem marad.
ÁDÁM: Nem nagy a változtatás, 2 új kanyar van berakva, de egy kicsit nehéz lenne most leírni hogy mi is változik. nyugodj meg nem fog problémát okozni.
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

....ÖÖÖ E-mailben ellehet küldeni a lapot??? :D mert akkor tuti a dolog hogy beérkezik

Azt nem tudja senki (te, orvos, egyesületi vezetõ) aláírni.

lazagab

lazagab

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

"A HÉTVÉGI SZEKSZÁRDI DH VERSENYEN MINDENKI ELINDULHAT, AKI CSÜTÖRTÖK
REGGELIG ELJUTTATJA NEKEM A HIÁNYTALAN (!!!) LICENCEKÉRÕ LAPJÁT.

....ÖÖÖ E-mailben ellehet küldeni a lapot??? :D mert akkor tuti a dolog hogy beérkezik

...

lazagab

lazagab

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Miert, elitben szeretnel indulni?

Mert a hobbyhoz nem kotelezo, max nem kapsz pontot.

Igen még ez az utolsó évem juniorban, aztán most még kellene az engedély.

Köszönöm a hozzászólásokat akkor próbálom elintézni gyorsba a dolgot hogy holnap feltudjam adni . Akkor remélem hétvégén már szerepelek azon a bizonyos papiron... :D
mégegyszer köszönöm!

...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ja még annyit hozzáfûzök hogy a sportorvosit már jópár hete megcsináltam csak nem a nyomtatványt töltötte ki az orvos, hanem bepecsételte az egyesületi könyvbe

Küldj róla fénymásolatot, de elõbb hívjátok a Vikit hogy elfogadja-e, de szerintem 100% hogy igen, ha látható rajta rendesen minden - mármint a fénymásolaton... Sõt szerintem meg sem kell kérdezni ha egyértelmû a dolog a fénymásolaton...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Hello!
Olvasgattam az elõzõ oldalakat és az a kérdésem lenne, hogy mint az év elsõ versenyén, azaz a szekszárdi versenyen nem-e lehetne kicsit elnézõbben kezelni ezt a licensz ügyet??? Ugyanis tudom hogy az én saram de egy héttel ezelõtt kaptam a fejemhez hogy Úr Isten már csak egy hét van az elsõ versenyig és még se bringám se licenszem! A bringa az már megvan viszont a licenszet lehetetlenség elintézni egy hét alatt bár próbálkozom már megvannak a nyomtatványok de csak csütörtökön van sportorvos és még mire elküldi az egyesület meg vissza...stb szóval még nem lesz engedélyem, a tavaji meg nagy szerencsémre április 4-én jár le. Ez a nagy harci helyzet...
Szóval nem lehetne valahogy megoldani végülis tavaj már volt engedélyem meg idén is lesz csak 1-2 héttel késõbb ???
Köszönöm

Ha még az egyesületed vezetõje nem kapta volna meg a szövetségi mailt akkor segítek, ez áll benne:
"A HÉTVÉGI SZEKSZÁRDI DH VERSENYEN MINDENKI ELINDULHAT, AKI CSÜTÖRTÖK
REGGELIG ELJUTTATJA NEKEM A HIÁNYTALAN (!!!) LICENCEKÉRÕ LAPJÁT. Pénteken
készítek egy táblázatot a szervezõknek és a bírónak, ami alapján
engedélyezni fogják a leadott licence-kérõvel rendelkezõknek az indulást.

Ez az április 30-i versenyre már nem érvényes, ott mindenkinek mutatnia kell
a versenyengedélyét. "

Varga Viktória MMTBSZ fõtitkár asszony :) elektronikus levelébõl idéztem!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

kérdés: valakinek nincs kedve eljönni velem Aspang Dhra? bp-zalaegerszeg busszal (1000 forint) zeg-aspang vw beatle 1.9td kb 6litre/100. KG?
péntek 16:15kor megy a busz vagy este mennénk egybõl tovább vagy szombat kora hajnal. Szombat délután van az idõmérõ!!!

Mi megyünk ki de Pécsrõl...

Olvasgattam az elõzõ oldalakat és az a kérdésem lenne, hogy mint az év elsõ versenyén, azaz a szekszárdi versenyen nem-e lehetne kicsit elnézõbben kezelni ezt a licensz ügyet???

Idén nem lesz erre lehetõség.
Viszont ha megvan a sportorvosi igazolásod és az egyesületes papír is akkor miért kell csütörtökig várni? Ha ennyi idõ alatt beér az MKSzhez a licensz onnantól olyan mintha lenne...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Miert, elitben szeretnel indulni?

Mert a hobbyhoz nem kotelezo, max nem kapsz pontot.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lazagab

lazagab

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ja még annyit hozzáfûzök hogy a sportorvosit már jópár hete megcsináltam csak nem a nyomtatványt töltötte ki az orvos, hanem bepecsételte az egyesületi könyvbe