Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2006. April 10. - 11:19

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 10. - 10:28

fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 10. - 10:15

Köszönöm szépen!Ja! Gratulálok Zsolo! Gyönyörûek a versenyrõl készült képek.
Posted 2006. April 10. - 10:13

Jó volt látni egy ekkora mezõnyt, meg az új gépeket, meg azt, hogy a profik is tudnak hibázni, nem csak mi (bár ettõl még nem fog kevésbé fájni az ujjam).
Remélem három hét múlva Mhertelenden is legalább ennyien leszünk.
Posted 2006. April 10. - 10:06

asszem ezután nem kell számolni a szlovák ellenfelekkel

Posted 2006. April 10. - 09:20

Nem tudták nyújtani azt a szolgáltatást, ami meg lett rendelve.
Ja! Gratulálok Zsolo! Gyönyörûek a versenyrõl készült képek.
Posted 2006. April 10. - 09:17

fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 10. - 08:02

Posted 2006. April 10. - 07:47

Elöször is mindekitõl elnézést szeretnék kérni, a kaotikus idõmérés miatt. Állítólag ma megkapom az idõket.
Mindenki kap kárpótlást aki indult a versenyen. Aki megadta az e-mail címét azzal felveszem a kapcsolatot, aki nem azzal szerintem még úgyis fogok találkozni idén versenyen, és ott elkérem az adatait.
Addig úgysem hagyom az idõmérõket, békén ameddig nem kapok rendes idõket.
Abban mindekinek igaza van, hogy kellett volna stopperrel is mérni, de semmi olyat nem mondtak a mérõs emberek, hogy bocsi srác, de nem megy a rendszerünk, sokkal jobb lett volna ha az elején megmondják, hogy nem tudják garantálni a biztos eredményt. Ekkor átáltunk voln a a jó öreg stopperos mérésre.
Mindenkinek köszönöm hogy eljött.
Posted 2006. April 10. - 07:41

Alapjában véve nagyon jól éreztem magam tegnap Szexárdon, jó idõ és hangulat, (nekem) tökéletes pálya, haverok stb... Szinte hihetetlen, hogy 150-en eljöttek!!! Élveztem a futamokat, sõt a legjobb, hogy a végén ketten még lezúztunk úgy, hogy már egy lélek sem volt a pályán: Csak mi, a bicajok és az ERDÕ... csodálatos /persze így lehet, nem jön át a hangulata

Majd figyelem a véleményeket, de el kell ismernem a szexárdiak hibáztak az idõmérési rendszerben. Nem akarok kioktató lenni,(és tudom, a Pupákéknak mennyi energiája fekszik egy-egy rendezvényben), már úgyis késõ bánat, de erre rettentõen kell figyelni. Nálunk is elõfordult (nem is egyszer), hogy csúsztunk a futamok kezdésével, VISZONT az idõket nem szabad elrontani, AZ MINDENNÉL FONTOSABB (legalább az elsõ 3-nak). Tény, hogy a félperces indítás mindenkitõl több fegyelmet követel, de megoldható és pörgös lehet a verseny még fotocella nélkül is.
Sztem a hiba egyébként ott csúszott be, hogy az indított embereknek a rajtnál nem írták fel az idejét, így a lenti érkezési idõt nem tudták mihez kapcsolni. A telefonos stopperolásban pedig nem bízom: egyszer már szegény pécsiek megszívták a mérést (Polack dombi DH). Újra kellett jönni asszem. Most is lemértem magamnak, legalább tudok kicsit viszonyítani.
Összegezve: örülök, hogy ott lehettem és jól éreztem magam. Tanulságos volt, van még mit fejlõdni...
Üdv:
Chicken (Komló)
Posted 2006. April 10. - 00:03

Hulla vagyok..
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 09. - 23:59

Én remekül éreztem magam, nagyjából sikerült azonosulom Tomi bicójával és még csak nagyon meg sem halt szegényke

Mindenki pihenje ki a fáradalmait!
és a szépség nem minden

Posted 2006. April 09. - 23:56

fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 09. - 23:52

õõõõ
szerintem az
pont egy éve...
Elszomorító

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. April 09. - 23:47

van még videó is,csak az készül...
jóó volt megnézni is,végre nem fos szar idõ,sok sok ismerõs arc,bár megint at kellt volna hogy a nicknevet magunkra írni
jó volt látni a scottot hasítani:D
Szilvit megválasztottuk magunk közt a legjobb csajnak:D
így kicsit kellet szelektálni a képeket;)
no gratula mindenkinek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. April 09. - 23:41

kiváncsi leszek hgoy lesznek e eredmények:) szegény srác mennyit fog molyolni otthon... kocka lesz a feje a végére:D
Posted 2006. April 09. - 23:30

kiváncsian várom hogy mit hámoznak ki idõnek:D
szerncsére Qky is elrontott valamit a voodoo esõtáncában és király idõnk volt!
sajnálom hogy nem lehet több verseny ott...
PUPÁK! TESSÉK MEGSZERVEZNI A VÁROSI DH-T!!!

Posted 2006. April 09. - 23:26

A legeslegutolsó képen vagyok rajta bár nem kimondott eksönkép
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 09. - 23:18

Posted 2006. April 09. - 23:08