Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Mármint az eredmények, nem te Thez.. :)
------ www.rideguide.hu ------ under construction

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Hááát....lehet hogy vak vagy hülye vagyok, de nem tünt fel...
------ www.rideguide.hu ------ under construction

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
27, hobby, kék giant dh team, gyári 2003-as szürkbe boxxi wc-vel(aláírás), kék ingben, farmerban.

az eredménylistáról csak annyit olvastam, hogy 10 percig volt csak fent:)

csodálkoztam is hogy csak ennyi kép készült volna:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

csak fene nagy egoista vagyok, viszont egy képet sem láttam még eddig magamról. evvan. ennél többször mentem le azért.

Hát ha rossznak itéltem a fotót akkor bizony a kukában landolt. De ha adsz adatokat (rajtszám, váz tipus és szín, mez stb...) akkor megnézem a "negatívok" közt.

Az eredménylista fel sem tünt?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
csak fene nagy egoista vagyok, viszont egy képet sem láttam még eddig magamról. evvan. ennél többször mentem le azért.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
http://dalmamag.hu/a...24/#comment-593

Képeket lentebb linkeltem...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ha már eredméynek nincsenek, legalább képeket mutassatok!:)

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

sajnálom is meg nem is hogy elmentem :D
remélem nem törte össze magát senki
Lajosháza DHról valami info? ki tervez indulást?

Ezen a címen lehet elõnevezni: http://siralyok.uw.hu/
A rendezvényeink gomb alatt.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
sajnálom is meg nem is hogy elmentem :D
remélem nem törte össze magát senki
Lajosháza DHról valami info? ki tervez indulást?
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
annyira megnézném Zsolo képeit, de nincs flash ezen a trágya gépen:(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pupák nem kell izgulni! Sokunk szemében isten vagy amiért szállást, versenyt... stb ilyen jól tudsz szervezni. A verseny reklámja is megadta azért, hogy ennyien voltunk. Szuper verseny volt. Sajna csak kívülállóként.
De azt a szombat esti tinipartit nem felejtem el! Azért még kinyírlak! ( Tasit is!):D :D

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Kösz, hogy nem minket tesztek felelõsnek, de azért mindenki elhiheti, hogy engem bosszant a legjobban ez az egész, ugyanis 12:30-ig szinte tökéletesen ment minden.
FanatiX

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Zsolo: nagykafák a képek, jó nézegetni! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a következõ versenytõl már a szövetség által bérelt idõmérés lesz minden pontszerzõn.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Szerintem meg igenis kellett volna egy szombati meres, mert ha barmi baj van ( ami volt is ) akkor lett volna ido megoldani a problemat. Ha kell egesz ejjel dolgoztak volna rajta, vagy gondolkodhattak volna hogy mit csinaljanak. Nekem az sem volt egyertelmu hogy miert vasarnap indulnak el Egerbol (?) ?
Az egesz program eleve azert csuszott, mert ok nem ertek oda idoben, es nem tudtak felallitani a rendszert. Ha nagyon profik, es mar a szazadik versenyuk lett volna, ez akkor sem megengedheto. Igy meg plane nem.

Pupak, a laptopos megjegyzeset nem nagyon ertettem a sracnak, hogy az aksi nem birja, mikor ott volt a 220. Erre mar nem kerdeztem ra :)

Azt sem ertem, hogy miert nem vesznek csipeket. 35+afa helyett lehetne mondjuk 40e + kaucio a csipekre a nevezesnel, es akkor kicsit dragabb a rendszer megvetele ( 200 csip azert tenyleg draga, 5-6e darabja kb. ekkora mennyisegnel ) viszont van egy olyan rendszer, amit tudnak hasznalni biztonsaggal eveken keresztul, dh / 4X versenyeket is tudnak merni, akar mas sportagak versenyeit is, de dh/4x -bol is van 15-20 egy evben. 2-3 ev alatt az egesz rendszer ara visszajon. Ha minden mukodik, pontosan, gyorsan, akkor mindenki boldog, ingyenreklam a cegnek ( az elso egy-ket versenyt siman el kene vallaniuk ingyen, bebizonyitani hogy ertenek hozza es mukodik a dolog ) es mindenki jol jar. Ha mar csinaljak, akkor csinaljak rendesen. Csak ez tipikus magyar mentalitas, hogy nem ertenek hozza, de lelkesedes meg onbizalom az van, minel olcsobban akarnak belevagni, szeretnek ha hamar megterulne a befektetes es kulonbenis a legjobb lenne ha emellett nem is kene csinalniuk semmit.

A verseny amugy kivulrol nezve jo volt, a szervezes szvsz hibatlan volt, Pupakek az idomeresrol nem tehetnek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem kellett volna szombati próba, csak egy vasárnap reggeli...
egyébként tök jó volt a hétvége. jó hangulat, ismerõsök,mint egy edzõtábor:)
nem is tudom,hogy akarom e tudni az eredményem. lehet, hogy elmenne a kedvem a többi versenytõl.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
szombati próbamérés? ugyanmár :D
elõször csináljuk, de magabiztosak vagyunk, lazán lezúzunk vasárnap, 3/4 1-kor elkezdjük összerakni, majdcsak lesz valami, majdcsak belejövünk,
lényeg, hogy vállalkozzunk :D

Pupák! Minden elismerésem és tiszteletem a Tiéd! Ti továbbra is jók vagytok!!!

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Üdv mindenkinek!
Örültem, hogy hosszú idõ után újra találkozni az ismerõs hölgyekkel és urakkal, az idõ szuper volt, gondolom Qky inkább edzett mint táncolt :) Ha ezt a hétvégét bulinak tekintem, akkor hibátlan volt!
Az idõméréssel kapcsolatban meg csak annyit hogy a felsõ idõmérõs emberke az antenna mellet már a rajt elött beszélgetve elmondta hogy nem igazán mûködik a rendszer... nem tudom kik voltak és honnét, de azért elõzõ nap lepróbálhatták volna, hogy megfelelõen mûködik-e a rendszer, mert szvsz ilyen rádiós kötyüt nem egyszerû telepíteni dimbes-dombos erdõben, mint tapasztalhattuk.
Mivel hogy még mindig nincs eredmégy gondolom a két nagyokosnak se sikerült összehozni, pedig õk ketten voltak :D
Pupákéknak egyébként minden elismerésem!
Akit esetleg érdekel: a versenyrõl készült képeket majd este teszem fel!
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

abból mi igaz, hogy ezzel a rajtszámmal kell egész évben tolni? Zsolo?

Így van!

Chipy

Chipy

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Király volt Szekszárd!Bár volt egy két apró hiba de azéert köszönet és tisztelet a szervezõknek.A pálya is isteni volt.
A helyezéseket meg az idõket honnan lehet maid megtudni???

:peace2: Like Rock,like bike,like dangerous situation! :peace2:

http://www.bikeland.atw.hu