Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2006. April 05. - 11:50

Posted 2006. April 05. - 11:47

ádám: ezek szerint mégis gyüssz?jippí!
ki fog még sátrazni?fog egyántalán valaki?mintha tokodi részrõl lett volna valaki...
ny.
de ha valakik kinnt sátraznak a pályánál akkor azok kimaradnak a nagy buliból, ami a koliban lessz? nem?

Posted 2006. April 05. - 11:42

ki fog még sátrazni?fog egyántalán valaki?mintha tokodi részrõl lett volna valaki...
ny.
Posted 2006. April 05. - 11:34

Posted 2006. April 05. - 10:11

az origo szerint is
Ha ennyien melléfognak, akkor beperelem õket kuruzslásért. Sõt megírom, hogy adják vissza a diplomájukat és keressenek más foglalkozást.

Posted 2006. April 05. - 09:43

Posted 2006. April 05. - 09:31

Péntektõl napos idõ, ha csütörtükön esik az sem probléma, mert szombatig megszikkad, ja idén megpróbáljuk elkerülni a jégpályává válást, még nincsenek leszedve a levelek, így alul laza marad a talaj az esõ nem tömöríti össze, nem szárad ki, és ha erre esik nem lesz taknyos, remélem nem hat zagyvaságnak mait írtam.
Posted 2006. April 05. - 09:07

Kérlek hívd fel a Varga Vikit. Õ mindent el fog mondani...Mármint hogy a kész kitöltött és aláírt lapot beszkennelem és elküldöm ,mert az jóval gyorsabb mint a posta. Erre van mód?
köszi
Posted 2006. April 05. - 08:39

Az meg igazán nem lenne baj, ha olyan szakasz is lenne, ami problémát okoz. Sõt, az az igazi, ha agyalni kell egy szakaszon, mondjuk, mint a felsõ árokátugrós rész sárban.
Posted 2006. April 05. - 08:37

Mármint hogy a kész kitöltött és aláírt lapot beszkennelem és elküldöm ,mert az jóval gyorsabb mint a posta. Erre van mód?Azt nem tudja senki (te, orvos, egyesületi vezetõ) aláírni.
köszi
...
Posted 2006. April 05. - 08:37

Posted 2006. April 05. - 08:26

Hát szekszárdon nem volt nagy esõ tegnap, meg azóta süt a nap, most is. Reggel kicsit hûvös volt, meg egy kicsit harmatos a talaj. JÓ az idõ, remélem marad.
ÁDÁM: Nem nagy a változtatás, 2 új kanyar van berakva, de egy kicsit nehéz lenne most leírni hogy mi is változik. nyugodj meg nem fog problémát okozni.
Posted 2006. April 05. - 08:11

Azt nem tudja senki (te, orvos, egyesületi vezetõ) aláírni.....ÖÖÖ E-mailben ellehet küldeni a lapot???
mert akkor tuti a dolog hogy beérkezik
Posted 2006. April 05. - 06:50

"A HÉTVÉGI SZEKSZÁRDI DH VERSENYEN MINDENKI ELINDULHAT, AKI CSÜTÖRTÖK
REGGELIG ELJUTTATJA NEKEM A HIÁNYTALAN (!!!) LICENCEKÉRÕ LAPJÁT.
....ÖÖÖ E-mailben ellehet küldeni a lapot???

...
Posted 2006. April 05. - 06:41

Miert, elitben szeretnel indulni?
Mert a hobbyhoz nem kotelezo, max nem kapsz pontot.
Igen még ez az utolsó évem juniorban, aztán most még kellene az engedély.
Köszönöm a hozzászólásokat akkor próbálom elintézni gyorsba a dolgot hogy holnap feltudjam adni . Akkor remélem hétvégén már szerepelek azon a bizonyos papiron...

mégegyszer köszönöm!
...
Posted 2006. April 04. - 23:40

Ja még annyit hozzáfûzök hogy a sportorvosit már jópár hete megcsináltam csak nem a nyomtatványt töltötte ki az orvos, hanem bepecsételte az egyesületi könyvbe
Küldj róla fénymásolatot, de elõbb hívjátok a Vikit hogy elfogadja-e, de szerintem 100% hogy igen, ha látható rajta rendesen minden - mármint a fénymásolaton... Sõt szerintem meg sem kell kérdezni ha egyértelmû a dolog a fénymásolaton...
Posted 2006. April 04. - 23:30

Hello!
Olvasgattam az elõzõ oldalakat és az a kérdésem lenne, hogy mint az év elsõ versenyén, azaz a szekszárdi versenyen nem-e lehetne kicsit elnézõbben kezelni ezt a licensz ügyet??? Ugyanis tudom hogy az én saram de egy héttel ezelõtt kaptam a fejemhez hogy Úr Isten már csak egy hét van az elsõ versenyig és még se bringám se licenszem! A bringa az már megvan viszont a licenszet lehetetlenség elintézni egy hét alatt bár próbálkozom már megvannak a nyomtatványok de csak csütörtökön van sportorvos és még mire elküldi az egyesület meg vissza...stb szóval még nem lesz engedélyem, a tavaji meg nagy szerencsémre április 4-én jár le. Ez a nagy harci helyzet...
Szóval nem lehetne valahogy megoldani végülis tavaj már volt engedélyem meg idén is lesz csak 1-2 héttel késõbb ???
Köszönöm
Ha még az egyesületed vezetõje nem kapta volna meg a szövetségi mailt akkor segítek, ez áll benne:
"A HÉTVÉGI SZEKSZÁRDI DH VERSENYEN MINDENKI ELINDULHAT, AKI CSÜTÖRTÖK
REGGELIG ELJUTTATJA NEKEM A HIÁNYTALAN (!!!) LICENCEKÉRÕ LAPJÁT. Pénteken
készítek egy táblázatot a szervezõknek és a bírónak, ami alapján
engedélyezni fogják a leadott licence-kérõvel rendelkezõknek az indulást.
Ez az április 30-i versenyre már nem érvényes, ott mindenkinek mutatnia kell
a versenyengedélyét. "
Varga Viktória MMTBSZ fõtitkár asszony

Posted 2006. April 04. - 21:06

Mi megyünk ki de Pécsrõl...kérdés: valakinek nincs kedve eljönni velem Aspang Dhra? bp-zalaegerszeg busszal (1000 forint) zeg-aspang vw beatle 1.9td kb 6litre/100. KG?
péntek 16:15kor megy a busz vagy este mennénk egybõl tovább vagy szombat kora hajnal. Szombat délután van az idõmérõ!!!
Idén nem lesz erre lehetõség.Olvasgattam az elõzõ oldalakat és az a kérdésem lenne, hogy mint az év elsõ versenyén, azaz a szekszárdi versenyen nem-e lehetne kicsit elnézõbben kezelni ezt a licensz ügyet???
Viszont ha megvan a sportorvosi igazolásod és az egyesületes papír is akkor miért kell csütörtökig várni? Ha ennyi idõ alatt beér az MKSzhez a licensz onnantól olyan mintha lenne...
Posted 2006. April 04. - 19:02

Mert a hobbyhoz nem kotelezo, max nem kapsz pontot.
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. April 04. - 18:50